ogff ya sabah 9dan berİ ayagımdan İnİnce aglıyo gazından İlaÇlrıda fayda ertmİyo masajlkarda 10dk uyuyo sıÇrıyo agrıya sıcakta tutuyom om-x verdİm masaj yagı myo pılİ sÜrdÜm ıhlamu rİÇİrdİm yokyok ayagımdan İnİnce feryat fİgan bİttİm yorgunluktan kahvaltımı azÖnce yaoptım bayılcaktım tubvalete dahİ gİdemİyom tekİm dİe Çok aglıyo bırakıncaaaaa
ogff ya sabah 9dan berİ ayagımdan İnİnce aglıyo gazından İlaÇlrıda fayda ertmİyo masajlkarda 10dk uyuyo sıÇrıyo agrıya sıcakta tutuyom om-x verdİm masaj yagı myo pılİ sÜrdÜm ıhlamu rİÇİrdİm yokyok ayagımdan İnİnce feryat fİgan bİttİm yorgunluktan kahvaltımı azÖnce yaoptım bayılcaktım tubvalete dahİ gİdemİyom tekİm dİe Çok aglıyo bırakıncaaaaa
bahrcım senın yastık olayını dun oglen denedık işe yaradı kuzum uyudu. ama o kadar yoğun gazı varkı sonrasına yeterlı olmadıgaz için sıcak tutmakta gerekıyor dıye sıcak su torbasına onu ısıtacak sıcaklıkta su koydum ve senın yastk gibi altına koydum. gece bıraz daha rahattı. saat 4 den bu yana uyumuyordu. yanı omzumda uyuyordu. yıne sıcak su torbası yaptım şimdi yatagında daldı kuzum. sanırım bu bizde işe yaradı
tülaaaaaaaaaaaaayyy kız 3 gün sonra 40ınız çıkıyor hadi hayırlısı
kıyamam canım sana bugün bizde öleydik bide öle bi ağlıyo ki bırakınca sanırsın senelerce aç kalmışşşş....öle bunalıyoki insan bazen ama inan hepimizde var bu sorun lar cnm geçicek inş.
ayyy canım yaa, Allah kolaylık vesin
benim kızda geceleri beni telef ediyo, akşam 10da başlıyor gece 3lere kadra uyumuyor mızmızlanıp ağlıyor sancıdan, sürekli kucağımda tutup sırtını sıvazlıyorum, bacaklarımda derman kalmıyor valla
dediğin gibi wcye bile gidemiyoruz
büyüdükçe düzelcek inşallah canım, sabredicez
kızlar herkese yeniden merhaba...
ben demin bi halt ettim en istemediğim şeyi yaptım delircem..
ben kızımın emzik almasını istemiyodum.. nuk.un hediye gelenlerinden bi tane vardı deniyim dedim..
cadı kızım aldı ağzına vermiyo yaa daha ilk kez alıyo dersinki emzikle doğmuş......
valla zararlı diyende var yararlı diyende var.. sizlerden veren varmı kızlar doktorlarınız ne dedi bu konuya??
bizim ilk dr verebilirsiniz 1 aydan sonra hatta yararı bile var dedi..
ama şimdiki dr.a sormadım aklıma gelmedi nasılsa vermicem diye..
off kafam çok karışık nasıl alıcam ben bunu bu kızdan yaa.. kıyamam eme eme uyudu kaldı... alınca uyanıyo hemen.. bu nasıl bi bağdrı yaa hemen kuruverdi cadı :))
Gamzecim valla benim cadı da herkesin ki gibi gazlı, 3 dk uykular ile geçiriyoruz gunuEmzir, gaziın çıkart, altını al, hadı uyut derken yine emzirme saati geliyor :) eeeee başla baştan
Musyas benim kızımda aynı kucakta, gogusumda uyusun istiyor yatagına yatırınca hoooop başlıyooo gazı
ufff yaaa bebişler bu aylarda kucağa alışmaz diye biliyorum ama inşallah dogrudur
kızlar bişey sorcam yaa, dışarı çıkınca neyle veya nasıl taşıyorsunuz bebişleri?
ben battaniyesine sarıp kucağımda taşıyorum çok zor oluyor, kolalrım kopuyor, birde mağazaya girince bakamıyorum, kucağımdayken alışveriş yapamıyorum
varmı güzel fikri olan?
Gamzecim valla benim cadı da herkesin ki gibi gazlı, 3 dk uykular ile geçiriyoruz gunuEmzir, gaziın çıkart, altını al, hadı uyut derken yine emzirme saati geliyor :) eeeee başla baştan
Musyas benim kızımda aynı kucakta, gogusumda uyusun istiyor yatagına yatırınca hoooop başlıyooo gazı
ufff yaaa bebişler bu aylarda kucağa alışmaz diye biliyorum ama inşallah dogrudur