2009 Eylül Anneleri

Çok teşekkürler canım... Bence ettir ama şimdi bir doktor ile yazıştım şu an için acil bir durum değilmiş 6. aya kadar düzelmezse hemen operasyon geçirmesi gerekli diye birşey yokmuş adet olana kadar herhangi bir bir probleme yol açmıyormuş tabi inşallah o zamana kadar çoktan açılır... Bizimkini doktor özellikle kontrol etti galiba bu doktora ilk kez gittik zaten düzgün bir doktor bulamadık bir türlü bu 2. doktorumuz bundan da memnun kalmadık.Ama bence ne olur ne olmaz siz yine de kontrol ettirin ilaçla açılma olasılığı da varmış belki ne kadar erken başlanırsa ilaca orası tazecikken etkisi o kadar büyük olur.

Bu arada kızlar bebişlerin tv izlemelerine izin veriyor musunuz? Benimki ara sıra bakıyor ama ben pek izletme taraftarı değilim bakalım ne kadar engel olabileceğim.

saol dilekçim umarım bian önce düzelir kuzucuk.buarada benim kızımda bazen t v izliyo...açıkcası bende pek engel olmuyorum...

yaa benim oğlumda seyredio arada aaaa sizinkilerde de var demek daha çok minikler anlamıyorlar ama renk akımı dikkatlerini çekiyor sanırım

saol dilekcim
bu aventin pompasinda benim sutum dakikalar sonra gelmeye basliyor sanirim medela alip denicem birde

kizlar bebislere tv seyrettirmeyin kesinlikle
bircok ulkede 2 yasina kadar yasak

siz geceleri uyurken bebislerinizin ustunu neyle ortuyorsunuz ben 2 tane ince battaniye ortuyorum az mi acaba

merhaba arkadaşlar, bebeklerinizi kucaklamışsınız çok şükür.. darısı bizlerin başına sağlıcakla inşallah.. ben kısmetse aralık annesi olacağım, sezeyan düşünüyorum, tavsiyeleriniz olur mu?? medicalpark göztepe de doğum yapacağım.. 31+0 haftamdayım şuan.. beni neler bekliyor biraz bilsem iyi olur galiba.. yardımcı olursanız sevinirim..en son dün tartıldım 17 kilo mafoldumbenalmışım... 50ile başladım.. 67 kilodayım.. sinirlerimiz bozuyor.. verebildiniz mi sizler kiloları acaba? normal doğumda daha iyi kilo veriliyor diyorlar.. sezeryan çok mu göbek bırakıyor kızlar ya..

ємєℓ;9788712 .!.:
canım saglık ocaklarında vurulan ası ama tek iste menenjit yok onun için ayrıca memenjit alıp vurdurman gerek iki kere acı yavruya...sen sor doktorun daha detaylı anlatır

ємєℓ;9788757 .!.:
birde 5. ayda yapılan pnömokok asısı var oda ozel bir ası

Su çiçeği aşısı hariç hepsi bakanlığımn aşı takviminde var. Bilginiz olsun bayanlar..

İki kere sezeryan olmuş biri olarak herşey normalse kesinlikle normal öneririm. Kilo verme işi bünyeye göre değişiyor. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

İki kere sezeryan olmuş biri olarak herşey normalse kesinlikle normal öneririm. Kilo verme işi bünyeye göre değişiyor. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

o kadar korkuyorum ki normalden.. aslında ikisinden de korkuyorum ama, normalde vajende çok bozulma oluyormuş.. gevşiyormuş, onun için istemiyorum..:uhm:

hadi hayırlı ugurlu olsun tulaycım gozun aydın :)) cogu gitti azı kaldı 2 ayı atlattık mı daha rahat etcez

