2009 Eylül Anneleri

ємєℓ;9788588 .!.:
canım ıslak pamuk mendil dedigin havlu seklinde olanlar degil mi? diger dediklerin ne anlamadım.....bende huggies kullanıyorum ıslak mendil dogdugundan beri çok da memnunum

yeni doğana özel menilleri kasdettim emelcim. uni baby falan var ya. ben de degistireyim o zaman mendili.

canım ben gectimm coktan johnson baby kullandım simdi huggies memnunum ama dalininki cok guzelmiş ondan alcammm.........

sen de kullanmıyorsun. memnunsunuz ben de degistiricem artık. 40 lı ambalaj bitip duruyor. pahalıya mal oluyor.

ben hiç kullanmadım ılık su pamukla temizliyorum yada gül suyu kullanıyorum hiç kullanmayıda düşünmüyorum..

ben ıslak pamukla ilk 20 gun temizledim, zor oluyordu ve nedense pisik oldu. islak mendilde pisik gecti. bu da bebekten bebege degisiyor sanirim.

meraba kızlar ancak vakit bulabildim girmeye geçmişi okudum biraz benim bebişin yüzündede minik beyaz sivilceler var dr çikolata kahve ve meyveler alerji yapar yeme dedi elma dışında meyve yememi yasakladı bizdede gaz var en az iki buçuk saatte emzirmeliymişiz sık sık meme verince memeyi yakalamak için uğraşırken oynarken falan hava yutuyomuş oda gaz oluyomuş öyle söyledi bide aşı yapmadılar 1 aylık bebek küçük dedi burda aşıya ikinci ay başlanıyomuş aşıdan öncede kan ve idrar testi istiyolar hastayken aşı yapılmadığı için bu rusların pimpiriği öldürcek beni

Son düzenleme:
ben iki çocuğumdada pampers sensitive ıslak mendil kullandım hiç pişik olmadılar tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
ıslak mendil olarak bende UNı BABY YENıDOĞAN ıslak "pamuk" mendil kullanıyorum.
doğumdan önce almıştım, doğumdan sonrada çocuk doktorum reçeteme bu mendili yazmış kullanmam için, tevafuk oldu
koruyucu hiçbir madde, alkol boya maddesi, kimyasal ajan, parfüm ve sentetik lif içermiyor. çok memnunum, tavsiye ederim :KK66:

hanımlar sizler de ben gibi hala bebişinizin eline eldivenlerini takıyormusunuz?
kaçıncı aydan sonra takmasak olur acaba

yok eslemcim ben kırkımızdan sonra cıkarmıstım...doktorlar diyor ki bebek için el teması çok onemliymis dokunmlaymıs anneye :)

ben ilk bir iki hafta taktım sonra komşumuz tırnaklarını kestide takmadık.artık sende eldiven takma eslemcim gec bile kalmışsın.

ben alt değiştirirken pamuğu ıslatıp temizliyorum hala sadece dışarı çıkarken uni baby kullanıyorum.birde pişiği olduğunda pamuğu zeytinyağına batırıp öyle temizledik poposunu drumuz önerdi ve çok işe yaradı TAVSıYE EDERıM.

selam kızlar
olum bugün hem huysuz hemde uysaldı ....her günümüz farklı artık...bugün biz 40 mızı yaptık fatoşçum sen adımada sevinmişsin çok saol ...ablam oğlan bebekleri 39 günde kız bebekler 40-41. günde 40lanabiliyo dedi bende valla sıkıntı bastı bu 40 tan yıkadım oğlumu kokulu misss gibi sularla bende yıkandım...ohh 40 uçurmaya çıktık....yarın akşamda ablama gitcez nasip olursa...
valla kaç aydır gece gezmesinden bi uzak kendimi azad edilmiş bi köle olarak hissediyorum heheee

Çok teşekkür edeirm kızlar ya bende 6. aya kadar düzelmesini umuyorum bu durumun lütfen dua edin teyzeleri kızım için...
Bende evdeyken su ve pamuk ile siliyorum her zaman dışardaykende ya da bazen üşendiğimde UNI BABY YENİDOĞAN kullanıyorum. 3. aydan sonra bırakmayı düşünüyorum. Evet biraz pahalıya neden oluyor bugüne kadar 4 paket kullandım.
Emlecim pnömokok aşısı artık sağlık bakanlığının aşı listesine alındı. Senin kızının zamanında olmayabilir ama artık öyle değil yani dışardan alıpta para verme o aşıya. Bildiğim kadarıyla menenjitte var aşı takviminde ama tam emin değilim açıkcası.
Motilium isimli ilacı doktoru emsale önermiş o kullanıyordu ama ne kadar işe yaradı hiç bilmiyorum.

