ayfer çok tanıdık bir hal :))))
heryer de yavrunun eşyaları, kucakta mayışık bir yatış pozisyonu
saç baş dağılmı :)) aynı ben
Şu an resim çeksem aynı pozu verebilirim
ayfercim aynen bizde öyleyiz....:) yalnız değilsinn...
Bi dolu koca göbişli hamileydik şimdi saçı başı dağılmış,gögüste omuzda ayakta bebiş oyalayan anneyiz :)tanıdık geldimi halimiz:))))))))))))-tatlicadiarzu-
yaa bu çocukların dertleri halleri tıpa tıp aynı yaa
benim kızda sancılanınca memede, memedende vazgeçemiyo, kıvranmaktanda
memeyi ağzında bir oyana bir bu yana çekiştiriyor, kopacak zaten böyle devam ederse
bende senin gibi tekrar emziriyorum susuyor, belkide diyorum doymuyor, emince rahatlıyor diye düşünüyorum, napiim
gaz sancımız hep var zaten, ama akşamları sıkıştırıyor
büyüdükçe geçer bence
Allah hepimizin yardımcısı olsunn bazen diyorumki ya ikiz olsaydı napardımm...:) bütün gün doğru düzgün uyumadı kabızız azcık yaptı akşam üstü şimdi yatıyor...mızmızlandı emzirdim tekrar yattı... biraz ütüm var onları yapıcam ..eşimde içerde maç izliyor bende aşkı memnuyu ... içim yanıyor yaa su bardağına doldurdum çayı artıkk.. içim yanıyor........ soğuk bişeyler içesim var.....
yaa dimi:)şimdide aa bunların hepsi bebekli derler:)hepsi ayrı güsel ya yaşananlaaar.ayrıca o ık mık sesi bizdede var her daim.niyeyse omuzdaykene yok:)Bi dolu koca göbişli hamileydik şimdi saçı başı dağılmış,gögüste omuzda ayakta bebiş oyalayan anneyiz :)
Ayfer hatırlarmısın buluştugumuzda teyzenin biri "aaaa bunların hepsi hamile" demişti şimdi buluşsak bi dolu çocuk :) bizi alırlarmı acaba şimdi cafelere??
Eslemcim ben 6dan bu yana ara ara emziriyorum hatta arada rezene çayı bile verdim ama biraz once goğusumde uyudu yatagına bıraktım şimdi ık mık sesler çıkarıyor
canım soğuk içme gaz yaparmış.normal su iç onada şükürler olsun yarabbim.ikiz miki Allah yardım etsin bende düşünüyorumda onları.Allah hepimizin yardımcısı olsunn bazen diyorumki ya ikiz olsaydı napardımm...:) bütün gün doğru düzgün uyumadı kabızız azcık yaptı akşam üstü şimdi yatıyor...mızmızlandı emzirdim tekrar yattı... biraz ütüm var onları yapıcam ..eşimde içerde maç izliyor bende aşkı memnuyu ... içim yanıyor yaa su bardağına doldurdum çayı artıkk.. içim yanıyor........ soğuk bişeyler içesim var.....
Kızlar bu arada bebekleriniz ıkınırken, sesli sesli yatarken emik veriyormusunuz yada kucagınıza alıyormuusunuz sussun diye? Ben karar vermiyorum bazen diyorum ıkınsın, ses çıkarsın dursun alışsın böyle durmaya diye ama bi süre sonra dayanamayıp ya kucağıma alıyorum yada emzik veriyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Kızlar bu arada bebekleriniz ıkınırken, sesli sesli yatarken emik veriyormusunuz yada kucagınıza alıyormuusunuz sussun diye? Ben karar vermiyorum bazen diyorum ıkınsın, ses çıkarsın dursun alışsın böyle durmaya diye ama bi süre sonra dayanamayıp ya kucağıma alıyorum yada emzik veriyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Bu arada sezeryan yapan arkadaşar sizinde göbiş deliğiniz eskisine gore daha buyuk ve çirkin mi
Bu arada sezeryan yapan arkadaşar sizinde göbiş deliğiniz eskisine gore daha buyuk ve çirkin mi