2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bişi sorcam,.acaba acı biber bebik için zararlımı,ben çok severimde,.bide limonlu soda..bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim..a.s

Acının zararlı olduğunu sanmıyorum canım. Bende çok severim acı yemeyi. Özellikle bende soda için okumuştum nette. Hiçbir zararı yokmuş.

kızlar bişey daha sormak istiyorum benim hcg 8.76 ya acaba geç döllenme olmuş olabilirmi benim son satım 13 aralık...

Gözünaydın canım bu çok güzel bir haber. hihoyyyt Kalp atışlarını dinlediniz mi yoksa sadece ekrandan gördünüz mü ?:uhm: Bende tam 8 haftalık oldum bugün ve elbette benimde ağustos annesi olmayacağım kesinleşti. Ama yine de burdan ayrılmaya hiç niyetim yok boşver sende gitme... Ağustos annelerinin topiği bizimki gibi değil emin olabilirsin. Biz burda aile gibiyiz bu sıcaklığı orda bulman mümkün değil yasakkelime

teşekkür ederiim canıım :1hug: kalp atışlarını ekrandan da gödük sesli olarak da dinledik hayatım. seninle 1 gün var aramızda demek ki bizde 8+1 olmuşuz bugün. Burada yola başladık buradan devam edelim yerimseniben kesinlikle bi aile gibi olduk bende ayrılmayı düşünmüyorum hiç.. 1 haftadır yoktum, uzak kaldım biraz. Sendeki gelişmeler nasıl?

benimde yaptığım test silik çıkmıştı,.ahh ah,ne günlerdi o günlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız bugün bakim bilgisayarı yani açtım geçmişi okumadın henüz inş herşey yolundadır

benimde yaptığım test silik çıkmıştı,.ahh ah,ne günlerdi o günlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

artık test yapmak bağımlılık haline gelmişti, hamiile olduğumu öğrenmeme rağmen yine yapmıştıöm-tatlicadiarzu- ne heyecandı ama ya değilmi arkadaşlar... kutu kutu test alıyordum, eczacım artık saf saf bakıyordu suratıma , en son utandım test almaya taaa nereye gidiyordum kaydirigubbakcemile3

bebişler ben kaçıyorum. Yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum kocaman. dikkat edin kendinize canlar. Byeeeee

mrb arkadaşlar benim 5 gün adetim geçikti dün kan testi yaptırdım hcg 8.76 çıktı doktorum cuma günü tekrar kan tahlili yapmamı istedi bugünde kendim idrar testi yaptırdım çift çizgi çıktı ama biri silik çıktı bana düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Canım tebrik ederim :emir_bebek: Bebek yola çıkmış geliyor :CüvCüv:
Bende idrar testi yaptığımda silik çıkmıştı. Hayırlı olsun.

arkadaşlar bişi sorcam,.acaba acı biber bebik için zararlımı,ben çok severimde,.bide limonlu soda..bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim..a.s

Canım kırmızı biber konusunda net bilgim yok ama bence sen yine de aşırıya kaçmamaya çalış. Bende karabiber hastasıyım , tuza hiç ihtiyaç duymam. Herşeye karabiber dökerdim
ama belki zararı olur diye artık daha dikkatli tüketmeye çalışıyorum.

kızlar delfindora nerelerde? forumda göremiyorum,
ikizlerimizin güzel annesi iyidir inşallah

arkadaşlar bel ağrınız var mı sizinde? bende var da... sebebi ne acaba bilen var mı?

teşekkür ederiim canıım :1hug: kalp atışlarını ekrandan da gödük sesli olarak da dinledik hayatım. seninle 1 gün var aramızda demek ki bizde 8+1 olmuşuz bugün. Burada yola başladık buradan devam edelim yerimseniben kesinlikle bi aile gibi olduk bende ayrılmayı düşünmüyorum hiç.. 1 haftadır yoktum, uzak kaldım biraz. Sendeki gelişmeler nasıl?

Canım herşey yolunda sağol. Şeniz Bulantılarım sanırım artık azalıyor bugün geçtiğimiz günlere göre daha iyiyim. Dün gece kasık ve mide ağrımda olmadan uyudum. Ama halsizlik , başağrısı ve uykusuzluktan birtürlü kurtulamıyorum..Ayrıca SAT kaçtı ? Benimki 20 Kasımdı.

Son düzenleme:
X