Boşver ya sen öyle diyenleri sanki onlar bebeklerini kucağa alıştırmamışlar söylemesi kolay bir bebeğin kucağa alışmaması için ağlamalarını hiç önemsemeyen bir annesi olması lazım valla ben kıyamıyorum kızıma hele hele gözünden yaşta gelince içim parçalanıyor.benimkide uyuyor şimdi süt sağmam bitsin kaldırıp beslicem yatırcam inş:)) oo uzakmışız bayağı ama dünya küçük derler bakarsın kader onları birgün buluşturur..
ii geceler gülcancım sana da. canım benim kıyamam sana yaa allah kolalık versin umarım en rahat geçen geceniz olur bu gece.
Gülcan korkma dualarımız seninle :) allah kolaylık versin... ben de tekim iyi mi!
iyigeceler herkeseeeeee...ya kızlar anakucagı kullanan varmı? eşim biran önce kullanmak istiyor:)) ama ben korkuyorum henuz kucuk rahat edemez diyeeee??????
günaydın hanımlar. banyo yaptırdım mis gibi oldu oğlum uyuyor. aç uyudu birazdan uyandırıp emzircem. ben de duşa girdim koş koş yapıyorum artık herşeyi ya :)
kızlar bu göbeğimde çıkan çizgi hala geçmedi. sizin geçti mi ya? yoksa ben böyle diyarbakır karpuzu gibi çizik mi kalcam ya?
günaydın hanımlar. banyo yaptırdım mis gibi oldu oğlum uyuyor. aç uyudu birazdan uyandırıp emzircem. ben de duşa girdim koş koş yapıyorum artık herşeyi ya :)
kızlar bu göbeğimde çıkan çizgi hala geçmedi. sizin geçti mi ya? yoksa ben böyle diyarbakır karpuzu gibi çizik mi kalcam ya?
oh maşallah mis gibi uyussunda büyüsün.. evet artık herşeyimiz koştur koştur hiçç bu kadar hızlı olacağımı düşünemezdim.. benimde çizgim duruyo hala bende merak ediyom ne zaman geçecek diye?
kızlar benimde çizgim duruyo hemde bayagı rengi koyu.ne zmana geçecek diye merak ediyorum...çirkin duruyo bide...bu arada göbegimde hala 4-5 aylık hamile gibi sizinkide öylemi
kızlar bişi sorcam benim kızım geceleri uyurken inliyo...sanki korkulu rüya görüyo gibi...bazen aglıyo ama uyurken içini çekiyonefesi çok sıklaşıyor bazen uyurken.hızlı hılzı nefes alıp veriyor.sizinde öyle olan varmı aranızda.
iyigeceler herkeseeeeee...ya kızlar anakucagı kullanan varmı? eşim biran önce kullanmak istiyor:)) ama ben korkuyorum henuz kucuk rahat edemez diyeeee??????
ay iyi tek çizgili ben değilmişim :) göbek hafif kaldı bende. ekmek yemiyorum kahvaltı haricinde şimdilik.
demet ben hala bebeğime bakıp inanmaya çalışıyorum onun içimden çıktığına...