- 15 Ocak 2009
- 2.679
- 7
- 40
günaydınlarrrrr
emelcim geçmiş olsun yaaaaa bak geçen oğlum durmadığında bendeakşamı karnıbahar yemiştim ondaymıydı ki kızartmasını yemiştim haşlandığından sorun olmaz demiştim ama oğlum tüm gün uyumamıştı yaaaa hay Allah....
ben molfix ve baby star kullanıyorum ve memnunum primada pişiğimiz çok olmuştu şimdilik böle devam ediyoz bakalım
Emelcim dün bizde aynıydık kızım hiç uyumadı dün uyuyor 5 dk sonra uyanıyor toplasan yarım saat uyumamıştır akşam dahada beterdi süt veriyorum 15-20ml içiyor diliyle itiyor aç değil belli. 15-20dk sonra yine veriyoz yine bir 10-15ml anca o kadar feryat figandı. Dün gündüz hiç uyumadığı için yoruldum eşiminde işleri dün çok yoğunmuş gece 10 oldu ikimizinde pili bitti onun gözler kan çanağı ben etrafı bulanık görüom 11:30da süt sağmam bitti eşim beni zorla yatağa gönderdi hadi sen git yat ben bakarım diye resmen yatağa geçmişim yorgunluktan. eşim 1de uyutabilmiş..bugün allaha çok şükür daha rahat. bizde kalça ultrasonu için izmire gidicez bugün...belki dün yediğim birşeyler dokunmuştur benim kıza da.
Canım çok güzelde ben hep ayağımda sallıyordum çok rahat oluyordu dün 2 uzmandan duydum çocuğu sallamamak lazımmış sarsılmış bebek sendromu diye birşey varmış beyne zarar veriyormuş dün gece sallamamamız durumu iyice beter etti.
hayırlı olsun ebrucum kırkınız çıkmış. canım benim bebeğiminde bacakları o şekilde oluyor kıpkırmızı bezleri bağladığım yerler ben 2 no prima kullanıyorum defne daha 4kg 3 no'ya geçemem ama bugün huggies almayı düşünüyorum sanki onun kenar bantları daha esnek gibi...
ebru gözün aydın canım sende kurtuldun şu kırk olayından..
emel hamak çok güzelmiş benimde çok hoşuma gitti, satıcılarla görüşürsen haber ver
tülay benim sıpada yüzüstü yarıdığımda atağa kalkıyo kendini ileri ileri atmaya çalışıyo yan dönüyo bunlara fazla vitamin verdik herhalde biz..
ah tubacım kırkı ellisi derken 3 ayı da geçmeyiz inşallah bu gaz olayında. şükür şuan rahatladı oğlum uyuyor ama akşam saat 7 gibi gene başlıyor ıkınmaya. merak ediyorum neden hep aynı saatler? biri doktora bunu da sorabilir mi?
Herkese merhaba arkadaşlar.
Uzunca bir aradan sonra ben de doğum yapmış anneler kervanına katıldım. Biz daha küçüğüz 16 günlüğüz ama zamanım oldukça sizin tecrübelerinizi okuyorum ona göre tedbirlerimi alıyorum.
Uykusu geceler çok zormuş valla. Ama Allah o gücü veriyor. Birşey sormak istiyorum hatta iki şey yardımcı olursanız çok sevinirim.
Oğlumun karnı acayip gurulduyor sizin bebeklerinizde de varmıydı bu? Ben rahatsız oluyorum ki bu durumdan kim bilir yavrum ne durumdadır. Hemen sıcak havlu basıyorum karnına ayaklarına da torba. Bir müddet duruyor sonra aynen devam önerebileceğiniz birşeyler var mı?
İkincisi de bebeğim şükür emiyor fakat durmaksızın memede durmak istiyor ve gerçekten de emiyor. Uyuyunca hemen alıyorum göğsümden saatlerce emmek istiyor bu durum sizde de var mı? Kesinlikle evde hiç iş yapamıyorum göğsümden alır almaz ağlıyor sütüm de gayet iyi hatta sağdım acaba az mı diye tek öğünde 120 ml süt çıktı göğüslerimden.
Annişler rutin doktor kontrollerine ne zaman başladınız? Yani bebişler ne kadarlıkken? Bizim ilçede çocuk doktoru yok araştırıyorum şu an. özel hastanede doğum yaptım orada doktor var ilk kontrollerimizi o yaptı ama hoşuma gitmedi hiç.
ємєℓ;9747824 .!.:fatoscum canım normalde 40 gunde bitmesi gerekirdi benim daha 40 olmadan bitmisti azalmısdı onun oncesinde de hep....kanaman yogun ve hala bitmediyse doktoruna gitmekte fayda var canım
fatoşcum
benm dr.um kanama için 40 dolmadan kahveleşecek ve en son beyazlaşacak demişti. dedigi gbi de oldu. bazen 45-50 gun surer demişti ama sen git bi dr.a bence