ємєℓ;9785810 .!.:kızlar su anda trt 1 de esra ceyhanın programında anne sutunu artıran bitkiler konusu islenecek ender soracoglu konugu haber vereyim istedim
ebrucum ben de süt gaz yapmıştı, daha doğrusu bebek de kabızlık yapmıştı.... ama kaynanam sütü şekerli ve soğuk içmezsen hiçbişey olmaz demişti. neyse meyveli süt denedim... kızım daha uslu mersinde olduğumuzdan bu yana... sütüm resmen iki katına çıktı. ve tek yaptığım değişiklik bu. hatta gün içinde neredeyse iki çok az öğün yiyorum, malum sıcaklardan yemek yenilmiyor. ama 4 kutu meyveli süt içiyorum, zaten bayılırım....
ebrucum benim kızım meme emme süresi çok değişik, kafasına göre takılıyo... ya benim kızda da şey başladı, meme ucumla mücadele ediyo, ağzına alması uzun sürüyo, hemen ağzına almıyo.... yalıyo, ağzına alıp alıp bırakıyo, yanaklarına değdiriyo, kafa atıyo, birazcık bağırıyo ağlamıyo sadece ah uh diyo sonrada alıyo memeyi... sizde de böyle bi şey var mı....
kızlar bizimde bu gece savaşımız vardı. hepimizin bebekleri aynı gidiyor. oğlumda meme ile savaş halinde zor alıyor agzına. emerken bıreakıyor kafayı sallayıp ucunu yakalamaya calısıyor. yakalayamazsa sinirleniyor aglamaya başlıyo:) tabi ben bu arada sinir harbi geciriyorum:) birde bizdeki yenilik önceden memede uyurdu yatagına koyardım. şimdi meme ile savasıyor sonra yanagını dayayıp bekliyor almazsam bir süre sonra aglamaya baslıyor. alıp omzuma koyuncca uyuyor ancak
mrb kızlar gecmişi okuyamadım.artık bizim kız daha huysuz ve daha az uyuyor.40 bitti böyle oldu.
benim süt az diye dr motillium diye bir hap verdi.sütü arttırıyor.ama bebeğe zararı olur diye korkuyorum.dr asla zarar verse önermem diyor aama bilmiyorumki.aranızda bu hapı kullanan varmı.