2009 Eylül Anneleri

ilaclar sutune gecmezmi ama?

canım çok teşekkür ederim zeytinyağına cesaret edemedim malum buralarda saf zeytinyağı bulmak zor sızma olur mu? hani şu marketlerde satılanlardan? damlanın adını aldım not defterime. rezene çayını aldım milupanın kendim içiyordum ama küçük olduğundan cesaret edemedim vermeye bebeğime de vereyim o zaman.

bende günde birkez 15 cc suya 1 çay kaşıgı rezene veriyorum çok rahatlatıyor kuzumu.

emelcim kalça çıkığı ve işitme testini ne zaman yaptırdınız?? çok soru soruyorum kusura bakma.

bende günde birkez 15 cc suya 1 çay kaşıgı rezene veriyorum çok rahatlatıyor kuzumu.

yeter ki rahatlasın bazen bunaldığını hissediyorum ama emin olamıyorum özellikle akşamları oluyor akşam üstü verip uyutmalı o zaman.

canım bende oyle kullandım markettekilerden komilinin kullanıyoruz biz evde yemeklere olan oydu onu kullandım o zinco damlayıda gunde 3 kez 4 er damla veriyosun ama once doktoruna sorcanım...........rezene cayını kendin içtigin gbi bebeginede verebilirsin hiç çekinme korkma ben veriyorum burdaki çogu anne veriyor.......onun arkasında olçusu yazar canım ona gore bebegine hazırlarsın...ben sallama poset olanından kullıorm 4-5 çay kasgı iki kere uç kere veriyorum

kızlar herkese merhaba... ancak zaman buldum bişiler yedimde geldim :))
herkes nasıl bebişler nasıl bakalım..?
biz biraz anneci olduk galba.. kızım değil yaka iğnemk oldu beliz yağış yapış yaşayıp gidiyoruz...
bide millet gelip demiyomu aaaaa gamze sende bebek kokuyosuuunnn!! çocuğa bakan benim gerizekalılar yaa osuruk kokacak halim yok ya :)))) bugünlerde banada herşey batar oldu çokk şükür :)))

ємєℓ;9748707 .!.:
estafurullah sorcaksın tabi canım....sanırım 1 aylık oldugumuzda yaptırmıstık çok sukur bir sorun cıkmadı

canım çok teşekkür ederim tüm tavsiyelerinizi dinleyeceğim gazsız ve sağlıklı günler tüm bebişlere rahat günler annişlerekaydirigubbakcemile3

haticecim canım hayırlı olsun bebişin. upuzun güzel bir ömrü olsun inşallah.
canım ben de yaptığım bir hatayı söyliyim ki yapma. omzuna alıp gaz çıkartırken uzun süre çıkartmasını bekle. ben bir dakika tutuyordum çıkartmadıysa bırakıyordum. beklediğinde çıkartıyor gazı kalmasın canım içinde bebişin.

haticecim canım hayırlı olsun bebişin. upuzun güzel bir ömrü olsun inşallah.
canım ben de yaptığım bir hatayı söyliyim ki yapma. omzuna alıp gaz çıkartırken uzun süre çıkartmasını bekle. ben bir dakika tutuyordum çıkartmadıysa bırakıyordum. beklediğinde çıkartıyor gazı kalmasın canım içinde bebişin.

canım çok teşekkür ederim. aminnn.
bende öyle yaptım canım iki pıt pıt yaptım çıkarmadı yatırdım hep. ama 2 gündür keşfettim söylediğini canım gazını çıkarana kadar omzumda yatırıyorum daha rahat uyuyor ve uzun süreli diğer şekilde çoık huzursuz uyuyordu.

valla kızlar bende gazını çıkarsın diye uzun süreli göğsüme yaslıyorum
alıştı benim kız, yatıramıyorum uyanıkken, kucağıma alınca susuyor, öyle gözlerimin içine bakıyo cimcime
gaz çıkarcaz derken alıştı kucağa

baharcım gaz çıkarma hatta 1 den fazla oluyo bazen aslında dr um dediğine göre en azı 1 kez gaz çıkarmak hakket ben nezman kucağıma alsam az az pıt pıt vuruyom bazen hoop yine gaz çıkarıyo aslında 1 defa da bile bırakmamak lazım.....bide çıkmadı öne yatırıp tekrar göğse konuncada çok rajat çıkıyo deneyin

ahh eslemcim bizimkide çok alıştı sanırım kucağıma ve ayakta sallanmaya Allah sonumuzu hayr etsin cnm

tülaycım bizim de hem kucağa hem ayakta sallanmaya alıştı. napalım çaresiz kalınca tüm yasaklara başvuruluyor valla.

yok canım hiç öyle şeyler düşünme.. bak ilk günden beri mis bakıyon oğluşuna neden iyi yetiştiremeyecekmişsin.. hiç kaygılanma..

bahrcım senın yastık olayını dun oglen denedık işe yaradı kuzum uyudu. ama o kadar yoğun gazı varkı sonrasına yeterlı olmadı gaz için sıcak tutmakta gerekıyor dıye sıcak su torbasına onu ısıtacak sıcaklıkta su koydum ve senın yastk gibi altına koydum. gece bıraz daha rahattı. saat 4 den bu yana uyumuyordu. yanı omzumda uyuyordu. yıne sıcak su torbası yaptım şimdi yatagında daldı kuzum. sanırım bu bizde işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…