- 15 Aralık 2008
- 6.810
- 1
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar kese göründü dün ultrasyonda. ama acaip bel ağrılarım ve kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyor mu? korkuyorum
en azından 5. haftayı doldurmadan kese gözükmüyor
hayırlısıyla keseyi görürsün
kızlarr haftanızı sat a göremi hesaplıyorsunuz, benim sat 13 aralık salı dr. gidicem sadece kesemi görünür acaba?
herkes slm arkadaşlar nasılsınız bugün?
derya atropin seybay aramıza hoşgeldiniz rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
mozijiku arkadaşım sende benim gibi c.tesiyi bekliyosun allahım 2 gün kaldı şu pıt ları hayırlısıyla duyalım artıkkaydirigubbakcemile5
herkes slm arkadaşlar nasılsınız bugün?
derya atropin seybay aramıza hoşgeldiniz rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
mozijiku arkadaşım sende benim gibi c.tesiyi bekliyosun allahım 2 gün kaldı şu pıt ları hayırlısıyla duyalım artıkkaydirigubbakcemile5
sormayın arkadaşlar ya.. bende pazartesiyi bekliyorum, geçen hafta göremedik, korkmuyor değilim, çünkü 6 + 2 iken göremedik, bakalım haftaya 7+ 5 iken nolcak ?CADIARZU
Evet hayatım ya hayırlısıyla bi duyalım bizde artık :Saruboceq::Saruboceq:
canım ya senin kaç haftalık olcak c.tesiye
Arkadaşlar bacaklarınıza nasıl bir epilasyon uyguluyorsunuz?
Ben ağda yapmaktan korkuyorumda belki zararı vardır diye.[/QUOTE
canım valla bende aynı konuyu açacaktım,ben asıl genital bölge için soracaktım,
tanıdığım ağdacı bir bayan var, onunla konuştum şimdiye kadar jilet kullanıyordum, ama ilerki dönemlerde çok sorun olcak , bu yüzden ne kadar korksamda ağdaya başlayacağım, akşam cesaretimi toplamışken gideceğim, umarım kaçmam,umarım çok acımaz,
çevremde benden önce hamile olanlar var, onlarla paylaştım, ağdanın bir zararı olmadığını, aksine devam edersem doğuma kadar azalacağını,söylediler ,onlarda yaptırmış ama korkuyorum hem de sir ağda ile
kızlar bende dün duydum o kadar duygulandım ki gözlerim doldu
allah hayırlısıyla sizlerede duymayı nasip etsin
kızlar bende dün duydum o kadar duygulandım ki gözlerim doldu
allah hayırlısıyla sizlerede duymayı nasip etsin
sormayın arkadaşlar ya.. bende pazartesiyi bekliyorum, geçen hafta göremedik, korkmuyor değilim, çünkü 6 + 2 iken göremedik, bakalım haftaya 7+ 5 iken nolcak ?CADIARZU
Canım aklına kötü kötü şeyler getiripte sıkma canını. İnşallah herşey yolundadır ve
pazartesi günü iyi haberlerini duyarız canım...[/QUOT
inşallah canım ya.. bakalım pazartesiyi bekliyorum merakla inişallah hayırlısıyla :Saruboceq:
Arkadaşlar bacaklarınıza nasıl bir epilasyon uyguluyorsunuz?
Ben ağda yapmaktan korkuyorumda belki zararı vardır diye.[/QUOTE
canım valla bende aynı konuyu açacaktım,ben asıl genital bölge için soracaktım,
tanıdığım ağdacı bir bayan var, onunla konuştum şimdiye kadar jilet kullanıyordum, ama ilerki dönemlerde çok sorun olcak , bu yüzden ne kadar korksamda ağdaya başlayacağım, akşam cesaretimi toplamışken gideceğim, umarım kaçmam,umarım çok acımaz,
çevremde benden önce hamile olanlar var, onlarla paylaştım, ağdanın bir zararı olmadığını, aksine devam edersem doğuma kadar azalacağını,söylediler ,onlarda yaptırmış ama korkuyorum hem de sir ağda ile
Canım bende aynı şekilde jilet ile yapıyorum genital bölgemi ve hiç bir şekilde ağda ile yapabileceğimi zannetmiyorum hele hele bu dönemde mümkün değil. Ama şunu da düşün
son aylarında nasıl yapacaksın? Doğuma az bir zaman kala o kadına ağda için gidebilecek misin? Ben bu konuda son aylarda eşimden yardım almayı düşünüyorum.
Acı konusunda "emla" isimli bir krem var anestezik özelliği olan. Hiç bir şekilde canın yanmıyormuş ama hamilelikte kullanılması sakıncalı olabilir. Eğer ağda sakıncalı değilse
ben bacaklarımı ağda ile almaya devam edeyim o zaman . Sağol canım