Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm küçümsenecek bir süreç değil gerçekten. annelerimiz der ya 9 ay seni karnımda ne hallerde taşıdım diye. Canım Anneciğimi şimdi çok daha iyi anlıyorum. Biz çok şanslı yaratıklarız kadınlar olarak. Rabbimizin bize verdiği en büyük en yüce özellik bu. İçinde bir canlıyı var etmek, onu büyütmek.
Merhaba...ya benim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok..değerlerim çok yüksek ama ara ara kasık ağrısından başka bişey hissetmiyorum..merakım sizin göğüsler ne alemde..
günaydın kızlar, bulantı bende sadece bir gün oldu oda üşütmeyle ilgiliydi sanırım.sadece ara ara midemde hoşnutsuzluk oluyor yani her şeyi yiyemiyorum.süt içemiyodum bir haftadır.dün zorla içtim ne yapayım.normal olduğunu biliyorum ama kasıklarımdaki ve karnımda her ağrıda yüreğim ağzıma geliyor korkudan,
Merhaba...ya benim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok..değerlerim çok yüksek ama ara ara kasık ağrısından başka bişey hissetmiyorum..merakım sizin göğüsler ne alemde..
Ne güzel söylemişsin canım... Kimbilir ne emeklerle ne fedakarlıklarla dünyaya getirilip , büyütülmüşüzdür annelerimiz tarafından. Ama işte insan bunları yaşayınca çok daha ii
anlıyor.Allah hiçbirisini başımızdan eksik etmesin.
Kızlar şuan ofiste yemek pişiriliyor. Ve benim midem kalktı kokudan ya kafamçokkarıştı ilk defa böyle oldu. Sizdede varmı bu durum?
Kızlar şuan ofiste yemek pişiriliyor. Ve benim midem kalktı kokudan ya kafamçokkarıştı ilk defa böyle oldu. Sizdede varmı bu durum?
merhaba kızlar
bende hayırlısıyla eylül annesini olucam
teşekkür ederim
inşallah hepiniz hayırlısıyla yolun sonuna kadar gidebiliriz
bende de akşam aynısı oldu, söylemesi ayıp akşam balık pişirdim ama kokusundan mı bilmiyorum normaldr çok sevdiğim halde yiyemedim, tabi eşimde zorlayıp durdu ama bir iki lokm a yiyebildim, okuldada geçen gün aynısı oldu, salona girince kokudan yiyemedim... kaç gündür rahattım bulantım yoktu ama son 2-3 gündür bulantım başladı:sm_confused:
merhaba kızlar
bende hayırlısıyla eylül annesini olucam
Evet canım yoğun bir yemek kokusu olduğunda benim de kalkıyor. Çok normal yani...
arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
buradan sıkıntılarımızı paylaşarak birbirimize destek oluruz
çünkü eminim bizi bizden daha iyi anlayan kimse olamaz herhalde :))