2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba...ya benim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok..değerlerim çok yüksek ama ara ara kasık ağrısından başka bişey hissetmiyorum..merakım sizin göğüsler ne alemde..

Evet cnm küçümsenecek bir süreç değil gerçekten. annelerimiz der ya 9 ay seni karnımda ne hallerde taşıdım diye. Canım Anneciğimi şimdi çok daha iyi anlıyorum. Biz çok şanslı yaratıklarız kadınlar olarak. Rabbimizin bize verdiği en büyük en yüce özellik bu. İçinde bir canlıyı var etmek, onu büyütmek. :nazar:

Ne güzel söylemişsin canım... Kimbilir ne emeklerle ne fedakarlıklarla dünyaya getirilip , büyütülmüşüzdür annelerimiz tarafından. Ama işte insan bunları yaşayınca çok daha ii
anlıyor.Allah hiçbirisini başımızdan eksik etmesin.

Merhaba...ya benim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok..değerlerim çok yüksek ama ara ara kasık ağrısından başka bişey hissetmiyorum..merakım sizin göğüsler ne alemde..

Belkide erkendir canım göğüslerinin hassaslaşması için ben bugün 8. haftaya girdim ve bu aralar acıdan dokunamıyorum bile. kafamçokkarıştı

günaydın kızlar, bulantı bende sadece bir gün oldu oda üşütmeyle ilgiliydi sanırım.sadece ara ara midemde hoşnutsuzluk oluyor yani her şeyi yiyemiyorum.süt içemiyodum bir haftadır.dün zorla içtim ne yapayım.normal olduğunu biliyorum ama kasıklarımdaki ve karnımda her ağrıda yüreğim ağzıma geliyor korkudan,

Aynen cnm benimde ufacık bir ağrım olsun kasığımda çok cnm sıkılıyor. Ama bunlar normal ağrılar aslında.

Cnm bende göğüs ağrısı hep vardı. Özellikle 5. haftadan sonra uçlarına dokunamaz oldum artık. Üstüne yatıncada çok ağrıyorlar.

Ne güzel söylemişsin canım... Kimbilir ne emeklerle ne fedakarlıklarla dünyaya getirilip , büyütülmüşüzdür annelerimiz tarafından. Ama işte insan bunları yaşayınca çok daha ii
anlıyor.Allah hiçbirisini başımızdan eksik etmesin.

Amin cnm amin. O benim kraliçem valla. Onsuz bir hayat asla düşünemem. Allahım Annelerimizi, babalarımızı, eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.:Saruboceq:

benimde göğüslerimde çok ağrı olmadı.şimdilerde ise dokununca üzerine yatınca ağrı ve sızı oluyor,keseyi gördünmü değerin kaç?

5 haftalık hamileyim yaklaşık 3 haftadır çok kötü ağrıyolar ama bugünlerde biraz azaldı sanki

Kızlar şuan ofiste yemek pişiriliyor. Ve benim midem kalktı kokudan ya kafamçokkarıştı ilk defa böyle oldu. Sizdede varmı bu durum?

Kızlar şuan ofiste yemek pişiriliyor. Ve benim midem kalktı kokudan ya kafamçokkarıştı ilk defa böyle oldu. Sizdede varmı bu durum?

bende de akşam aynısı oldu, söylemesi ayıp akşam balık pişirdim ama kokusundan mı bilmiyorum normaldr çok sevdiğim halde yiyemedim, tabi eşimde zorlayıp durdu :eek: ama bir iki lokm a yiyebildim, okuldada geçen gün aynısı oldu, salona girince kokudan yiyemedim... kaç gündür rahattım bulantım yoktu ama son 2-3 gündür bulantım başladı:sm_confused:

teşekkür ederim
inşallah hepiniz hayırlısıyla yolun sonuna kadar gidebiliriz

kızlar
benimde midem çok kötü hiç bir şey yiyemiyorum
sanki herşey midemi bulandıracakmış gibi geliyor
tatlıyı çok severdim şimdi görmeye dayanamıyorum

bende de akşam aynısı oldu, söylemesi ayıp akşam balık pişirdim ama kokusundan mı bilmiyorum normaldr çok sevdiğim halde yiyemedim, tabi eşimde zorlayıp durdu :eek: ama bir iki lokm a yiyebildim, okuldada geçen gün aynısı oldu, salona girince kokudan yiyemedim... kaç gündür rahattım bulantım yoktu ama son 2-3 gündür bulantım başladı:sm_confused:

Çok kötü kokuyor gerçekten ya. Allahım günah yazmasın:bbo:

merhaba kızlar
bende hayırlısıyla eylül annesini olucam

Hoşgeldin canım aramıza. Tebrik ederim :1hug:

Evet canım yoğun bir yemek kokusu olduğunda benim de kalkıyor. Çok normal yani...

bu minik mercimekler bize yemekte yedirmicek kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
buradan sıkıntılarımızı paylaşarak birbirimize destek oluruz
çünkü eminim bizi bizden daha iyi anlayan kimse olamaz herhalde :))

Valla öyle canım:)) Çok şükür ki ben bugün daha iyiyim ve bu durum beni çok şaşırtıyor..
Ama yine de her istediğimi yiyebileceğimi sanmıyorum.

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
buradan sıkıntılarımızı paylaşarak birbirimize destek oluruz
çünkü eminim bizi bizden daha iyi anlayan kimse olamaz herhalde :))

Merak etme tam yerine geldin şekercim kaydirigubbakcemile5

X