Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sütünü sağan arkadaşlar bişey sorcam size bende ılk 3 dk süt geliyo sonrasında bişey yok bitiyo sizlerinde ölemi????
slmm kıızlarrrrr cokk yorgunn uykusuzzzzzzzzz bi gece gecirdimm oglum devamlıı emmek istiyorr acaba doymuyormuu ama kilo alıımıı ii dedi doktor mamaya gerek yok dediiiii(((((((((
canım önce su kaynayacak mamaya katıp eritecek soğumasını bekleyeceksin yoksa erimez ki..
ben 15 dakika ssağmayla 90 cc çıkarıyorum...sonrasında damla gibi geliyor...
mama olarak ben ülker hero baby lactum veriyorum..içerik olarak en zengin mama o bana göre..çünkü hepsini kıyasladım..birde 1 haftadır bu mamadan bulamıyordum..yerine aptamil verdim..oğlum hiç kilo almadı bu süreçte..normalde en az 200 gr alması gerekirdi...
sütünü sağan arkadaşlar bişey sorcam size bende ılk 3 dk süt geliyo sonrasında bişey yok bitiyo sizlerinde ölemi????
slmm kıızlarrrrr cokk yorgunn uykusuzzzzzzzzz bi gece gecirdimm oglum devamlıı emmek istiyorr acaba doymuyormuu ama kilo alıımıı ii dedi doktor mamaya gerek yok dediiiii(((((((((
vallahi maşallah ben senin yerinde olsam mama hiç vermezdim o sütü içmesini sağla lütfen...90 cc ile bebek zaten doyar nolur mama verme :ecrin_bebek:
yaa ebrucum bende öyleyim yaa bizmi biyerlerde yanlış yapıyoruz acepp.. uyudumu herişimi yapıyorum şükür ama uyandımı yandıkkkkk..yatak odasında tv olmasydı bitmiştimm..bugün örgü bile yaptımm..hiç ufak bir hırka örmemişiz bütün hırkaları nerdeyse 8 aylktan önce olmaz gibi...kocamannn.. fırsat buldukça yapıcam iyi geldi yaa .. kafam dağıldı valla..valla ben yaapamiyorum, birak yemegi tuvalete bile zor gidsiyorum bizim oglan 5 dk kendi basina durmuyor basliyor aglamaya cok morallim bozuk bu yuzden
basindan ayrilamiyorum cocugun offf ben gibi olan varsa rahatlicam kizlar
tek benim oglum mu psikopat yoksaaaa
canım geçmiş olsunn maşallah oğluna yaa.. ayy ben 4 yaştanönce düşünmüyorumm .. tabi mecbur kalmadıkça.. hayırlı olsunmu derler bilmiyomm.. Allah damatlığınıda göstersin..kaydirigubbakcemile3Herkese iyi akşamlar. Ben oğlumu çarşamba günü sünnet ettirdim. İyileşme sürecindeyiz şuan. Yapışıklık olduğu için pipisinin baş kısmı biraz hasar görmüş iyileşme süreci buna bağlı olarak biraz uzayacak sanırım.
Artık kız aramaya başlayabilirim oğluma:)))
kızlar benım butun kılom karnım falan gitti. çok az bi karnım var. oda sıkıntı yaratmayacak durumda. ben sanırım bir daha hamile kalamayacagımı düşündüğümden çok uzuluyorum bu duruma. sankı hiç hamılelık yaşamamış gibi hissediyorum kendimi. tekrar hamile kalmak istiyorm
kızlar sabahları shov tv de benim kocam bir melek diye bir yarışma var çok komik izleyen varmı adamlar evi temizliyor.. yemek yapıyor ... sonra eve gelen bayanlar bir güzel teftiş ediyorlar temizliklerini.. her yere bakıyorlar tozlara... falan.. çok hoşş yaa.. izleyin tavsiye ederim..