Kızlaarrr merhaba, 1 haftadır il dışındaydım.. ara ara okumaya çalıştım ama hızınıza yetişmek ne mümkünAramıza katılan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, sağlıklı gebelik ve sağlıklı doğum diliyorum..:CüvCüv: Bugünde doktor kontrolum vardı. Kalp atışlarını dinledik bebeğimin herşey yolunda çok şükür :Saruboceq: yalnız ağustos annesi olacağım kesinleşti 8+1 olmuşuz. 29 ağustos doğum tarihim.. ama sizlerden de ayrılmayı hiç istemiyorum
Canım doktorla konuşmadım ama çevremdeki insanlardan duyduklarım bunlar, hepside yakınım, onlar yaptığına göre yoktur bir zararı herhalde, emla kremi bende duymuştum ama hamilelikte kullanılmaması gerekiyormuş,Canım bende aynı şekilde jilet ile yapıyorum genital bölgemi ve hiç bir şekilde ağda ile yapabileceğimi zannetmiyorum hele hele bu dönemde mümkün değil. Ama şunu da düşün
son aylarında nasıl yapacaksın? Doğuma az bir zaman kala o kadına ağda için gidebilecek misin? Ben bu konuda son aylarda eşimden yardım almayı düşünüyorum.
Acı konusunda "emla" isimli bir krem var anestezik özelliği olan. Hiç bir şekilde canın yanmıyormuş ama hamilelikte kullanılması sakıncalı olabilir. Eğer ağda sakıncalı değilse
ben bacaklarımı ağda ile almaya devam edeyim o zaman . Sağol canım
dişimi sıkıcam deniycem şanşımı, artık sonuca varır mıyım sonunu beklemeden kaçarmıyım bilmiyorum.
teşekkürler canıım, darısı başına inşallah. beklemek çok zor biliyorum, dualarım hep sizinle,:Saruboceq: ben sizi bırakmayı hiç düşünmüyorum zaten, beraber başladık beraber devam ederiz yerimseniben oraya da ayrıca takılırım artık sırnaşık şeySelam canım. Çok sevindim kalp atışını duyduğuna. Allahım bizede nasip etsin. Olsun Ağustostada doğursan bizi bırakma. Orayada takılırsın. :asigim:
teşekkürler canıım, darısı başına inşallah. beklemek çok zor biliyorum, dualarım hep sizinle,:Saruboceq: ben sizi bırakmayı hiç düşünmüyorum zaten, beraber başladık beraber devam ederiz yerimseniben oraya da ayrıca takılırım artık sırnaşık şey
yerimseniben:lepi::lepi:
:lepi::lepi:
Kızlaarrr merhaba, 1 haftadır il dışındaydım.. ara ara okumaya çalıştım ama hızınıza yetişmek ne mümkünAramıza katılan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, sağlıklı gebelik ve sağlıklı doğum diliyorum..:CüvCüv: Bugünde doktor kontrolum vardı. Kalp atışlarını dinledik bebeğimin herşey yolunda çok şükür :Saruboceq: yalnız ağustos annesi olacağım kesinleşti 8+1 olmuşuz. 29 ağustos doğum tarihim.. ama sizlerden de ayrılmayı hiç istemiyorum
Gözünaydın canım bu çok güzel bir haber. hihoyyyt Kalp atışlarını dinlediniz mi yoksa sadece ekrandan gördünüz mü ?:uhm: Bende tam 8 haftalık oldum bugün ve elbette benimde ağustos annesi olmayacağım kesinleşti. Ama yine de burdan ayrılmaya hiç niyetim yok boşver sende gitme... Ağustos annelerinin topiği bizimki gibi değil emin olabilirsin. Biz burda aile gibiyiz bu sıcaklığı orda bulman mümkün değil yasakkelime
canım ya seninde kasıklarında ağrı oluyor mu hala :uhm:
evet hayatım hala devam ağrılar. bakalım ne zaman geçicek
Kızlar ben ilk kez dün gece kasık ve mide ağrılarım olmadan rahatça uyudum.
Umarım sizinde en kısa sürede geçer.. :Saruboceq:Kaç gece yarısı bu ağrılardan uyandığımı biliyorum.Gerçekten çok rahatsızlık verici oluyorlar.:çok üzgünüm:
bende ne ağrı var ne sızı,..ALLAHA şükür.mide bulantısıda yok,.sanki hamile değilmişim gibi..,CADIARZUfisfisfis
mrb arkadaşlar benim 5 gün adetim geçikti dün kan testi yaptırdım hcg 8.76 çıktı doktorum cuma günü tekrar kan tahlili yapmamı istedi bugünde kendim idrar testi yaptırdım çift çizgi çıktı ama biri silik çıktı bana düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
mrb arkadaşlar benim 5 gün adetim geçikti dün kan testi yaptırdım hcg 8.76 çıktı doktorum cuma günü tekrar kan tahlili yapmamı istedi bugünde kendim idrar testi yaptırdım çift çizgi çıktı ama biri silik çıktı bana düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler