arkadaşlar bişi sorcam,.acaba acı biber bebik için zararlımı,ben çok severimde,.bide limonlu soda..bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim..a.s
Acının zararlı olduğunu sanmıyorum canım. Bende çok severim acı yemeyi. Özellikle bende soda için okumuştum nette. Hiçbir zararı yokmuş.
bencede hamilesin hayırlı olsun
bende ilk yaptığımda ikinci çizgi silik çıkmıştı
Gözünaydın canım bu çok güzel bir haber. hihoyyyt Kalp atışlarını dinlediniz mi yoksa sadece ekrandan gördünüz mü ?:uhm: Bende tam 8 haftalık oldum bugün ve elbette benimde ağustos annesi olmayacağım kesinleşti. Ama yine de burdan ayrılmaya hiç niyetim yok boşver sende gitme... Ağustos annelerinin topiği bizimki gibi değil emin olabilirsin. Biz burda aile gibiyiz bu sıcaklığı orda bulman mümkün değil yasakkelime
benimde yaptığım test silik çıkmıştı,.ahh ah,ne günlerdi o günlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bebişler ben kaçıyorum. Yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum kocaman. dikkat edin kendinize canlar. Byeeeee
mrb arkadaşlar benim 5 gün adetim geçikti dün kan testi yaptırdım hcg 8.76 çıktı doktorum cuma günü tekrar kan tahlili yapmamı istedi bugünde kendim idrar testi yaptırdım çift çizgi çıktı ama biri silik çıktı bana düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadaşlar bişi sorcam,.acaba acı biber bebik için zararlımı,ben çok severimde,.bide limonlu soda..bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim..a.s
kızlar delfindora nerelerde? forumda göremiyorum,
ikizlerimizin güzel annesi iyidir inşallah
teşekkür ederiim canıım :1hug: kalp atışlarını ekrandan da gödük sesli olarak da dinledik hayatım. seninle 1 gün var aramızda demek ki bizde 8+1 olmuşuz bugün. Burada yola başladık buradan devam edelim yerimseniben kesinlikle bi aile gibi olduk bende ayrılmayı düşünmüyorum hiç.. 1 haftadır yoktum, uzak kaldım biraz. Sendeki gelişmeler nasıl?
bebişler ben kaçıyorum. Yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum kocaman. dikkat edin kendinize canlar. Byeeeee