2009 Eylül Anneleri

bu arada hayalet gibi görünüyor olabilirim, sayfa hep açık, fırsat olursam okuyup kalkıyorum, kaç gündür boyle birseyler yazabildim size..şimdi kahvaltı yapıcam, gazsız ve uykuluu günlerrr

ah tubacım kırkı ellisi derken 3 ayı da geçmeyiz inşallah bu gaz olayında. şükür şuan rahatladı oğlum uyuyor ama akşam saat 7 gibi gene başlıyor ıkınmaya. merak ediyorum neden hep aynı saatler? biri doktora bunu da sorabilir mi?

tülaycım zaman zaman olacak canım bunlar. nasıl hamile kalcaz dedik kaldık nasıl devam ettircez yok sağlıklımı yok nasıl doğurcaz nasıl büyütcez... hayat böyle devam edecek canım. ama kaygılanmaya gerek yok. ben de evladıma bakınca içim titriyor ona hak ettiği hayatı verebilecekmiyim diyorum bazen. ama eminim ki hepimiz elimizden geleni yapacağız hayırlı evlat olmaları için.

aman canım sakın bir daha yeme bende kaynadı gazı falan gitmistir dedim ama nerden bileyim bir daha gaz yapan hıç bir seyi agzıma koymam

sizede geçmis olsun canım muhakkak yedigin bisey etkilemis olabilir dikkat etmek lazım...doktor ilk onu sordu bana ne yedin diye

canım ayakta sallamak biraz daha sarsıntılı olabilir hamaga gore.....bunu bir kere hafif sallayıp bırakıyosun sonra o kendi içinde hareket ettikce kendi kendini sallıyor zaten

canım benim gorustum firma sahibiyle ben kesin alıyorum...bu urun kolik ve reflu semptomlarını engelleyim gaz sancılarını en aza indiriyormus urun tanıtımında oyle diyor.......fiyatı 349 tl imis......10 kiloya kadar yatırabilirsiniz dedi...aynı zamanda ayaklı aparatının yanında tavana kurmak içinde apart veriliyormus ister yatak odanda ister mutfakta yanına tasıyabiliyormussun ayaklı oldugundan ...eger dusunuyorsanız canım banka hesap numarasını verebilirim

tamam baharcım ben yarın gidiyorum doktora sorcam bunları burayada yazarım

kızlar cumartesi kırkımız cıkcak ama benim kanamam hala devam ediyorr üstelik öyle leke filanda degillll aynı durumu yasayan varmı??????

Herkese merhaba arkadaşlar.
Uzunca bir aradan sonra ben de doğum yapmış anneler kervanına katıldım. Biz daha küçüğüz 16 günlüğüz ama zamanım oldukça sizin tecrübelerinizi okuyorum ona göre tedbirlerimi alıyorum.
Uykusu geceler çok zormuş valla. Ama Allah o gücü veriyor. Birşey sormak istiyorum hatta iki şey yardımcı olursanız çok sevinirim.
Oğlumun karnı acayip gurulduyor sizin bebeklerinizde de varmıydı bu? Ben rahatsız oluyorum ki bu durumdan kim bilir yavrum ne durumdadır. Hemen sıcak havlu basıyorum karnına ayaklarına da torba. Bir müddet duruyor sonra aynen devam önerebileceğiniz birşeyler var mı?
ıkincisi de bebeğim şükür emiyor fakat durmaksızın memede durmak istiyor ve gerçekten de emiyor. Uyuyunca hemen alıyorum göğsümden saatlerce emmek istiyor bu durum sizde de var mı? Kesinlikle evde hiç iş yapamıyorum göğsümden alır almaz ağlıyor sütüm de gayet iyi hatta sağdım acaba az mı diye tek öğünde 120 ml süt çıktı göğüslerimden.

bu arada ben buhar makinesi siparısı verdim bugun benimkinin burunları tıkalı surekli kraftta şok indirim varmıs bu urunun resmide asagıda ordan bakıp inceleyin isterseniz dusunuyorsanız iyi bir fırsat bence

Annişler rutin doktor kontrollerine ne zaman başladınız? Yani bebişler ne kadarlıkken? Bizim ilçede çocuk doktoru yok araştırıyorum şu an. özel hastanede doğum yaptım orada doktor var ilk kontrollerimizi o yaptı ama hoşuma gitmedi hiç.

