teşekkürederim cnm , amin . bişi merak ediyorum arkadaşlar kalp atışları kaçıncı hafta duyuluyor, nette çok araştırdım kimi 8-10. hafta kimi 5. hafta diyor ,
5 hafta 3.günde dr. gidicem acaba duyarmıyım ? diğer gebeliğimde 8. hafta gitmiştik ve duyamamıştık
herkese slm 2009 un şanslı anne adaylarıhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
allah sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
arkadaşlar ya sabah öğlen akşam devamlı midem bulanıyo öle olan var mı aranızda:1no2:
herkese slm 2009 un şanslı anne adaylarıhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
allah sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
arkadaşlar ya sabah öğlen akşam devamlı midem bulanıyo öle olan var mı aranızda:1no2:
Güzel dileklerin için sağol arkadaşım.a.s. Bebeğini Allah analı babalı büyütmeye nasip etsin inşallah sana da...Aslında senin söylediğin gibi bu anların tadını çıkarmak lazım ama bazen bulantı gibi rahatsızlıklar insanı öyle berbat bir duruma getiriyor ki elinde olmadan sabırsızlanmaya başlıyorsun geçsin şu günler bir an önce bebeğimi kucağıma alayım diye.
Alalh inşallah burdaki herkese sağlıklı bir bebek nasip eder de gelecek sene bu aylarda bizde 2010 eylül anne adaylarına seslenirir ve moral veriririz burdan
nedemek cnm sende saol ewet o zamanlar insan sabırsızlanıyo biliyorm bir an ewwel geçmesi için ama tabi herşeyin zamanı var bazen mide bulantısına bile şükretmek gerkiyo bebişi olmayanlara bakaraktan.. öyle güzel duygu ki allah herkese yaşatsın...hamilelik ewreside çok güsel bi duygu adım adım karnının şişmesi etraftaki insanların ilgisi çok güsel ya ondan dedim her anın tadını çıkarın diyee...bugünlerde geçip kollarına alacağın günü düşünkaydirigubbakcemile5
Canım benim ne güzel ya sen kavuşmuşsun bebişine. Allahım bizede nasip etsin. Teşekkür ederiz buraya uğrayıp bizimle paylaştığın için. Ben kendi adıma çok mutlu oldum. Allahım güzel bebeğini sana bağışlasın.a.s.
ewet canım şükür kavuştum ve şuan emiyor i:ecrin_bebek:nşallah cnm bian önce sen ve bütün hamişler kavuşur..nedemek cnm...öyle bi hamileliğim aklıma geldi uğramak istedim rabbim senin bebeğinide sana bağışlasın cnm ..:1hug:
kızlar bende mide bulantısı falan başlamadı hiç birşey yok yani normalmi acaba sanki hamile değilmişim gibi böyle olanlar varmı aranızda
kızlar bende mide bulantısı falan başlamadı hiç birşey yok yani normalmi acaba sanki hamile değilmişim gibi böyle olanlar varmı aranızda
bendede hiçi bişey yoktu ama bugün sabahtan beri midem berbat, yanma var ve ara ara bulantm oluyo :bbo: ne rahattım kaç haftadır habire yiyordum cokacimcoook
Zaten o günün mutluluğunu düşünmezsek bu zamanları çok daha zor atlatırız. En büyük şansımız burda hepimiz aile gibi olduk ve her açıdan birbirimize destek oluyoruz. Ara sıra sizin gibi tecrübeli insanları da aramızda görmekten ayrıca bir mutluluk duyuyoruz.
İnsan hayatın her evresinde haline şükretmeyi bilmeli senin de dediğin gibi bir bebeğe sahip olabilmek bu bulantıların on katını yaşamaya razı olan pek çok kişi vardır eminim bu dünyada... Desteğin için tekrar teşekkürler canım... :1hug:
bu gün tam 7 haftalık canım benim sat 26 kasım dı ne rahattım bu güne kadar((((((((
ultlar seninle herhalde aynı gün doğum yapcaz :)
26 canım sat 15 aralıktı