2009 Eylül Anneleri

ya kızlar siz bebekelrinizi yıkarken hangi şampuanı kullanıyorsunuz burda dalin kullanan varmı ben dalinle yıkıyorum ama sanırım sivilceleri o yüzden çıkıyo...

bende dalınle yıkıyom boynu komple sıvılce gıbı oldu pıŞtı doktora gÖtÜrcem herkes derı atıyo dıo ama kıpkırmızı sılıyom nemlı bezle temızlı,yom ama emınım yanıyo oraları yaaa ısılık gıbı oldu kÖtÜ dalındenmı acaba

musyas bence dalinden oluyo...çünkü ben kızımı yıkayana dek yoktu sivilceleri yıkadıktan soonra kızardı ve sivilcelendi.

ozaman keselım cnm dalını alerjı yapıyo olabılır evet ne kullancaz pekııı bılg,ın varmı cnm

valla burda kızlar mustelamıydı neydi öyle bi şampuandan bahsediyolardı onu deniycem ben ama bakalım burda bulabilcemmi...kızlar istanbulda anlaşmalı eczanelerde oldugunu sölüyolardı ama bakalım vanda bulabilcemmi :KK43:

dalinden değil hanımlar bence o fazla sıkı giydirmekten...Ben dalinle yıkamıyorum bizde neden var??Fazla giydirmiyorum artık.

ya ben bi çıtçıtlı bad bide üstüne uzun kollu badilerden giydiriyorum hep var sivilceleri çok üzülüyorum yaaa :KK43:

benımkınde bı badı uzun kollu ÇıtÇıtlı bıde askılı tulum var ama tombık boynunun altı havamı almıyo acaba dıyommm

KIZZZZZZZZZZZLARRRRRRRRRRR BUGUNN KIRKIMIZ CIKTIIIIIIIIII........ OGLUMUN ELıNE YUMURTA VERDıMM BEREKETLı OLSUN DıYE YUZUNE UN SURDUM AKSAKALLI Bı DEDE OLUNCAYA KADAR ÖMRÜ OLSUN DıYE ELıNEDE PAMUK VERDıKK PAMUK GıBı HUYU OLSUNN DıYEEEkaydirigubbakcemile2

ya ben bi çıtçıtlı bad bide üstüne uzun kollu badilerden giydiriyorum hep var sivilceleri çok üzülüyorum yaaa :KK43:

canım cıtcıtlı body kısa kollu onun ustune uzun kollu mu giydiriyorsun? onun ustunede gunluk pijaması yada kıyafetleri oluyorsa tabi pisik yapar....bende uzun kollu body giydiriyordum ustunede gunluk bi ust oyleyken isilik olmustu kollarının arka kısımları...kıyafetlerini inceltince duzelti...yani çok sıcaktan oluyor

saol emelcim...yavrucum sen manisaya gelmiyonmu bi görüşelim yaffff kış gelmeden gelsene memleketine canım benim

aaa neden ki açıklamasını yaptımı....bende daha dikkat ederimbundan sonra

ahhh nasıl geleyim canım kız okula gidiyor yoksa dururmuyum burda ancak yaza ordayım canım geleyim ilk isim gorusmek olcak zaten senle :)

ya emelcim şimdi bu verdigin takvime göre iki aylık olunca verem ,5li karma ve pnömokok aşısı gözüküyor 2.ayda bunların hepsinimi yaptırıcaz...

canım 2. ayımız doldugu için gecen biz saglık ocagında yaptırdık.......4lu karma yaptılar menenjit saglık ocaklarında yapılmıyor sen kendin alıp yaptırıyosun çunku ozel ası devlet karsılamıyor.....aşı ıcın en guzeli doktorunuzla gorusmek ama 5li karmayı tavsiye ederim ates yapmıyo

bugun milupanın gece cayını aldım 50ml suya yarım tatlı kasıgı koydum vercem bakalım nasıl gelcek

kızlar berbat bir gece gecırdık:KK43: saat 11 de basladı sabah 5:30 a kadar çığlık çğlıga agladı. susturmak çok zordu. uyku zaten yok:KK43: saat 5 gibi fitil verdim. agrı kesici. 5:30 da ancak uyudu. içim gitti çok üüzüldüm. çok acıklı agladı kzuum

X