2009 Eylül Anneleri

ogff ya sabah 9dan berı ayagımdan ınınce aglıyo gazından ılaÇlrıda fayda ertmıyo masajlkarda 10dk uyuyo sıÇrıyo agrıya sıcakta tutuyom om-x verdım masaj yagı myo pılı sÜrdÜm ıhlamu rıÇırdım yokyok ayagımdan ınınce feryat fıgan bıttım yorgunluktan kahvaltımı azÖnce yaoptım bayılcaktım tubvalete dahı gıdemıyom tekım dıe Çok aglıyo bırakıncaaaaa

kıyamam canım sana bugün bizde öleydik bide öle bi ağlıyo ki bırakınca sanırsın senelerce aç kalmışşşş....öle bunalıyoki insan bazen ama inan hepimizde var bu sorun lar cnm geçicek inş.

ayyy canım yaa, Allah kolaylık vesin
benim kızda geceleri beni telef ediyo, akşam 10da başlıyor gece 3lere kadra uyumuyor mızmızlanıp ağlıyor sancıdan, sürekli kucağımda tutup sırtını sıvazlıyorum, bacaklarımda derman kalmıyor valla
dediğin gibi wcye bile gidemiyoruz
büyüdükçe düzelcek inşallah canım, sabredicez

sıcak su torbasını bende karnına ve ayaklarına tutuyorum, fayda ediyor ama edene kadar yorgunluktan ölüyorum valla

tülaaaaaaaaaaaaayyy kız 3 gün sonra 40ınız çıkıyor hadi hayırlısı

evet tatlım inş.
cumartesi şu 40 zincirlerini bizde kırcez heheeee
kıyamadım sana yaaaa gece sancısı demek hanne nin hay Allah yaa bizimkinin gündüz hiç bi iş yapamıyom görsen hemen akşam oluveriyo sankiii

ay herkeste ayni dert
allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar bu gaz sancilari cok zor gercekten
ozellikle gece olunca insan uykusuzda kaliyor ama dediginiz gibi gecici bir sure sonra duzeleccek insallah
ben boyle avutuyorum kendimi ve cok uzuklmemeye stres yapmamaya calisiyorum artik

kıyamam canım sana bugün bizde öleydik bide öle bi ağlıyo ki bırakınca sanırsın senelerce aç kalmışşşş....öle bunalıyoki insan bazen ama inan hepimizde var bu sorun lar cnm geçicek inş.

AMİN CANLARIM SÜTÜM SIKINCA MAŞALLAHJ FIŞKIRIYO AMA[ H,İİÇ BIRAKMAK İSTEMİO MEMEYİ İKİZ GB GEZİYOZ YAPIŞIK İŞ GÜÇÜ GEÇTİM YEMEK YİYEMİYOM BIRAKIPTA BİDE KIZLAR YAA BENİM 42GÜN OLDU DÜN EŞİMLE 9AY SONRA İİLK KEZ BİRL,İKTE OLDUK BİŞİ YOKTU AMA BUGÜN KANAMAM BASŞLADI NORMALMİİİ 42GÜN OLDU ZATEN BİTMİŞTİ 9AY İLİŞKİ YOKTU BİZDE YASAKTI/COLOR]

kızlar herkese yeniden merhaba...
ben demin bi halt ettim en istemediğim şeyi yaptım delircem..
ben kızımın emzik almasını istemiyodum.. nuk.un hediye gelenlerinden bi tane vardı deniyim dedim..
cadı kızım aldı ağzına vermiyo yaa daha ilk kez alıyo dersinki emzikle doğmuş......
valla zararlı diyende var yararlı diyende var.. sizlerden veren varmı kızlar doktorlarınız ne dedi bu konuya??
bizim ilk dr verebilirsiniz 1 aydan sonra hatta yararı bile var dedi..
ama şimdiki dr.a sormadım aklıma gelmedi nasılsa vermicem diye..
off kafam çok karışık nasıl alıcam ben bunu bu kızdan yaa.. kıyamam eme eme uyudu kaldı... alınca uyanıyo hemen.. bu nasıl bi bağdrı yaa hemen kuruverdi cadı :))

bu arada yarın bizimde kırkımız çıkıyo kısmetse... Allahım çok şükür bunuda görücez hayırlısıyla... ışallah meleklerimizin büyüyüp bize hayırlı birer evlat olduklarınıda görürüz inşallahh.....

