2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah keseyi görürsün bir an önce daha çok küçük görünmemesi doğal. haftaya cuma kalp etışlarınıda duyarım inşallah... . ben bu gün 5+3 deyim.

merhaba arkadaşlar kese göründü dün ultrasyonda. ama acaip bel ağrılarım ve kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyor mu? korkuyorum

:teselli: benimde 4+4 hafta . hem belim hem kasıklarım ara ara ağrıyo regl oluckmış gibi, bende korkmuyo değilim ama normalmiş özellikle bel ağrısı

kızlarr haftanızı sat a göremi hesaplıyorsunuz, benim sat 13 aralık salı dr. gidicem sadece kesemi görünür acaba?

evet canım sata göre hesaplıyoruz. Muhtemelen gözükücektir cnm. 5. haftayı doldurmuş olucaksın sanırım.

herkes slm arkadaşlar nasılsınız bugün?
derya atropin seybay aramıza hoşgeldiniz rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

mozijiku arkadaşım sende benim gibi c.tesiyi bekliyosun allahım 2 gün kaldı şu pıt ları hayırlısıyla duyalım artıkkaydirigubbakcemile5

sormayın arkadaşlar ya.. bende pazartesiyi bekliyorum, geçen hafta göremedik, korkmuyor değilim, çünkü 6 + 2 iken göremedik, bakalım haftaya 7+ 5 iken nolcak ?CADIARZU

Evet hayatım ya hayırlısıyla bi duyalım bizde artık :Saruboceq::Saruboceq:

sormayın arkadaşlar ya.. bende pazartesiyi bekliyorum, geçen hafta göremedik, korkmuyor değilim, çünkü 6 + 2 iken göremedik, bakalım haftaya 7+ 5 iken nolcak ?CADIARZU

ay niye göremedin ki benim 6+5 olcak ozaman bende göremicekmiyim ki:çok üzgünüm:

kızlar belki sizin geç döllenme olmuştur
o yüzden gözükmüyor olabilir
yumurtlama gününüz hangi gündü biliyormusuz

kızlar bende dün duydum o kadar duygulandım ki gözlerim doldu
allah hayırlısıyla sizlerede duymayı nasip etsin

Canım aklına kötü kötü şeyler getiripte sıkma canını. İnşallah herşey yolundadır ve
pazartesi günü iyi haberlerini duyarız canım...

Kızlaarrr merhaba, 1 haftadır il dışındaydım.. ara ara okumaya çalıştım ama hızınıza yetişmek ne mümkün Aramıza katılan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, sağlıklı gebelik ve sağlıklı doğum diliyorum..:CüvCüv: Bugünde doktor kontrolum vardı. Kalp atışlarını dinledik bebeğimin herşey yolunda çok şükür :Saruboceq: yalnız ağustos annesi olacağım kesinleşti 8+1 olmuşuz. 29 ağustos doğum tarihim.. ama sizlerden de ayrılmayı hiç istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…