Kızlar birşey soracağım,kızım bugün 3. gün ve hala kakasını yapmadı, hem anne sütü hemde mama ile besleniyor ilk defa oldu, çok korkuyorum, sizlerde böyle bir durum oldumu lütfen , olduysa ne yaptınız,
poposuna zeytinyağı sürdüm, masajlr yaptım, ayaklarını karnına doğru bastırıp indirdim, zeytin yağı içirdim, ama nafile , derecenin ucunu yağlayıp hafifçe soktup poposuna ama yok yapmıyor, yorumlarınızı bekliyorum lüttfeeeen
tuba beyaz üzüm süt yaparmış kırmızı üzüm gaz yaparmış canım. ben de burdaki hatunların yalancısıyım. ben yedim ama gazımız daim olduğundan fark göremedim :)
çok güsel bilgiler sagol cnmmmm
iyigeceler herkeseeeeee...ya kızlar anakucagı kullanan varmı? eşim biran önce kullanmak istiyor:)) ama ben korkuyorum henuz kucuk rahat edemez diyeeee??????
günaydın hanımlar. banyo yaptırdım mis gibi oldu oğlum uyuyor. aç uyudu birazdan uyandırıp emzircem. ben de duşa girdim koş koş yapıyorum artık herşeyi ya :)
kızlar bu göbeğimde çıkan çizgi hala geçmedi. sizin geçti mi ya? yoksa ben böyle diyarbakır karpuzu gibi çizik mi kalcam ya?
pARdonnnnnnnn kanguru dicektimmmmmmmmmmm
canım bizde aynı konuda buzdaribiz...ne yaptoysam nafile az önce ıkındı sesler geldi açtım baktım altını su şeklinde kaka gelmiş..korktumm acep ishalmi diye ama galiba içerdeki kaka yumuşamaya çalışıyor...ayyy yeni kahvaltı yapıyorum yaa...şuan hala ayağımda....laelaelaelaelae
tubacım bebek ayağımda bende kimyonlu rezene çayı içiyorumm televizyon açamıycam kumanda tv üstünde şimdi kalksam yine uyanacak ıngaaaaaaaaaaa... yeni sustuu canımm gazımız geçti derken kabız oldukk ayyy sabah beri yapışık ikzler gibiyiz..tubacım keşke büskivi falan yanına alsaydınn ben valla hiç perhiz falan yapamıycam zaten öyle çok obur biri değilim bebeğim güzel beslensinn herşey yiyom valla.. daha çok erken rejim için yaa..
ayyy canım yaa, Allah kolaylık vesin
benim kızda geceleri beni telef ediyo, akşam 10da başlıyor gece 3lere kadra uyumuyor mızmızlanıp ağlıyor sancıdan, sürekli kucağımda tutup sırtını sıvazlıyorum, bacaklarımda derman kalmıyor valla
dediğin gibi wcye bile gidemiyoruz
büyüdükçe düzelcek inşallah canım, sabredicez
dilekcim, bu dedigini buyuk marketlerde yapabilir miyim kii? bezden bahsediyorum. yoksa mahalle marketi falan mı senin kasdettigin? valla degistirsem cok iyi olacak. yoksa kalacak gibi.
tubacım bebek ayağımda bende kimyonlu rezene çayı içiyorumm televizyon açamıycam kumanda tv üstünde şimdi kalksam yine uyanacak ıngaaaaaaaaaaa... yeni sustuu canımm gazımız geçti derken kabız oldukk ayyy sabah beri yapışık ikzler gibiyiz..tubacım keşke büskivi falan yanına alsaydınn ben valla hiç perhiz falan yapamıycam zaten öyle çok obur biri değilim bebeğim güzel beslensinn herşey yiyom valla.. daha çok erken rejim için yaa..