evet dilekcim biliyorum gecen internette arastırmıstım pnömokok asısı ulusal ası takvimene alındı onu yaptırcam...rotavirus için emin degilim ben yaptırıp yaptırmama konusunda celiskili ifadeler var onunla ilgili ustelik ulusal ası takviminde de yok.......menenjit ozel ası oldugu için saglık ocakları yapmıyo biz saglık ocagında vuruldugumuz için 4lu ası olduk menenjiti ayrı alıp vurdurcaz........ama eczanelerde 5li ası satılıyor ozel yani onu alıp yaptırdınmı daha rahat oluyo ates de yapmıyo

hayırlı doğumlar diliyorum canım öncelikle. normal ya da sezeryan hangisi olduğu fark etmiyor sağlıkla olduktan sonra.ben sezeryan oldum hiç sorun yaşamadım. hafif göbeğim kaldı ama gidecek biliyorum. her zaman iyi düşün iyi olsun. doğum olayından ben de çok korkardım ama korkulacak hiçbirşey yokmuş. allah onun sabrını ve gücünü insana o an veriyor.

yok canım izletmiyorum...zaten uzmanlarda taraftar degil bu konuda....ben sadece digiturkun muzik kanalları var ordan klasık ya da blues kanalı acıp onu dinletiyorum salondaysak eger ...

canım oncelikle hayırlısı olsun insallah...senin acından kolay ve rahat bir dogum olur =))

...bende medical parkta dogum yaptım sezeryan ile.......bu ikinci bebegim...ilki sezeryan oldugu için buda oyle oldu....ilkinde genel olmustum bunda spinal oldum ve çok memnun kaldım....sonrasında o kadar çabuk toparlandım ki kesinlikle tavsiye ederim....49 kilo ile hamile kalmıstım toplam 11 kılo aldım...su anda 50 kiloyum...gobegim neredeyse hiç kalmadı...belki bunyeye gore degisiyordur bu durum.......baska merak ettigin varsa sor canım

amin kızlar çok teşekkürler.. içimi rahatlattınız vallahi.. inşallah herşey yolunda gider.. kilo meselesi kabus oldu zaten bana.. bebeklerinizle birlikte eşinizle birlikte sağlıklı uzun ömürler mutlu günler dilerim..

selam kızlar... dilek geçmiş olsun canım defne kolaycacık atlatır umarım...
tv meselesi açılmış benim doktorum tv ve lambaya bakmasını engelleyin dedi ama benim minik çaktırmmadan arada bakıyo tv ye ellemesem hiç sesi çıkmadan izleyecek

kızlar ben de huggies natural hassas dokunuş kullanıyorum ıslak mendil olarak. çok ta memnunum. dalin can baby ve unibaby kullandım en iyisi bu diyorum. bebek bezi olarak ta 4-9 kg huggies aldım dün ama memnun değilim.prima kadar yumuşak değil ve ıslak bırakıyor sanki.
oğlum dün emziğini daha uzun süre tutmaya başladı gece ağzına verdim uyudu kaldı raharlık walla. tv izliyor oğlum arada susuyor sakinleşiyor ben de ellemiyorum. hele ağzında emzik izdivaç programı izlemesi yok mu :)))

dilekcim hayatım geçmiş olsun. eminim hiç sorun olmada 6 aya kadar düzelecek.
ya benim oğlan da ışığa bakmaya bayılıyor engelliyorum sürekli.

dilekcim yakaladım seni blog olusturuyorum su anda bana yardımcı olur musun canım orda doldurulması gereken alanlar var ne yazmam gerekiyor bilmiyorum kendi bilgilerim mi oglumunkiler mi?

Sağlık Bakanlığı birçok ölümcül hastalığın nedeni olan zatürreden (Pnömokok) çocukları korumak için zatürre aşısını, Ulusal Aşı Takvimi'ne ekledi.
Sağlık Bakanlığı birçok ölümcül hastalığın nedeni olan zatürreden (Pnömokok) çocukları korumak için zatürre aşısını, Ulusal Aşı Takvimi'ne ekledi. Buna göre 2 yaşına kadar çocuklara zarürre aşısı ücretsiz yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…