2009 Eylül Anneleri

Kızlar birşey soracağım,kızım bugün 3. gün ve hala kakasını yapmadı, hem anne sütü hemde mama ile besleniyor ilk defa oldu, çok korkuyorum, sizlerde böyle bir durum oldumu lütfen , olduysa ne yaptınız,

poposuna zeytinyağı sürdüm, masajlr yaptım, ayaklarını karnına doğru bastırıp indirdim, zeytin yağı içirdim, ama nafile , derecenin ucunu yağlayıp hafifçe soktup poposuna ama yok yapmıyor, yorumlarınızı bekliyorum lüttfeeeen

canım bizde aynı konuda buzdaribiz...ne yaptoysam nafile az önce ıkındı sesler geldi açtım baktım altını su şeklinde kaka gelmiş..korktumm acep ishalmi diye ama galiba içerdeki kaka yumuşamaya çalışıyor...ayyy yeni kahvaltı yapıyorum yaa...şuan hala ayağımda....laelaelaelaelae

tuba beyaz üzüm süt yaparmış kırmızı üzüm gaz yaparmış canım. ben de burdaki hatunların yalancısıyım. ben yedim ama gazımız daim olduğundan fark göremedim :)

iyi bari ben de beyaz üzüm yediydim :)

çok güsel bilgiler sagol cnmmmm

rica ederim canımm

iyigeceler herkeseeeeee...ya kızlar anakucagı kullanan varmı? eşim biran önce kullanmak istiyor:)) ama ben korkuyorum henuz kucuk rahat edemez diyeeee??????

ana kucagı kullanıyoruz biz.. ama oto koltugu olan haricinde ev için ayrıca aldım. her zaman yatak odasında yatırılmıyor, bazen salonda yanımızda ana kucagı işe yarıyor.

maşallah. ben de kocamı bekliyorum akşam yıkayıp 40 gezmesine gidicez kızımla :)
sen nasıl yıkıyorsun güzelim ya yanlız başına ??

bu arada benim çizgi de duruyor, göbeginde maşallahı var.
ben de bugunden tezi yok rejime başladım. borek, hamur işi, tatlı derken kilolar duruyor (

pARdonnnnnnnn kanguru dicektimmmmmmmmmmm

kanguru dr.a sordum..2. aydan sonra dedi canım

bizim de kakalar azaldı çok. günde 10 kere yapıyordu neredeyse, şimdi 2-3 kez oluyor şükür olmasa daha beter. normalmiş, çocuk bu donemde gazlanırmış iyice, dr.a sordum..

kızlar star tv de dr.oz show var 15:30-16:30 arası her gün. güzel bir program, oturdugunuz yerde fırsat buluyorsanız izleyin.

şu an hem kızımı sallıyorum, hem yazıyorum, hem izliyorum, hem emzirme çayı içiyorum şekersiz ilk defa :))

daha kahvaltı yapamadımm

dilekcim, bu dedigini buyuk marketlerde yapabilir miyim kii? bezden bahsediyorum. yoksa mahalle marketi falan mı senin kasdettigin? valla degistirsem cok iyi olacak. yoksa kalacak gibi.

tubacım bebek ayağımda bende kimyonlu rezene çayı içiyorumm televizyon açamıycam kumanda tv üstünde şimdi kalksam yine uyanacak ıngaaaaaaaaaaa... yeni sustuu canımm gazımız geçti derken kabız oldukk ayyy sabah beri yapışık ikzler gibiyiz..tubacım keşke büskivi falan yanına alsaydınn ben valla hiç perhiz falan yapamıycam zaten öyle çok obur biri değilim bebeğim güzel beslensinn herşey yiyom valla.. daha çok erken rejim için yaa..

ben de kimyonu mutfak masasına bırakıcam. yoksa unutuyorum kullanmayı.

yanıma ben gerekli teçhizatı hazırladım da ondan rahatım. sen tabi kalkarsan şimdi uyanır..

kıyamam yeni uyumuş zaten. ay umarım geçer bir an once şu gaz, kabız durumları. dr. 3 ay sürer dedi, yarısı gitti sabredelim.

valla ayşecim ben oburum sürekli tatlı yemek istiyorum. bu gidişe bir dur demem gerekiyor. şimdi gidip birşeyler atıştırayım uyudu bizimki.

benim kızımda aynı 10 da başlıyor ağlamaya tekrar uyuması gece 3 eri buluyor ne yapsam uyutamıyorum bir tek elektrikli süpürgeyi açtığımda susuyor o saatte de süpürgeyi açamıyorum ki

dilekcim, bu dedigini buyuk marketlerde yapabilir miyim kii? bezden bahsediyorum. yoksa mahalle marketi falan mı senin kasdettigin? valla degistirsem cok iyi olacak. yoksa kalacak gibi.

