2009 Eylül Anneleri

Ahhh ahhh canım aynı soruyu ben kendime soruyorum vallahi, hem ben direkten dondum ikiz konusunda, hatta ücüz olacaktı başta, Ne yapardım bilmiyorumkafamçokkarıştı

Demek ki aynı soruyu kendine soran tek ben değilmişim.

Bu arada sezeryan yapan arkadaşar sizinde göbiş deliğiniz eskisine gore daha buyuk ve çirkin mi

Aynen canım yaaa hem böyle yusyuvarlar açık bir halde içindeki koyuluğu ise ne kadar sürtsemde geçiremedim ayrıca çizgimde aynen duruyor ama bu çizgi dedikleriniz dikey di mi? Benimki yatay değil. Ama göbeği sorarsanız benim nerdeyse kalmadı onu hiç takmıyorum tek sorunum basenlerim nasıl ericek hiç bilmiyorum offfffff...

Kızlar sİzİnde amelİyat yerİnİz uyuŞukmu..dİkİŞlerİm ve etrafındakİ bÖlge uyuŞuk..bİde amelİyat yerİnİz agrıyomu...benİm bugun agrıyo nedense...

Benimde uyuşuk canım ve bu uyuşukluk çok uzun süre oluyormuş yani hemen geçmesini bekleme birkaç ay daha. Ayrıca ara ara benimde ağrıyor dikkat ediyorum da eğer o gün fazla işlendiysem yorulduysam hemen acımaya başlıyor.

slm millet ay geçmişi oku oku bitmedi iyiki bebişler var heeee amma kaynatmışsınız bnm nette sorun vardı bugün giremedim oğlum çok usluydu maaşallah bugün ( dilimi ısırayım) şimdide eşim laf anlatıyo gazı da var accık ama dün çok kötüydü valla bugün sanki dünkü oğlan değil....günü gününe tutmuyor
ne yapalım öle böle büyücek yavrularımız inş.

betülcüm merhaba...
valla bilmiyorum aslında emzik vermek istemiyorum ama bi yakaladı benim küçük jaws alabilene aşkolsun...
napmak lazım bilmiyorum.. yarın dr.u arıcam... yinede içim rahat değil.....
bu arada nasılsın bebişko nasıl bakalımmm??

cnm emzik alması güzel bişi benmkide emiyo mesela dışardayım karnı acıktı ve emziremicem bi süre onu verip zaman kazanıyorum heheeee

kızlar bişey sorcam yaa, dışarı çıkınca neyle veya nasıl taşıyorsunuz bebişleri?
ben battaniyesine sarıp kucağımda taşıyorum çok zor oluyor, kolalrım kopuyor, birde mağazaya girince bakamıyorum, kucağımdayken alışveriş yapamıyorum
varmı güzel fikri olan?

cnm ben uzak bi yere gidersem pusetinde gidiyoruz bu baharlık battaniyelrinden birini oğlana saıyom diğerini duruma göre üzerine örtüyom çünkü genelede hava güneşli iken çıkıyorum ve sıcak oluyooo..yakın bi yere gidersem kucağımda alıyom yine 2 baharlık batt.sarıyommm

Aaaa ne kadar güzel yaaa demek adaş oldu bizim kızlar :lepi: Biz iyi sayılırız kızımn gaz derdide olmasa daha iyi olacak ama. Defne Su nasıl? Siz hangi şehirde oturuyordunuz?

cnm geçmiş oldun defne bebeğe...Allah ım başka dert vermesin erken teşhis olması ii olmuş ama çok küçük daha sağlıklı bir şekilde atlatıcaksınız inş....

selam kizlar
oglni emzirdim icerden ikinma sesleri geliyor ama ellemiyorum kendi kendine uykuya dalmasini bekliyorum ama bu saatte uyumuslugu baki deil yani gun bizim icin baslamis olabilir su an :)

ayyy yazdiklarinizi okuyup okuyup ayniyiz diyorum valla bende sabah 6 da salondaki 3 lu koltuga gecip gunumu orda tamamliyorum.
bi cocugun altini degistirmek icin birde tuvalet icin kalkiyom yerimden valla
banyo isinide artik alisi ana kucagina oturtup banyonun icine koyuyorum ben yikanirken uslu uslu duruyor tabi ilk ciplak gordugu bayen olmak hosuma gitmedi ama napalim ;P

bizimki bigun tek memeden icip doyuyor bazen iki memeyide emiyor doymuyor annamadim gitti
sutum yetiyor mu acmi stresinden bi turlu kurtlamadim bu yuzden
sizinkilerde memenizi artik daha hizli mi bosaltiyorlar bizimki eskiden 15 dk da emerken simdi 8 dk da felan bitiriyor bi memeyi

gulay meyveli sut demissinde ben sut gaz yapar diye hiiic cesarey edemiyorum ki
zaten oglan gazdan ucuyor gazman gobek adini taktik kendisine bi de sut icersem nolur bilmem artik gece infilak eder heralde

gunaydın herkese :)) . . . .dun 3lu karma asımız vardı yaptırdık bir daha ki aralık ayında....ben kızıma 5li ozel ası yaptırmıstım bunada yaptırmayı planlıyordum ama aceleye geldi menenjiti ozel alıp vurdurcaz artık