eslemcim eldivenimizi biz 10 gün sonra çıkardık valla tırnaklarınıda kesmiştim oğlumun....rahat ettik bu hafta ayak tırnaklarınıda kestim...rahat etsin yavrummm..minik mink ayak tırnakları yaaaa..yicektim o ayacıklarını

dilekçim canııımmmm ne demek defne su bizimde kızımız bak gör hemencecik atlatıvercek...dualarımız onla...miniğim benimmm...Allah ım şifalar versin inş...

selam kizlar nasilsiniz
ben yine sut sagmaya calistim stres ve sinir oldum yok beceremiyorum bu aleti ben
dilekcim sen devamli sagdigin icin sana sorayim bi sagmada kac cc sut sagiyorsun sen
benim bi gogusten 60-70 anca cikiyor cok az yaaaa ama sagmadan sonra elimle siktigimda hala sut geliyor bu alet niye tamamini sagamiyor anlamadim
sen sagmaya baslar baslamaz sut geliyor mu yoksa bir sure sonra mi gelmeye basliyor cevap verebilirsen sevinirim
ona gore bende aventi birakip medela alcam

birde kizlar benim oglumun kakasi kokuyor
okudugum yerlerde anne sutu icen bebeklerin kakasi kokusuz olur diyordu ama bu resmen kokuyor ben anliyorum yani yavru kus kakasini yapinca kokudan
sizde durumlar nedir?

ya kızlar bişi sorcam ben anne olduktan sonra bebeğimin aylık gelişimlerini takip edebileceğim faydalı ve bilgilendirici bi site arıyorum ama bulamadım sizin varmı üye olduğunuz böle bi site acaba????

selam kizlar nasilsiniz
ben yine sut sagmaya calistim stres ve sinir oldum yok beceremiyorum bu aleti ben
dilekcim sen devamli sagdigin icin sana sorayim bi sagmada kac cc sut sagiyorsun sen
benim bi gogusten 60-70 anca cikiyor cok az yaaaa ama sagmadan sonra elimle siktigimda hala sut geliyor bu alet niye tamamini sagamiyor anlamadim
sen sagmaya baslar baslamaz sut geliyor mu yoksa bir sure sonra mi gelmeye basliyor cevap verebilirsen sevinirim

okudugum yerlerde anne sutu icen bebeklerin kakasi kokusuz olur diyordu ama bu resmen kokuyor ben anliyorum yani yavru kus kakasini yapinca kokudan
sizde durumlar nedir?

cnm bizimde herzaman olmasada bazen kakasını yapınca acaip kokuyor nedenini bende anlamadım ama çok emiyor anacım artık bide bağırsak gelişimleri arttığı için normal bence cnm...

selam kızlar
olum bugün hem huysuz hemde uysaldı ....her günümüz farklı artık...bugün biz 40 mızı yaptık fatoşçum sen adımada sevinmişsin çok saol ...ablam oğlan bebekleri 39 günde kız bebekler 40-41. günde 40lanabiliyo dedi bende valla sıkıntı bastı bu 40 tan yıkadım oğlumu kokulu misss gibi sularla bende yıkandım...ohh 40 uçurmaya çıktık....yarın akşamda ablama gitcez nasip olursa...
valla kaç aydır gece gezmesinden bi uzak kendimi azad edilmiş bi köle olarak hissediyorum heheee

Tülaycım tebrik ederim rabbim birlikte 40. yılınızı da kutlamayı nasip etsin tatlım.:lepi:

dilekçim canııımmmm ne demek defne su bizimde kızımız bak gör hemencecik atlatıvercek...dualarımız onla...miniğim benimmm...Allah ım şifalar versin inş...

Sağol tatlım ya allah razı olsun senden tabi tüm due edenlerden...

selam kizlar nasilsiniz

sizde durumlar nedir?

Ebrucum şimdi önceden tek göğsümden 55-60 ml çıkıyordu. Artık 75-80ml ortalama yani sağdıkça benim sütüm arttı maşallah... Bende sağmaya başladıktan 10 saniye sonra falan süt geliyor... Evet bende sağmadan sonra sonlara doğru elimle sıkarak boşaltıyorum kalanı sanırım tümünü sağamıyor maalesef...Benim kızında kakası berbat kokuyor ama olsun biz yine de onu yemeklerimize sos yapıp yiyiyoruz babasıyla. kaydirigubbakcemile3

dilekçim çok espiritüelsin :)))))) kızınada gecmiş olsun inşallah düzelir..bizde kontrolümüzde muayene ettrisekmi acaba seninkisi tesadüfenmi çıktı ortaya..bu arada benim kızında kakası çok kötü kokuyo sanırım mamadan...

X