- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
Ahhh ahhh canım aynı soruyu ben kendime soruyorum vallahi, hem ben direkten dondum ikiz konusunda, hatta ücüz olacaktı başta, Ne yapardım bilmiyorumkafamçokkarıştı
Bu arada sezeryan yapan arkadaşar sizinde göbiş deliğiniz eskisine gore daha buyuk ve çirkin mi
Kızlar sİzİnde amelİyat yerİnİz uyuŞukmu..dİkİŞlerİm ve etrafındakİ bÖlge uyuŞuk..bİde amelİyat yerİnİz agrıyomu...benİm bugun agrıyo nedense...
betülcüm merhaba...
valla bilmiyorum aslında emzik vermek istemiyorum ama bi yakaladı benim küçük jaws alabilene aşkolsun...
napmak lazım bilmiyorum.. yarın dr.u arıcam... yinede içim rahat değil.....
bu arada nasılsın bebişko nasıl bakalımmm??
kızlar bişey sorcam yaa, dışarı çıkınca neyle veya nasıl taşıyorsunuz bebişleri?
ben battaniyesine sarıp kucağımda taşıyorum çok zor oluyor, kolalrım kopuyor, birde mağazaya girince bakamıyorum, kucağımdayken alışveriş yapamıyorum
varmı güzel fikri olan?
Aaaa ne kadar güzel yaaa demek adaş oldu bizim kızlar :lepi: Biz iyi sayılırız kızımn gaz derdide olmasa daha iyi olacak ama. Defne Su nasıl? Siz hangi şehirde oturuyordunuz?
Kızlar bu arada dün kızımı kontrol eden doktor kızımda vajina kapalılığı olduğunu söyledi şu an için bir miktar kapalıymış 6. aya kadar açılabilirmiş kız bebeklerde rastlanan bir durummuş eğer 6. aydan sonra da düzelmezse gelin tekrar dedi....
Umarım 6. aya kadar açılır yaaa senağlama
ємєℓ;9782817 .!.:tamam gulaycım sorun degil nasılsa su an almayı dusunmuyorum :)
baharcım bizim bugun 3. gun sanırım bende karıstırıyorum artık gunleri kaka yapmayalı niye boyle oluyo anlamıyorum gunde 1 kez yapsa onada razı olcam.......bende az once uyuttum klasık muzik actım o calıyo yanında:)
uyuşuk ve yıllarca geçmez diyor sez. olanlar.bazen dikişin bittiği uçlarda oluyor bi sızı.Kızlar sızınde amelıyat yerınız uyuŞukmu..dıkıŞlerım ve etrafındakı bÖlge uyuŞuk..bıde amelıyat yerınız agrıyomu...benım bugun agrıyo nedense...
iyi maşallah anakucağını sevmiş canım yaa.dediğin gibi üçlü koltuklardayız hep sabah gün ışıyınca:)ama şükürler olsun.selam kizlar
oglni emzirdim icerden ikinma sesleri geliyor ama ellemiyorum kendi kendine uykuya dalmasini bekliyorum ama bu saatte uyumuslugu baki deil yani gun bizim icin baslamis olabilir su an :)
ayyy yazdiklarinizi okuyup okuyup ayniyiz diyorum valla bende sabah 6 da salondaki 3 lu koltuga gecip gunumu orda tamamliyorum.
bi cocugun altini degistirmek icin birde tuvalet icin kalkiyom yerimden valla
banyo isinide artik alisi ana kucagina oturtup banyonun icine koyuyorum ben yikanirken uslu uslu duruyor tabi ilk ciplak gordugu bayen olmak hosuma gitmedi ama napalim ;P
bizimki bigun tek memeden icip doyuyor bazen iki memeyide emiyor doymuyor annamadim gitti
sutum yetiyor mu acmi stresinden bi turlu kurtlamadim bu yuzden
sizinkilerde memenizi artik daha hizli mi bosaltiyorlar bizimki eskiden 15 dk da emerken simdi 8 dk da felan bitiriyor bi memeyi
aynen anlattığın bizdede var canım.bu arada bende süt içmiyorum gazı azar diye.zaten gazdan bi haliz.korkudan ağzıma koymuyorum bisürü şeyi.hadi gazı hep var e hemde kabız.bide gaz azdı mı çok kötü oluyor.ebrucum ben de süt gaz yapmıştı, daha doğrusu bebek de kabızlık yapmıştı.... ama kaynanam sütü şekerli ve soğuk içmezsen hiçbişey olmaz demişti. neyse meyveli süt denedim... kızım daha uslu mersinde olduğumuzdan bu yana... sütüm resmen iki katına çıktı. ve tek yaptığım değişiklik bu. hatta gün içinde neredeyse iki çok az öğün yiyorum, malum sıcaklardan yemek yenilmiyor. ama 4 kutu meyveli süt içiyorum, zaten bayılırım....
ebrucum benim kızım meme emme süresi çok değişik, kafasına göre takılıyo... ya benim kızda da şey başladı, meme ucumla mücadele ediyo, ağzına alması uzun sürüyo, hemen ağzına almıyo.... yalıyo, ağzına alıp alıp bırakıyo, yanaklarına değdiriyo, kafa atıyo, birazcık bağırıyo ağlamıyo sadece ah uh diyo sonrada alıyo memeyi... sizde de böyle bi şey var mı....
ay kızlar allah sabır versin bir iki saat kakasını yapamıyor ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor yavrum günlerce yapmasa çıldırırım herhalde allah korusun. kıyamam ben o yavrucuklara ya. zeytinyağı içiriyorsunuz değil mi?