merhaba canım gule gule buyut bebeğini.....o guruldu bizim hala ara ara devam ediyor....ayaklarından çorap patik hiç eksik etme....senin usutmemen lazım........biz ne yapıorduk anlatayım....karnını zeytinyagı ile hep ovduk..ovarken sac kurutma makineside tutuyorduk karnına ...ılık duzeyi ayarlayım biraz uzaktan......ayrıca gece yatagına yattıgında sıcak su torbası koyduk hep ise yaradı rahatladı yani.........su andan itibaren gaz sancılarınız baslar sizinde zinco diye damla kullanıyoruz biz çok iyi geldi surekli alttan pıtır pıtır gidiyo ama oncelikle doktoruna sor kullanmak için......ayrıca rezene çayı da verdim ben oda çok rahatlatıo...gunde 3 kez 5-6 çay kasıgı ıcırdıp hep

normalde bir bebek 15-20 dakikada içirmis içecegi sutu gerisi oyalanmakmıs memede......ustelik memede uzun kalması daha cok hava yutmasına ve dolayısıyla gaza sebep olacaktır....bence 20 dakikadan sonra cıkart memeden gazını cıkartıp yatır o muhakkak emecegini emmistir zaten

fatoscum canım normalde 40 gunde bitmesi gerekirdi benim daha 40 olmadan bitmisti azalmısdı onun oncesinde de hep....kanaman yogun ve hala bitmediyse doktoruna gitmekte fayda var canım

canım ben oyle her ay rutin kontrole goturmeyi dusunmuyorum hastane ortamlarında daha cabuk mikrop virus kapacaklar sonra.......oksuren tıksıran çok hastanelerde mecbur oldugumuz için gitmistik ne vicdan azabı cektim mikrop bulastırcam diye.......bizim onun oncesinde isitme testi kalca ve karın ultrasonu kontrollerini yaptırmıstık....olması gereken testlerdi bunlar ve o sekilde hastane ortamına maruz kaldı..ama bir hastalıktır olmadıktan sonra sık sık hastaneye gitmeyi dusunmuyorum ben........6 aylıkken goz muayenesine goturcem çunku o zaman daha net anlasılıyormus problem olup olmadıgı....birde ası zamanı saglık ocagına

fatoşcum
benm dr.um kanama için 40 dolmadan kahveleşecek ve en son beyazlaşacak demişti. dedigi gbi de oldu. bazen 45-50 gun surer demişti ama sen git bi dr.a bence

ємєℓ;9747824 .!.:
fatoscum canım normalde 40 gunde bitmesi gerekirdi benim daha 40 olmadan bitmisti azalmısdı onun oncesinde de hep....kanaman yogun ve hala bitmediyse doktoruna gitmekte fayda var canım

dur bakalım 40 cıksın devam ederse bi sorun var demektir giderimmm

fatoşcum benim kanamamda bundan bir hafta öncersine dek aynı seninki gibiydi.çok yogun geliyordu.doktora gittim ultrason muayenesiyle rahmimin toparlanmamış oldugunu ve içerde kan ve sıvı birikmiş oldugunu söyledi.ilaç verdi antibiyotik ve rahim toparlayıcı ilaçlar.içtim ve tekrar kontrole gittim geçmişti...şuan yani 3-4 gündür hiç kanamam yok...sende bi doktora git bence.çünkü doktorum eger tedavi edillmesse çok problem olur sana demişti bana..bayagı korkmuştum.

fatoşcum benim kanamamda bundan bir hafta öncersine dek aynı seninki gibiydi.çok yogun geliyordu.doktora gittim ultrason muayenesiyle rahmimin toparlanmamış oldugunu ve içerde kan ve sıvı birikmiş oldugunu söyledi.ilaç verdi antibiyotik ve rahim toparlayıcı ilaçlar.içtim ve tekrar kontrole gittim geçmişti...şuan yani 3-4 gündür hiç kanamam yok...sende bi doktora git bence.çünkü doktorum eger tedavi edillmesse çok problem olur sana demişti bana..bayagı korkmuştum.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…