- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
dilekçim çok espiritüelsin :)))))) kızınada gecmiş olsun inşallah düzelir..bizde kontrolümüzde muayene ettrisekmi acaba seninkisi tesadüfenmi çıktı ortaya..bu arada benim kızında kakası çok kötü kokuyo sanırım mamadan...
Tülaycım tebrik ederim rabbim birlikte 40. yılınızı da kutlamayı nasip etsin tatlım.:lepi:
Çok teşekkürler canım... Bence ettir ama şimdi bir doktor ile yazıştım şu an için acil bir durum değilmiş 6. aya kadar düzelmezse hemen operasyon geçirmesi gerekli diye birşey yokmuş adet olana kadar herhangi bir bir probleme yol açmıyormuş tabi inşallah o zamana kadar çoktan açılır... Bizimkini doktor özellikle kontrol etti galiba bu doktora ilk kez gittik zaten düzgün bir doktor bulamadık bir türlü bu 2. doktorumuz bundan da memnun kalmadık.Ama bence ne olur ne olmaz siz yine de kontrol ettirin ilaçla açılma olasılığı da varmış belki ne kadar erken başlanırsa ilaca orası tazecikken etkisi o kadar büyük olur.
Bu arada kızlar bebişlerin tv izlemelerine izin veriyor musunuz? Benimki ara sıra bakıyor ama ben pek izletme taraftarı değilim bakalım ne kadar engel olabileceğim.
ємєℓ;9788712 .!.:canım saglık ocaklarında vurulan ası ama tek iste menenjit yok onun için ayrıca memenjit alıp vurdurman gerek iki kere acı yavruya...sen sor doktorun daha detaylı anlatır
ємєℓ;9788757 .!.:birde 5. ayda yapılan pnömokok asısı var oda ozel bir ası
merhaba arkadaşlar, bebeklerinizi kucaklamışsınız çok şükür.. darısı bizlerin başına sağlıcakla inşallah.. ben kısmetse aralık annesi olacağım, sezeyan düşünüyorum, tavsiyeleriniz olur mu?? medicalpark göztepe de doğum yapacağım.. 31+0 haftamdayım şuan.. beni neler bekliyor biraz bilsem iyi olur galiba.. yardımcı olursanız sevinirim..en son dün tartıldım 17 kilo mafoldumbenalmışım... 50ile başladım.. 67 kilodayım.. sinirlerimiz bozuyor.. verebildiniz mi sizler kiloları acaba? normal doğumda daha iyi kilo veriliyor diyorlar.. sezeryan çok mu göbek bırakıyor kızlar ya..
İki kere sezeryan olmuş biri olarak herşey normalse kesinlikle normal öneririm. Kilo verme işi bünyeye göre değişiyor. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
selam kızlar
olum bugün hem huysuz hemde uysaldı ....her günümüz farklı artık...bugün biz 40 mızı yaptık fatoşçum sen adımada sevinmişsin çok saol ...ablam oğlan bebekleri 39 günde kız bebekler 40-41. günde 40lanabiliyo dedi bende valla sıkıntı bastı bu 40 tan yıkadım oğlumu kokulu misss gibi sularla bende yıkandım...ohh 40 uçurmaya çıktık....yarın akşamda ablama gitcez nasip olursa...
valla kaç aydır gece gezmesinden bi uzak kendimi azad edilmiş bi köle olarak hissediyorum heheee
Çok teşekkür edeirm kızlar ya bende 6. aya kadar düzelmesini umuyorum bu durumun lütfen dua edin teyzeleri kızım için...
Bende evdeyken su ve pamuk ile siliyorum her zaman dışardaykende ya da bazen üşendiğimde UNI BABY YENİDOĞAN kullanıyorum. 3. aydan sonra bırakmayı düşünüyorum. Evet biraz pahalıya neden oluyor bugüne kadar 4 paket kullandım.
Emlecim pnömokok aşısı artık sağlık bakanlığının aşı listesine alındı. Senin kızının zamanında olmayabilir ama artık öyle değil yani dışardan alıpta para verme o aşıya. Bildiğim kadarıyla menenjitte var aşı takviminde ama tam emin değilim açıkcası.
Motilium isimli ilacı doktoru emsale önermiş o kullanıyordu ama ne kadar işe yaradı hiç bilmiyorum.
merhaba arkadaşlar, bebeklerinizi kucaklamışsınız çok şükür.. darısı bizlerin başına sağlıcakla inşallah.. ben kısmetse aralık annesi olacağım, sezeyan düşünüyorum, tavsiyeleriniz olur mu?? medicalpark göztepe de doğum yapacağım.. 31+0 haftamdayım şuan.. beni neler bekliyor biraz bilsem iyi olur galiba.. yardımcı olursanız sevinirim..en son dün tartıldım 17 kilo mafoldumbenalmışım... 50ile başladım.. 67 kilodayım.. sinirlerimiz bozuyor.. verebildiniz mi sizler kiloları acaba? normal doğumda daha iyi kilo veriliyor diyorlar.. sezeryan çok mu göbek bırakıyor kızlar ya..
Çok teşekkürler canım... Bence ettir ama şimdi bir doktor ile yazıştım şu an için acil bir durum değilmiş 6. aya kadar düzelmezse hemen operasyon geçirmesi gerekli diye birşey yokmuş adet olana kadar herhangi bir bir probleme yol açmıyormuş tabi inşallah o zamana kadar çoktan açılır... Bizimkini doktor özellikle kontrol etti galiba bu doktora ilk kez gittik zaten düzgün bir doktor bulamadık bir türlü bu 2. doktorumuz bundan da memnun kalmadık.Ama bence ne olur ne olmaz siz yine de kontrol ettirin ilaçla açılma olasılığı da varmış belki ne kadar erken başlanırsa ilaca orası tazecikken etkisi o kadar büyük olur.
Bu arada kızlar bebişlerin tv izlemelerine izin veriyor musunuz? Benimki ara sıra bakıyor ama ben pek izletme taraftarı değilim bakalım ne kadar engel olabileceğim.
hayırlı doğumlar diliyorum canım öncelikle. normal ya da sezeryan hangisi olduğu fark etmiyor sağlıkla olduktan sonra.ben sezeryan oldum hiç sorun yaşamadım. hafif göbeğim kaldı ama gidecek biliyorum. her zaman iyi düşün iyi olsun. doğum olayından ben de çok korkardım ama korkulacak hiçbirşey yokmuş. allah onun sabrını ve gücünü insana o an veriyor.
ємєℓ;9799475 .!.:canım oncelikle hayırlısı olsun insallah...senin acından kolay ve rahat bir dogum olur =))
...bende medical parkta dogum yaptım sezeryan ile.......bu ikinci bebegim...ilki sezeryan oldugu için buda oyle oldu....ilkinde genel olmustum bunda spinal oldum ve çok memnun kaldım....sonrasında o kadar çabuk toparlandım ki kesinlikle tavsiye ederim....49 kilo ile hamile kalmıstım toplam 11 kılo aldım...su anda 50 kiloyum...gobegim neredeyse hiç kalmadı...belki bunyeye gore degisiyordur bu durum.......baska merak ettigin varsa sor canım