Çok kötü kokuyor gerçekten ya. Allahım günah yazmasın:bbo:
bazen düşünüyorum da, daha mercimek kadarlar ama şimdiden dünya etraflarında dönmeye başladı bile, sütten nefret ederdim şimdi hergün en az 2 bardak süt içiyorum hemde biri sabah kahvaltısında, kırmızı et doğru düzgün yemezdim zorlada olsa yiyorum, baldan nefret ederdim sabah öyle bi yiyorumki:1no2: bide midem bulanmaya başladı, bide kızlar sizdede varmı bilmiyorum ama acayip bi şişlik var karnımda, göbeğim hiç yoktu ama şimdi maşallahım var,sengözlerimebaksanab ved eçok gazım oluyo, utanıyorum artık zaman zaman
Arkadaşlar bacaklarınıza nasıl bir epilasyon uyguluyorsunuz?
Ben ağda yapmaktan korkuyorumda belki zararı vardır diye.
Arkadaşlar bacaklarınıza nasıl bir epilasyon uyguluyorsunuz?
Ben ağda yapmaktan korkuyorumda belki zararı vardır diye.
offffff hayatım şu gaz sorunu bendede var ya. İnan tuvalete koşmaktan fenalık geldi kaydirigubbakcemile3 ne yersem ne içersem gaz yapıyor. Doktora gittiğimde bunuda sorucam. Belki önerebileceği bir şey vardır.
kızlar
ben hiçbir şey yiyemiyorum ne olacak benim bu halim bilmiyorum
öğle yemeği vakti geldi
düşündükçe midem bulanıyor
birde benim çok fazla baş ağrılar oluyor sizde de oluyor mu başım çatlıcak gibi ağrıyor
merhaba arkadaşlar kese göründü dün ultrasyonda. ama acaip bel ağrılarım ve kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyor mu? korkuyorum
merhaba arkadaşlar kese göründü dün ultrasyonda. ama acaip bel ağrılarım ve kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyor mu? korkuyorum
kızlar ben tedaviyle hamile kaldım..Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler..Değerim yüksek benim..12.gün 1391.. hormonlar bu kadar salgılanırken neden göğüslerim ağrımıyor sızlamıyor şişmiyor anlamadım..Daha keseleri görmedik.. tedaviyle olduğu için 1,5 hafta sonra falan görücem nasipse..