- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
dilekçim çok espiritüelsin :)))))) kızınada gecmiş olsun inşallah düzelir..bizde kontrolümüzde muayene ettrisekmi acaba seninkisi tesadüfenmi çıktı ortaya..bu arada benim kızında kakası çok kötü kokuyo sanırım mamadan...
Çok teşekkürler canım... Bence ettir ama şimdi bir doktor ile yazıştım şu an için acil bir durum değilmiş 6. aya kadar düzelmezse hemen operasyon geçirmesi gerekli diye birşey yokmuş adet olana kadar herhangi bir bir probleme yol açmıyormuş tabi inşallah o zamana kadar çoktan açılır... Bizimkini doktor özellikle kontrol etti galiba bu doktora ilk kez gittik zaten düzgün bir doktor bulamadık bir türlü bu 2. doktorumuz bundan da memnun kalmadık.Ama bence ne olur ne olmaz siz yine de kontrol ettirin ilaçla açılma olasılığı da varmış belki ne kadar erken başlanırsa ilaca orası tazecikken etkisi o kadar büyük olur.
Bu arada kızlar bebişlerin tv izlemelerine izin veriyor musunuz? Benimki ara sıra bakıyor ama ben pek izletme taraftarı değilim bakalım ne kadar engel olabileceğim.