fatoşcum benim kanamamda bundan bir hafta öncersine dek aynı seninki gibiydi.çok yogun geliyordu.doktora gittim ultrason muayenesiyle rahmimin toparlanmamış oldugunu ve içerde kan ve sıvı birikmiş oldugunu söyledi.ilaç verdi antibiyotik ve rahim toparlayıcı ilaçlar.içtim ve tekrar kontrole gittim geçmişti...şuan yani 3-4 gündür hiç kanamam yok...sende bi doktora git bence.çünkü doktorum eger tedavi edillmesse çok problem olur sana demişti bana..bayagı korkmuştum.kafamçokkarıştı
ємєℓ;9747783 .!.:merhaba canım gule gule buyut bebeğini.....o guruldu bizim hala ara ara devam ediyor....ayaklarından çorap patik hiç eksik etme....senin usutmemen lazım........biz ne yapıorduk anlatayım....karnını zeytinyagı ile hep ovduk..ovarken sac kurutma makineside tutuyorduk karnına ...ılık duzeyi ayarlayım biraz uzaktan......ayrıca gece yatagına yattıgında sıcak su torbası koyduk hep ise yaradı rahatladı yani.........su andan itibaren gaz sancılarınız baslar sizinde zinco diye damla kullanıyoruz biz çok iyi geldi surekli alttan pıtır pıtır gidiyo ama oncelikle doktoruna sor kullanmak için......ayrıca rezene çayı da verdim ben oda çok rahatlatıo...gunde 3 kez 5-6 çay kasıgı ıcırdıp hep
normalde bir bebek 15-20 dakikada içirmis içecegi sutu gerisi oyalanmakmıs memede......ustelik memede uzun kalması daha cok hava yutmasına ve dolayısıyla gaza sebep olacaktır....bence 20 dakikadan sonra cıkart memeden gazını cıkartıp yatır o muhakkak emecegini emmistir zaten
ilaclar sutune gecmezmi ama?
canım çok teşekkür ederim zeytinyağına cesaret edemedim malum buralarda saf zeytinyağı bulmak zor sızma olur mu? hani şu marketlerde satılanlardan? damlanın adını aldım not defterime. rezene çayını aldım milupanın kendim içiyordum ama küçük olduğundan cesaret edemedim vermeye bebeğime de vereyim o zaman.
ємєℓ;9747904 .!.:canım ben oyle her ay rutin kontrole goturmeyi dusunmuyorum hastane ortamlarında daha cabuk mikrop virus kapacaklar sonra.......oksuren tıksıran çok hastanelerde mecbur oldugumuz için gitmistik ne vicdan azabı cektim mikrop bulastırcam diye.......bizim onun oncesinde isitme testi kalca ve karın ultrasonu kontrollerini yaptırmıstık....olması gereken testlerdi bunlar ve o sekilde hastane ortamına maruz kaldı..ama bir hastalıktır olmadıktan sonra sık sık hastaneye gitmeyi dusunmuyorum ben........6 aylıkken goz muayenesine goturcem çunku o zaman daha net anlasılıyormus problem olup olmadıgı....birde ası zamanı saglık ocagına
bende günde birkez 15 cc suya 1 çay kaşıgı rezene veriyorum çok rahatlatıyor kuzumu.
canım çok teşekkür ederim zeytinyağına cesaret edemedim malum buralarda saf zeytinyağı bulmak zor sızma olur mu? hani şu marketlerde satılanlardan? damlanın adını aldım not defterime. rezene çayını aldım milupanın kendim içiyordum ama küçük olduğundan cesaret edemedim vermeye bebeğime de vereyim o zaman.
emelcim kalça çıkığı ve işitme testini ne zaman yaptırdınız?? çok soru soruyorum kusura bakma.
ємєℓ;9748707 .!.:estafurullah sorcaksın tabi canım....sanırım 1 aylık oldugumuzda yaptırmıstık çok sukur bir sorun cıkmadı
haticecim canım hayırlı olsun bebişin. upuzun güzel bir ömrü olsun inşallah.
canım ben de yaptığım bir hatayı söyliyim ki yapma. omzuna alıp gaz çıkartırken uzun süre çıkartmasını bekle. ben bir dakika tutuyordum çıkartmadıysa bırakıyordum. beklediğinde çıkartıyor gazı kalmasın canım içinde bebişin.
ya arkadaşlar 2 gündür psikolojim yine bozuldu sanırım...kendimi işe yaramaz hissediorum..işe de dönmiycem ya ondanmıdır neden bilmem..oğlumu güzel yetiştirememekten korkuyorum...ufff hep kaygılarla dolu içim