2009 Eylül Anneleri

Canım öncelikle tebrik ederim seni. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah meleğini. Ben 54 kilo ile hamile kaldım 9 kilo aldım doğum yapalı 2 ay oldu ve şu an 55 kiloyum. Göbeğim yok denecek kadar az . Bende sezeryan oldum ve ilk doğumumdu. Herşey normal ilerlerken ben kendi isteğimle sezeryan oldum... Çok korkuyordum normal doğumdan. Memnun musun dersen şu an memnunum tabi bünyeden bünyeye göre de değişiyordur ama iilk 15 gün çok zor geçti benim için. Aslında hiç yatmadım yürüdükçe hareket ettikçe daha çabuk toparlanırım düşüncesiyle hastaneden eve gelir gelmez dolaşmaya başladım evin içinde. Ama otururken ve özellikle yatıp kalkarken berbat acılar çektim birkaç kez acıdan ağladım bile eşimin yardımlarıyla yatıp kalkabildim sadece. Ama 15 gün sonra herşey yoluna girdi... Şimdi düşünüyorumde iyiki sezeryan olmuşum diyorum ama o günlerde acaba normal doğumumu düşünseydim diye aklımdan geçirmedim desen yalan olur. Ama önemli olan bebeğimi bir şekilde sağlıkla kucaklayabilmekti o da oldu rabbime bin şükür. Ama sakın kilo ve göbeği dert etme normal sezeryan farketmiyor eğer hamilelikten önce göbeğin varsa o yine kalır ama hamilelik dolayısıyla oluşan göbeğin her iki doğum şeklinde de gider.3. ayın dolana kadarda eminim aldığın kilolardasn eser kalmaz.

Rotavirüs konusunda bende çok kararsızım aşının satışını arttırmak amacıyla doktorlar öneriyor olabilir diye düşünüyorum çünkü çoğu doktor mama firmalarıyla anlaşma içinde oldukları için hep hastalarına mam takviyesi öneriyorlarmış benim doktorumda kesin öyleydi düşün 14. günde doğum kilosunun üstüne sadece 60 gr koydu diye hemen mamaya başlattı oysa bebek 10. günden itibaren doğum kilosunun üstüne çıkmaya başlarmış şimdiki aklım olsaydı asla mama vermezdim. Yani rotavirüsü iyi düşünmek lazım... O zaman mutlaka menenjiti bende alıp vurdurayım ne zaman vurulmalı? Ayrıca tek onun fiyatını ve 5'li karma aşının fiyatını biliyor musun? Arada çok fark yoksa ateş yapmadığı için bende 5'li karma aşı alayım.

Kızlar bu arada sizlerin bebeklerinin gıdıkları var benimkinin gıdığı çok var ya boynu kat kat hatta yapışık yerleri pişik olacak diye korkuyorum mafoldumben

bu doğum izni ne çabuk bitiyomuş 8 haftamız doldu bile emel sen nasıl aktardın 5 haftayı ben aktaramadım..

dilekcim hayatım geçmiş olsun. eminim hiç sorun olmada 6 aya kadar düzelecek.
ya benim oğlan da ışığa bakmaya bayılıyor engelliyorum sürekli.

Çok teşekkür edeirm canlarım.... Baharcım bende huggies kullanıyorum çünkü prima defnenin bacaklarında kıpkırmızı iz yaptı huggies'in yan bantları daha esnek geldi bana.

ємєℓ;9799822 .!.:
dilekcim yakaladım seni blog olusturuyorum su anda bana yardımcı olur musun canım orda doldurulması gereken alanlar var ne yazmam gerekiyor bilmiyorum kendi bilgilerim mi oglumunkiler mi?

Tabi yardımcı olurum tatlım. Hangi sitede oluşturuyorsun blogcu? blogspot?
Hangi bilgiler acaba?

ben bu arada ıslak mendil olarak uni baby yeni doğan kullanıyırum hiç pamuk kullanmadım alışmasın diye e - bebekten 12 li aldım onu kullanıyorum hala tavsiye ederim bez olarakta prima kullanıyorum ama artık küçük geliyo yeni doğan sizler değiştirdiniz mi bezlerinizi ??

Çingenecim aktaramadığın için sen başlıyor musun yani çalışmaya?

40 gün rapor hakkım var onu kullanacağım daha başlamıyorum ama o da çabuk geçecek kızımı hiç bırakıp gitmek istemiyorum .....
benim kızında gıdısı var ben boğazının altını ve koltuk altlarını gül suyuyla siliyorum hergün hemen pişecek gibi oluyo yoksa

değiştirdik canım biz 3 numaraya geçtik ..

canım hiç arastırmadım bugun dısarı cıkıyoruz eczaneden sorar ogrenirim ben....2. ayda baslıyorsun 5li asıya ates yapmadıgı ıcın onu tavsiye ederim sen yinede bi doktoruna sor

bu doğum izni ne çabuk bitiyomuş 8 haftamız doldu bile emel sen nasıl aktardın 5 haftayı ben aktaramadım..

canım bilmiyorum valla aktardım ben....istenen belgeleri verdim onay gormus kasım 19 da baslıyorum

blogcu canım..s

İyi o zaman bende gül suyuyla sileyim hergün bende sadece benim kızımın gıdısı var herhalde dedim acaba zamanla boynu uzadıkça kaybolurlar mı?

ємєℓ;9799316 .!.:
hadi hayırlı ugurlu olsun tulaycım gozun aydın :)) cogu gitti azı kaldı 2 ayı atlattık mı daha rahat etcez

saol emelcim...yavrucum sen manisaya gelmiyonmu bi görüşelim yaffff kış gelmeden gelsene memleketine canım benim

aaa neden ki açıklamasını yaptımı....bende daha dikkat ederimbundan sonra

saol emelcim...yavrucum sen manisaya gelmiyonmu bi görüşelim yaffff kış gelmeden gelsene memleketine canım benim

aaa neden ki açıklamasını yaptımı....bende daha dikkat ederimbundan sonra

herhangi bir açıklama yapmadı bende sormadım neden diye zaten ilk gittiğimde söylemişti ben dikkat ediyorum ışığada baktırmıyom ışığıda değiştirdik daha yumuşak bir ışık kullanıyoz.

ya emelcim şimdi bu verdigin takvime göre iki aylık olunca verem ,5li karma ve pnömokok aşısı gözüküyor 2.ayda bunların hepsinimi yaptırıcaz...

canım bizim bir arkadasın tanıdığındada bu durum olmuştu.ama sanırım dr bir krem vermişti yanlış hatırlamıyorsam.ama sanırım bazı bebeklerde olabiliyormuş.cok gecmiş olsun.

benimde kızımın kulak arkalarında küçük bezeler vardı.cok korktum.dr kontrolünde sordum.dr baktı.önemli bir sey değilmiş.bebeklerde bezeler olurmuş.cok büyürse sorun vardır dedi.bende rahatladım.cok korkmuştum ama dr rahatlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…