Kızlar bu arada dün kızımı kontrol eden doktor kızımda vajina kapalılığı olduğunu söyledi şu an için bir miktar kapalıymış 6. aya kadar açılabilirmiş kız bebeklerde rastlanan bir durummuş eğer 6. aydan sonra da düzelmezse gelin tekrar dedi....

Umarım 6. aya kadar açılır yaaa senağlama

gecmis olsun dilekcim umarım doktorunuzun dedigi gibi 6 aya kadar duzelir canım ...ilk defa duyuyorum boyle seyi de

günaydın kızlar. bizim için gün saat 6 da başladı yine :) şükür sabah sancılarımız azaldı kakasını yaptı oğlum rahatladı şimdi ağzında emzik izdivaç programı seyrediyor :)

ebrucum ben de süt gaz yapmıştı, daha doğrusu bebek de kabızlık yapmıştı.... ama kaynanam sütü şekerli ve soğuk içmezsen hiçbişey olmaz demişti. neyse meyveli süt denedim... kızım daha uslu mersinde olduğumuzdan bu yana... sütüm resmen iki katına çıktı. ve tek yaptığım değişiklik bu. hatta gün içinde neredeyse iki çok az öğün yiyorum, malum sıcaklardan yemek yenilmiyor. ama 4 kutu meyveli süt içiyorum, zaten bayılırım....

ebrucum benim kızım meme emme süresi çok değişik, kafasına göre takılıyo... ya benim kızda da şey başladı, meme ucumla mücadele ediyo, ağzına alması uzun sürüyo, hemen ağzına almıyo.... yalıyo, ağzına alıp alıp bırakıyo, yanaklarına değdiriyo, kafa atıyo, birazcık bağırıyo ağlamıyo sadece ah uh diyo sonrada alıyo memeyi... sizde de böyle bi şey var mı....

emelcim mersine fotoğraf makinesinin kablosunu getirmediğimden süt sağma makinasının resmini yükleyemiyorum tatlım, ankaraya döndüğümde yüklücem hemen.

bahar meraba canım...

tamam gulaycım sorun degil nasılsa su an almayı dusunmuyorum :)

baharcım bizim bugun 3. gun sanırım bende karıstırıyorum artık gunleri kaka yapmayalı niye boyle oluyo anlamıyorum gunde 1 kez yapsa onada razı olcam.......bende az once uyuttum klasık muzik actım o calıyo yanında:)

Kızlar gaz için dün komşumuz dereotunu kaynatıp iç ne sen de ne de bebekte gaz kalmaz dedi, gelininde işe yaramış bir de onu deneyeceğim, acayip kokuyorrr ya, işe yararsa haber veririm,

ємєℓ;9782817 .!.:
tamam gulaycım sorun degil nasılsa su an almayı dusunmuyorum :)

baharcım bizim bugun 3. gun sanırım bende karıstırıyorum artık gunleri kaka yapmayalı niye boyle oluyo anlamıyorum gunde 1 kez yapsa onada razı olcam.......bende az once uyuttum klasık muzik actım o calıyo yanında:)

canım bizimde dün 3.gündü kaka yapmayalı, çeyrek fitil kullandım, yavrum ne kadar le çok biriktirmiş içinde, şimdi mışıl mışıl uyuyor, inşallah fitili bir daha kullanmak zorunda kalmam,alışkanlık yapıyormuş

ay kızlar allah sabır versin bir iki saat kakasını yapamıyor ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor yavrum günlerce yapmasa çıldırırım herhalde allah korusun. kıyamam ben o yavrucuklara ya. zeytinyağı içiriyorsunuz değil mi?

gülaycım çok sağol tavsiyeler içinnn.maşallah kuzuyada sanada.