Canım olur neden olmasın dün ben Kipadan 3 paket 2 no , 1 paket 3 no aldım. İkisinin fiyatıda aynıydı hatta sanırım indirim vardı çünkü tansaşta 17.5TL olan bezler kipada 12TL idi. bundan sonra esnek bel bantlarından dolayı huggies kullanıcam zaten prima hem pişik yaptı hemde kenarları defnenin bacaklarını kıpkırmızı yaptı...Fişe baktım fişte no ile igili bir açıklama yazmıyordu yani çok ragat büyük marketlerde de yapabilirsin bu işi.

Bu kadar fonksiyonel tek kendimim sanıyordum:)):lepi:

ben baştan beri huggies 3-6 kullanıyorum ne pişik ne sızma hiç bişe olmadıııı... tavsiye ederim canımmmmmmmm

cvpladıgın için saol canım... kanguru yerine anakucagı yazmısım.. :) anakucagını herdaim kullanıyoruz zatennnnn:))))

Kızlar bu arada dün kızımı kontrol eden doktor kızımda vajina kapalılığı olduğunu söyledi şu an için bir miktar kapalıymış 6. aya kadar açılabilirmiş kız bebeklerde rastlanan bir durummuş eğer 6. aydan sonra da düzelmezse gelin tekrar dedi....

Umarım 6. aya kadar açılır yaaa senağlama

aynen hala var karpuzum beniim:)
evet anlattığın hepsi var canım.hatta ağlıyor uyurken bismillah diyorum bekliyorum rüyaymış.
pARdonnnnnnnn kanguru dicektimmmmmmmmmmm
mother care önermişti gülay o yüzden aldım.hatta evdede kullanırım dedim yapışıkız iş yapamıyom diye ama takıp çıkarana kadar o hoo.ama dışarda güzel.en azından alışverişte.ha bi kere kullandım henüz.69,90 hemde ucu mother care iki yönlü kullanım.güzelde yimişecik:)
ahanda sen bizi anlattın canım.iki arkadaş daha var bizim gibi.4 ü 5 e bağlayan gün kendi kendine kaka yapınca sevinçten çıldırdım.kocamı aradım fotosunu çektim düşün yani.bi boka bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim:)fitil kullandım üç günde bir ama doktor kızdı.beklerken Allah'a bin şükür yaptı 5.güne girince.olabilirmiş bazı bebeklerde.önceden 4 sefer fitil verdim 3 güne bir ama en son fitil ağrılı sancı yaptı ağlamaktan bi hal oldu.20 gündür var bizde bu.

ay bunuda duydukya anacım neler varmış görmüş olduk.açılır inşallah yavrum önce Allah sonra doktorlar bilir en iyisini.ama açılır dediyse açılır inşallah.bir doktorada güvenme başkada baktır.

kızlar yeni adet çıkardık omuzda ayakta dolaşma.tamam hep omuzda olmak istiyordu ama şimdi oturarak değil ayakta istiyos.abooouuv.umarım alışkanlık olmaz.anlattığınız hep aynıyız hepimiz.büyicekler bu günleri gülerek anıcas dimi inşallah.arkadaşımın oğlu 1,5 yaşında.anlatıyomda ayy eski günlerim geldi aklıma diyo hatun:)

tanıdık geldimi halimiz:))))))))))))-tatlicadiarzu-

Eklentiler

• $Fotoğraf-0042.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 29
ayyy kızlar yaa benim cadı emerken sonlara doğru sancılanıyor bir yandan sancıdan kıvranıyor bir yandan emiyor ama olan benim göğüs ucuma oluyor cadı öyle bir çekiyor ki kopacak diye korkuyorum.
Birde şimdi emdi gazını çıkardım yinede kıvranmaya devam etti çıglık atınca bende tekrar emziriyoum ve sustu ama boyle yapınca gazı birikir mi acaba?

Ebru aynı anda siteye girmeyeli çoook oldu :)

ayfer çok tanıdık bir hal :))))
heryer de yavrunun eşyaları, kucakta mayışık bir yatış pozisyonu
saç baş dağılmı :)) aynı ben

yaa bu çocukların dertleri halleri tıpa tıp aynı yaa
benim kızda sancılanınca memede, memedende vazgeçemiyo, kıvranmaktanda
memeyi ağzında bir oyana bir bu yana çekiştiriyor, kopacak zaten böyle devam ederse
bende senin gibi tekrar emziriyorum susuyor, belkide diyorum doymuyor, emince rahatlıyor diye düşünüyorum, napiim
gaz sancımız hep var zaten, ama akşamları sıkıştırıyor
büyüdükçe geçer bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…