2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler . . . . . .ben su saat oldu hala pasta borekle ugrasıyorum kımse de kalmadı sanırım

neyse kimsecikler kalmadı eee artık bende yatıyım uykum geldi hepinize hayırlı geceler :) esra cım hayırlı haberlerini bekliorum yarın inşalllah görüşürüz :) bu arada özlem nerde yaaaaaa

herkese gunaydın ya pardon ben benden buyuk olacağını düşündüm bıan bende 19 yasındayım.ya canım valla şimdi yapacaktım ınankı cesaret edemedım çunku çok üzülürüm ben bunu çok yasadım inan ama bugun gıdebılırsem hastaneye gıdecem tabi eşimi ikna edebılırsem oda dıyoki ya bizi ümıtlendırme bu kadar bekledık bı kac gun daha bekle dıyo neyse ya ben sonucu oğrenene kadar sızn aranızda gezerım sonuç pozıtıf olrsa 9 ay 10 gun bırlıkteyız

dolunay esracım benimde sat tarihim 13 aralık ben 9 ocakta hamile olduğumu öğrendimm şuanda 4+4 hamileyimm.. bencede acil tes yapp..

hayırlı olsun canım bebişin allah uzun ömurler versın sağlıkla neseyle.sen kan tahlılımı yaptırdın valla bnm cesaretım yok idrar testı yapmaya sennde sat tarihimz aynı eğer ben hamıleysem sennle aynı gun mu doğuracaz şimdi

ben en erkencinizimmiş.ben hergun 6.40 da ayaktayım eşimn işinden dolayı erken kalkıyoruz herkes uyuyo sanırım neyse ben de çıkıyorum zaten

Hoşgeldin canım. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Öncellikle tebrik ederim canım seni. Oldukça kötü bir tecrübe yaşamışsın. Allah aynı şeyleri tekrar yaşatmasın. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider de bebeğini sağsalim kucağına alabilirsin...

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım ismim esra bende inşlh hamıleyımdr 3 gun gecıkıyo reglm ayın 13. de olmm gerkıyodu en son ama hala olmadım inşlh hiç olmam

Hoşgeldn canım inşallah seni de Eylül anneleri arasında görebiliriz.
Allah gönlüne göre versin inşallah...a.s.

kızlaer iyi akşamlar bende bugün doktora gittim bebişim 6 hafta 2 günlük kalpi pıt pıt atıyor ben ağustosta doğum sanıyodum ama sanırım eylüle sarkacak

Gözünaydın tatlım. Bu çok güzel bir haber. Allah hep böyle hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.

kızlaer iyi akşamlar bende bugün doktora gittim bebişim 6 hafta 2 günlük kalpi pıt pıt atıyor ben ağustosta doğum sanıyodum ama sanırım eylüle sarkacak

canım ikimizinde SAT ı aynıydı sanırım,.22 kasım.bende ağustosta sanıyodum,.dediğin gibi büyük ihtimal eylüle sarkacak gibi..7 haftalık sanıyodum,doktor bi hafta geriden söyledi..

günaydın annecikler nasılsınız bakalım.
doktor seçerken neye dikkat ediyosunuz arkadaşlar ben çevremdekilere dikkate alarak karar verdim ama nelere dikkat etmeliyiz acaba

günaydın annecikler nasılsınız bakalım.
doktor seçerken neye dikkat ediyosunuz arkadaşlar ben çevremdekilere dikkate alarak karar verdim ama nelere dikkat etmeliyiz acaba

Valla ben doktor konusunda çok dertliyim. Oturduğum ilçede 3 tane doğum doktoru var.
Biri için zaten hiç iyi şeyler duymadım o nedenle hemen eledim. Mecburen geri kalan ikisinden birine gidiyorum. Bu endişelerimin boşuna olmasını ümit ediyorum.

Günaydınlar hepinize,
iki gündür yazamadım ama hep takip ettim forumu,
aramıza yeni katılan bütün arkadaşlar hoşgeldiniz,
ne güzel kocaman bir aile olmuşuz, bende yarın sabah gideceğim doktora ultrason için,ilk gittiğimde erken olduğu için görememişti, şimdiden çok heyecanlıyım,
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip ettin inşallah.

günaydın kızlarr :))
doktor olayı kişiye göre değişiyo kimi bi dr. için iyi kimi kötü diyor , yani kendin denemeden anlayamıyorsun, sonuçta hepsi dr. ama ilgi alaka önemli olan çünkü fazlaca hassas bi dönemdeyiz :)

Günaydın fıstıklarrr kaydirigubbakcemile5 nasılsınız bugün?

Aramıza yeni katılan arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim bebişlerini korusun.

Mavişcim çok sevindim canım kalp atışını duyduğun için. Bende artık heyecandan ölcem. Şu cumartesi gelsede bende gitsem artık doktora duysam pıt pıtı :asigim:

günaydın kızlar.... nasılsınız bakalım bu sabah ? şimdide şu kalp atışına taktım, geçen hafta görememiştim bakalım önümüzdeki pazartesi dr kontrolum var,inşallah o zamn görürüz de içimiz rahatlar... bide cumartesi bi dünya test yaptırıcam, offff... kan vermekten nefret ediyorum(((

Pek birşey kalması canım cumartesiye :teytey:
Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah...
Bu arada bulantın nasıl gidio ? Benim bu sabahta bulandı
ama diğer sabahlardan daha azdı...

Pek birşey kalması canım cumartesiye :teytey:
Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah...
Bu arada bulantın nasıl gidio ? Benim bu sabahta bulandı
ama diğer sabahlardan daha azdı...

Valla ben anlamadım dilekcim. 1 gün oluyor 1 gün olmuyor. Bu normalmidir onuda bilmiyorum. Doktora sorucam. Canım senin bulantın geçiyor heralde artık. İnşallah kurtulursun hemen yerimseniben

Günaydın canım. Merak etme canım artık görürsün pazartesi günü. İçini ferah tut. Testlerde çok önemli. Benden 3 tüp almışlardı. Bende sevmem kan vermeyi ama napalım herşey bıdıklar için :ecrin_bebek:

Canım normaldir muhtemelen bir gün olup bir gün olmaması.
Demekki bu dönemi daha rahat atlatacaksın. Umarım dediğin
gibi benimki geçiyordur da kurtulurum şu bulantıdan.:dance:
Var ya ne zormuş hamilelik süreci. Yaşamayan bir kişi bunun
ne demek olduğunu anlaması mümkün değil. Ben önceden hep
önemli olan 9 ay karında taşımak değil , bakmak , gerekli özeni
göstermek ve büyütmektir diye düşünürdüm. a.s
Oysa durum çok farklıymış hiç te o kadar küçümsenecek bir
süreç değilmiş bu hamilelik CADIARZU

Evet cnm küçümsenecek bir süreç değil gerçekten. annelerimiz der ya 9 ay seni karnımda ne hallerde taşıdım diye. Canım Anneciğimi şimdi çok daha iyi anlıyorum. Biz çok şanslı yaratıklarız kadınlar olarak. Rabbimizin bize verdiği en büyük en yüce özellik bu. İçinde bir canlıyı var etmek, onu büyütmek.

günaydın kızlar, bulantı bende sadece bir gün oldu oda üşütmeyle ilgiliydi sanırım.sadece ara ara midemde hoşnutsuzluk oluyor yani her şeyi yiyemiyorum.süt içemiyodum bir haftadır.dün zorla içtim ne yapayım.normal olduğunu biliyorum ama kasıklarımdaki ve karnımda her ağrıda yüreğim ağzıma geliyor korkudan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…