CANIM bende emzik vermicem dedim ama valla ilk hafta verdim hem de NUk :dance: benim kız alıyor ama istemedigi zaman kendi atıyor zati. Eşim okumuşyeni emziklerin tıbben hiç bir zararı olamadıgın ve hatta bebeklerde emme istedigine cevap verdigini. Benim eltimlerde çocuklarına vermişler ama hepsi 1 yaşına gelmeden bırakmış, Benim uye oldugum yabancı bi sitede de bebeklerinize uyku zamanı emzik verin uykuya dalmasını kolaylaştırır ama emzigi uyku esnasında atarsa geri alması için ısrar etmeyin der.

betülcüm merhaba...
valla bilmiyorum aslında emzik vermek istemiyorum ama bi yakaladı benim küçük jaws alabilene aşkolsun...
napmak lazım bilmiyorum.. yarın dr.u arıcam... yinede içim rahat değil.....
bu arada nasılsın bebişko nasıl bakalımmm??

benım kızımda emzık verınce mıdesı kalkıyo 7tane geldı hedıye damaklı hıÇbırını almadı uyumuyo hıÇ uyusun dıe verıyım dedım ama ga<zdan uyuyamıyokı emzıkte almıyo kucakta gezıyo omzumda uyuyo hep

Gamzecim valla benim cadı da herkesin ki gibi gazlı, 3 dk uykular ile geçiriyoruz gunu Emzir, gaziın çıkart, altını al, hadı uyut derken yine emzirme saati geliyor :) eeeee başla baştan
Musyas benim kızımda aynı kucakta, gogusumda uyusun istiyor yatagına yatırınca hoooop başlıyooo gazı
ufff yaaa bebişler bu aylarda kucağa alışmaz diye biliyorum ama inşallah dogrudur

kızlar bişey sorcam yaa, dışarı çıkınca neyle veya nasıl taşıyorsunuz bebişleri?
ben battaniyesine sarıp kucağımda taşıyorum çok zor oluyor, kolalrım kopuyor, birde mağazaya girince bakamıyorum, kucağımdayken alışveriş yapamıyorum
varmı güzel fikri olan?

kıyamam size yaa bebeğede anneyede yazık bi durum hakkaten Allah kolaylık versin hepinize... kurtulsun şu yavucuklar gazdan yaa...
bide bu kucak sıkıntısı bizdede var iyice dalması lazım uyanmaması için oda 1 saati buluyo öff fenalıklar geçiriyorum kolum kopuyo... vede bana hiç öyle alışmıcaklarmış gibi gelmiyo.... alışıcaklar ve üniversiteye kadar taşıcaz bunları kucağımızda anamız ağlıcak gibime geliyo çok umutsuzum bu konuda çoookkkkkkkk :))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

caım ben,m ana kucağı puset gibide bebek arabasına monte edilip öyle kullanılabiliyo ben hep onunla çıkardım.. ama sana o zor gelirs chicco.nun yanılmıyosam hem yatay hemde dikeyy bebek taşıyabildiğin bi kangurusu var ve çok rahat.. ben düşünüyorum almayı kısmetse sende bi internetten araştır istersen.. elde kolda taşınarak başedilcek gibi değiller ki güzelim yaa işinemi bakıcan bebeğimi sersem oluyosun ben o hataya bi kere düştüm bidahamı aslaaaaaaaaaaaaaa :))) laelaelaelaelae

bız 2 kere alısverise pusetle gittik ama yuruyen merdivenler çoook zor gorundü eşime bıraktım o işi bem cesaret edemedim, bi kere de hastaneye anakucagında goturdum ama pişman oldum çook agırdı

aynen bizi anlattın canım..hepimiz aynıyızz sanırım (

gamzecim

dua et sen yat kalk almış diye emzigi.. 40 dan sonra gaz sancıları ve uykusuzluk artıyor, çok işe yarar emzik. bizim dr.da 1.aydan sonra verebilirsiniz demişti, 2 yaşında kızı var, o da vermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…