puanlarımla satın aldım kkdan arkadasım:))))))
ємєℓ;9788588 .!.:canım ıslak pamuk mendil dedigin havlu seklinde olanlar degil mi? diger dediklerin ne anlamadım.....bende huggies kullanıyorum ıslak mendil dogdugundan beri çok da memnunum
canım ben gectimm coktan johnson baby kullandım simdi huggies memnunum ama dalininki cok guzelmiş ondan alcammm.........
ben hiç kullanmadım ılık su pamukla temizliyorum yada gül suyu kullanıyorum hiç kullanmayıda düşünmüyorum..
selam kizlar nasilsiniz
ben yine sut sagmaya calistim stres ve sinir oldum yok beceremiyorum bu aleti ben
dilekcim sen devamli sagdigin icin sana sorayim bi sagmada kac cc sut sagiyorsun sen
benim bi gogusten 60-70 anca cikiyor cok az yaaaa ama sagmadan sonra elimle siktigimda hala sut geliyor bu alet niye tamamini sagamiyor anlamadim
sen sagmaya baslar baslamaz sut geliyor mu yoksa bir sure sonra mi gelmeye basliyor cevap verebilirsen sevinirim
ona gore bende aventi birakip medela alcam
birde kizlar benim oglumun kakasi kokuyor
okudugum yerlerde anne sutu icen bebeklerin kakasi kokusuz olur diyordu ama bu resmen kokuyor ben anliyorum yani yavru kus kakasini yapinca kokudan
sizde durumlar nedir?
selam kızlar
olum bugün hem huysuz hemde uysaldı ....her günümüz farklı artık...bugün biz 40 mızı yaptık fatoşçum sen adımada sevinmişsin çok saol ...ablam oğlan bebekleri 39 günde kız bebekler 40-41. günde 40lanabiliyo dedi bende valla sıkıntı bastı bu 40 tan yıkadım oğlumu kokulu misss gibi sularla bende yıkandım...ohh 40 uçurmaya çıktık....yarın akşamda ablama gitcez nasip olursa...
valla kaç aydır gece gezmesinden bi uzak kendimi azad edilmiş bi köle olarak hissediyorum heheee
dilekçim canııımmmm ne demek defne su bizimde kızımız bak gör hemencecik atlatıvercek...dualarımız onla...miniğim benimmm...Allah ım şifalar versin inş...
selam kizlar nasilsiniz
ben yine sut sagmaya calistim stres ve sinir oldum yok beceremiyorum bu aleti ben
dilekcim sen devamli sagdigin icin sana sorayim bi sagmada kac cc sut sagiyorsun sen
benim bi gogusten 60-70 anca cikiyor cok az yaaaa ama sagmadan sonra elimle siktigimda hala sut geliyor bu alet niye tamamini sagamiyor anlamadim
sen sagmaya baslar baslamaz sut geliyor mu yoksa bir sure sonra mi gelmeye basliyor cevap verebilirsen sevinirim
ona gore bende aventi birakip medela alcam
birde kizlar benim oglumun kakasi kokuyor
okudugum yerlerde anne sutu icen bebeklerin kakasi kokusuz olur diyordu ama bu resmen kokuyor ben anliyorum yani yavru kus kakasini yapinca kokudan
sizde durumlar nedir?