kızlar berbat bir gece gecırdıksaat 11 de basladı sabah 5:30 a kadar çığlık çğlıga agladı. susturmak çok zordu. uyku zaten yok saat 5 gibi fitil verdim. agrı kesici. 5:30 da ancak uyudu. içim gitti çok üüzüldüm. çok acıklı agladı kzuum
,canım bizim bir arkadasın tanıdığındada bu durum olmuştu.ama sanırım dr bir krem vermişti yanlış hatırlamıyorsam.ama sanırım bazı bebeklerde olabiliyormuş.cok gecmiş olsun.
KIZZZZZZZZZZZLARRRRRRRRRRR BUGUNN KIRKIMIZ CIKTIIIIIIIIII........ OGLUMUN ELİNE YUMURTA VERDİMM BEREKETLİ OLSUN DİYE YUZUNE UN SURDUM AKSAKALLI Bİ DEDE OLUNCAYA KADAR ÖMRÜ OLSUN DİYE ELİNEDE PAMUK VERDİKK PAMUK GİBİ HUYU OLSUNN DİYEEEkaydirigubbakcemile2
kızlar berbat bir gece gecırdıksaat 11 de basladı sabah 5:30 a kadar çığlık çğlıga agladı. susturmak çok zordu. uyku zaten yok saat 5 gibi fitil verdim. agrı kesici. 5:30 da ancak uyudu. içim gitti çok üüzüldüm. çok acıklı agladı kzuum
,
Meryemcim çok geçmiş olsun ahhh azıcık büyüselerde ne dertleri olduğunu söyleseler di mi? :Önceden ahh karnımızdan çıksalarda rahatlasak diyorduk şimdi bunları diyoruz sanırım böyle böyle yaşlanıp gideceğiz biz bu bebeklerle kaydirigubbakcemile3
Benim bebğimdede oldu egzama dedi doktor krem verdi iki günde geçti..nemli kaldığı için oluyor .kuru tutmaya bak.benİmkİnde bİ badİ uzun kollu ÇıtÇıtlı bİde askılı tulum var ama tombİk boynunun altı havamı almıyo acaba dİyommm
canım ne güzel moral veriyorsun öyle....ah dilekcim dogru diyosun dogurmak için can atıyoduk içimizde iken çok daha rahattık şimdi ben büyüsün diye gözünün içine bakıyorum herkes bana bunlar iii günlerin biraz büyüyünce gör bi hareketlensin diyolar bu gidişle her geçen günümüzü arıcaz
eee öle ama:)))yalanmı gerçekler acıdırcanım ne güzel moral veriyorsun öyle....
zeynepcim maşallah kızına fıstık bunlar ya
iyi geceler annecikler
yine herkes burda maşallah kıskanıyom haa nasıl fırsat bulupta yazıyonuz ben duşa gırcek vakti zor buluyorum
dilekcim geçmiş olsun canım 6 aya kadar gececektir hiçbişeycigi kalmaz bak gör maşallah canım kilosu gayet ii blogunda okudum cicilerinide güle güle giysin
fatoş tülay gözünüz aydın bugun 40 ınız çıktı
meryem canım senın yaşadıklarını 2 gecedır bende yaşıyorum gece 12-1 bi başlıyoruz sabah5 e kadar aynı bizimde gaz degıl gibi anlamadım gitti ne agrısı bukdar aglıyo allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor uykusuzlugu geçtim derdini bilememek ınsana koyuyo
kzılar pişik için bebeğiniz bol bol pudralayın ben öle yapıorum
Gülcan Teyzesi çok teşekkür ederiz blogumuzu da takip ettiğin için ah be canım inşallah dediğin gibi olur evlat çok zor birşeymiş yaa gün geçtikçe aradaki bağ kat kat kuvvetleniyor. İnsan hiç kıyamıyor di mi ağladıklarında. Bazen 1 saatliğine onu bırakıp markete gittiğimde bile eve nasıl özlemle dönüyorum var yaa. İnsan ilk günlerde panik, çaresizlik, sıkıntı ve acılar içinde o anların tadını çıkaramıyor ama şimdi geçen her dakika cennet onunla... Umarım seninkide düzelir canım kırkınız çıkmadı di mi daha? Doğrusu pek farkeden birşeyde olmuyor açıkcası benim kız bir gün çok uyuyorsa öteki gün hiç uyumuyor böyle geçinip gidiyoruz... Topicte çok takılma olayına da gelince valla eşim sayesinde diyebilirim:)))) Canım kocacım benim...Şeniz
evlat çok başka bişeymiş dilekcim insan her geçen gün daha ii anlıyor ılk zamanlar sıkıntıdan aglamaktan pek bişey anlayamamıştım ama şimdi insan bakmaya kıyamıyor dılekcım.bugun bir aylık olduk canım 40 ımız çıkmadı aslında yavrum öle çok huysuz bi çocuk degıl ama bazen niye böle oluyor anlamıyorum bi şekıklde atlatcaz bu gunleri..çok şanslısın canım eşin konusunda her zaman sana yardımcı bi kocan var allah mutlulugunuzu daim etsin benım koçişte yardım ederde işten eve gelebılse edecek yardım:))
dılekcım sen ek mama veriyormusun sütün yetıyormu defnenın kılo alımı gayet iii