Canım olur neden olmasın dün ben Kipadan 3 paket 2 no , 1 paket 3 no aldım. İkisinin fiyatıda aynıydı hatta sanırım indirim vardı çünkü tansaşta 17.5TL olan bezler kipada 12TL idi. bundan sonra esnek bel bantlarından dolayı huggies kullanıcam zaten prima hem pişik yaptı hemde kenarları defnenin bacaklarını kıpkırmızı yaptı...Fişe baktım fişte no ile igili bir açıklama yazmıyordu yani çok ragat büyük marketlerde de yapabilirsin bu işi.:lepi:
ana kucagı kullanıyoruz biz.. ama oto koltugu olan haricinde ev için ayrıca aldım. her zaman yatak odasında yatırılmıyor, bazen salonda yanımızda ana kucagı işe yarıyor
kanguru dr.a sordum..2. aydan sonra dedi canım
aynen hala var karpuzum beniim:)günaydın hanımlar. banyo yaptırdım mis gibi oldu oğlum uyuyor. aç uyudu birazdan uyandırıp emzircem. ben de duşa girdim koş koş yapıyorum artık herşeyi ya :)
kızlar bu göbeğimde çıkan çizgi hala geçmedi. sizin geçti mi ya? yoksa ben böyle diyarbakır karpuzu gibi çizik mi kalcam ya?
evet anlattığın hepsi var canım.hatta ağlıyor uyurken bismillah diyorum bekliyorum rüyaymış.kızlar bişi sorcam benim kızım geceleri uyurken inliyo...sanki korkulu rüya görüyo gibi...bazen aglıyo ama uyurken içini çekiyonefesi çok sıklaşıyor bazen uyurken.hızlı hılzı nefes alıp veriyor.sizinde öyle olan varmı aranızda.
mother care önermişti gülay o yüzden aldım.hatta evdede kullanırım dedim yapışıkız iş yapamıyom diye ama takıp çıkarana kadar o hoo.ama dışarda güzel.en azından alışverişte.ha bi kere kullandım henüz.69,90 hemde ucu mother care iki yönlü kullanım.güzelde yimişecik:)pARdonnnnnnnn kanguru dicektimmmmmmmmmmm
ahanda sen bizi anlattın canım.iki arkadaş daha var bizim gibi.4 ü 5 e bağlayan gün kendi kendine kaka yapınca sevinçten çıldırdım.kocamı aradım fotosunu çektim düşün yani.bi boka bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim:)fitil kullandım üç günde bir ama doktor kızdı.beklerken Allah'a bin şükür yaptı 5.güne girince.olabilirmiş bazı bebeklerde.önceden 4 sefer fitil verdim 3 güne bir ama en son fitil ağrılı sancı yaptı ağlamaktan bi hal oldu.20 gündür var bizde bu.Kızlar birşey soracağım,kızım bugün 3. gün ve hala kakasını yapmadı, hem anne sütü hemde mama ile besleniyor ilk defa oldu, çok korkuyorum, sizlerde böyle bir durum oldumu lütfen , olduysa ne yaptınız,
poposuna zeytinyağı sürdüm, masajlr yaptım, ayaklarını karnına doğru bastırıp indirdim, zeytin yağı içirdim, ama nafile , derecenin ucunu yağlayıp hafifçe soktup poposuna ama yok yapmıyor, yorumlarınızı bekliyorum lüttfeeeen
Kızlar bu arada dün kızımı kontrol eden doktor kızımda vajina kapalılığı olduğunu söyledi şu an için bir miktar kapalıymış 6. aya kadar açılabilirmiş kız bebeklerde rastlanan bir durummuş eğer 6. aydan sonra da düzelmezse gelin tekrar dedi....
Umarım 6. aya kadar açılır yaaa senağlama
Şu an resim çeksem aynı pozu verebilirimtanıdık geldimi halimiz:))))))))))))-tatlicadiarzu-
ayyy kızlar yaa benim cadı emerken sonlara doğru sancılanıyor bir yandan sancıdan kıvranıyor bir yandan emiyor ama olan benim göğüs ucuma oluyor cadı öyle bir çekiyor ki kopacak diye korkuyorum.
Birde şimdi emdi gazını çıkardım yinede kıvranmaya devam etti çıglık atınca bende tekrar emziriyoum ve sustu ama boyle yapınca gazı birikir mi acaba?
Ebru aynı anda siteye girmeyeli çoook oldu :)