Kızlar sızınde amelıyat yerınız uyuŞukmu..dıkıŞlerım ve etrafındakı bÖlge uyuŞuk..bıde amelıyat yerınız agrıyomu...benım bugun agrıyo nedense...
uyuşuk ve yıllarca geçmez diyor sez. olanlar.bazen dikişin bittiği uçlarda oluyor bi sızı.
selam kizlar
oglni emzirdim icerden ikinma sesleri geliyor ama ellemiyorum kendi kendine uykuya dalmasini bekliyorum ama bu saatte uyumuslugu baki deil yani gun bizim icin baslamis olabilir su an :)

ayyy yazdiklarinizi okuyup okuyup ayniyiz diyorum valla bende sabah 6 da salondaki 3 lu koltuga gecip gunumu orda tamamliyorum.
bi cocugun altini degistirmek icin birde tuvalet icin kalkiyom yerimden valla
banyo isinide artik alisi ana kucagina oturtup banyonun icine koyuyorum ben yikanirken uslu uslu duruyor tabi ilk ciplak gordugu bayen olmak hosuma gitmedi ama napalim ;P

bizimki bigun tek memeden icip doyuyor bazen iki memeyide emiyor doymuyor annamadim gitti
sutum yetiyor mu acmi stresinden bi turlu kurtlamadim bu yuzden
sizinkilerde memenizi artik daha hizli mi bosaltiyorlar bizimki eskiden 15 dk da emerken simdi 8 dk da felan bitiriyor bi memeyi
iyi maşallah anakucağını sevmiş canım yaa.dediğin gibi üçlü koltuklardayız hep sabah gün ışıyınca:)ama şükürler olsun.
ebrucum ben de süt gaz yapmıştı, daha doğrusu bebek de kabızlık yapmıştı.... ama kaynanam sütü şekerli ve soğuk içmezsen hiçbişey olmaz demişti. neyse meyveli süt denedim... kızım daha uslu mersinde olduğumuzdan bu yana... sütüm resmen iki katına çıktı. ve tek yaptığım değişiklik bu. hatta gün içinde neredeyse iki çok az öğün yiyorum, malum sıcaklardan yemek yenilmiyor. ama 4 kutu meyveli süt içiyorum, zaten bayılırım....

ebrucum benim kızım meme emme süresi çok değişik, kafasına göre takılıyo... ya benim kızda da şey başladı, meme ucumla mücadele ediyo, ağzına alması uzun sürüyo, hemen ağzına almıyo.... yalıyo, ağzına alıp alıp bırakıyo, yanaklarına değdiriyo, kafa atıyo, birazcık bağırıyo ağlamıyo sadece ah uh diyo sonrada alıyo memeyi... sizde de böyle bi şey var mı....
aynen anlattığın bizdede var canım.bu arada bende süt içmiyorum gazı azar diye.zaten gazdan bi haliz.korkudan ağzıma koymuyorum bisürü şeyi.hadi gazı hep var e hemde kabız.bide gaz azdı mı çok kötü oluyor.
ay kızlar allah sabır versin bir iki saat kakasını yapamıyor ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor yavrum günlerce yapmasa çıldırırım herhalde allah korusun. kıyamam ben o yavrucuklara ya. zeytinyağı içiriyorsunuz değil mi?

içirdim tıss fayda etmedi.hem doktorda kızdı sindirimi bozar diye.milupa aptamil conformil aldım kabızlığa gaza karşı lifli imiş.faydalı sanırım.biraz ondan biraz aptamil 1 koyuyorum .tadı buruk diye.milupa öyle tavsiye etti.4-5 gün sonunda kaka yaptı şükür.ama ondan mı bilemem.denemeye devam 1 hafta oldu.

Son düzenleme:
mrb kızlar gecmişi okuyamadım.artık bizim kız daha huysuz ve daha az uyuyor.40 bitti böyle oldu.
benim süt az diye dr motillium diye bir hap verdi.sütü arttırıyor.ama bebeğe zararı olur diye korkuyorum.dr asla zarar verse önermem diyor aama bilmiyorumki.aranızda bu hapı kullanan varmı.

belki bilen bilir ben hala annemdeyim.haftaya evimize gidiyoruz.babası kızını çokk özlemiş.bende evimi özledim.ama annem ve babam kıza öyle alıştılarki şimdiden üzülüyorlar.bende onları öyle gördükçe çok üzülüyorum ya.uzakta olmak ne zor birseymiş.eşime kavuşacagım için seviniyorum ama annem ve babamdan ayrılacagım içinde üzgünüm.yani karmasık ve zor bir durum.

ayfercim gecende milupadan msj gelmiş.conformili tavsiye ediyorlar.arastırıcaktım bende.memnun kalmadınmı.gerci bizim kızda kabızlık sorunu yok.

kızlar bizimde bu gece savaşımız vardı. hepimizin bebekleri aynı gidiyor. oğlumda meme ile savaş halinde zor alıyor agzına. emerken bıreakıyor kafayı sallayıp ucunu yakalamaya calısıyor. yakalayamazsa sinirleniyor aglamaya başlıyo:) tabi ben bu arada sinir harbi geciriyorum:) birde bizdeki yenilik önceden memede uyurdu yatagına koyardım. şimdi meme ile savasıyor sonra yanagını dayayıp bekliyor almazsam bir süre sonra aglamaya baslıyor. alıp omzuma koyuncca uyuyor ancak

X