2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım benim için demek daha erken bakalım belkide olmaz diyorum ama yaşayıp göreceğiz

zaten herkes bulantı vs yaşamayabilirmiş, him midesi bulanmadan doğum yapan arkadaşım var, 9 ay boyunda çok zor yemek yiyen sürekli çıkarmak isteyen arkadaşım da var... bakalım biz ne olucaz :1no2:

zaten herkes bulantı vs yaşamayabilirmiş, him midesi bulanmadan doğum yapan arkadaşım var, 9 ay boyunda çok zor yemek yiyen sürekli çıkarmak isteyen arkadaşım da var... bakalım biz ne olucaz :1no2:

evet canım doğru söylüyorsun kişiden kişye değişebiliyor bizde nasibimize düşeni yaşıyacağız artık evlatlarımızı sağ salim kucaklıyalımda inş

Amin canım teşekkürler...

Cnm benimde 4+3 , bendede bulantı yok henüz erken sanırım 5. haftadan sora başlıor, yada hiç olmuor , sadece gögüşlerde şişkinlik var fazlaca :))

kızlar meb nasılsınız... ben sabahtan gittim testlerimi verdim. cuma alıcam sonuçları.. ama dünden beri kahverengi leke gelio ara ara.. sizdede hala devam eden var mı???

evet canım doğru söylüyorsun kişiden kişye değişebiliyor bizde nasibimize düşeni yaşıyacağız artık evlatlarımızı sağ salim kucaklıyalımda inş

öyle tabi, zaten bu kadar çaba bunun için.. sen yeni öğrendin dimi bebişini :CüvCüv:

kızlar meb nasılsınız... ben sabahtan gittim testlerimi verdim. cuma alıcam sonuçları.. ama dünden beri kahverengi leke gelio ara ara.. sizdede hala devam eden var mı???

sıkıntı yapma sakın ben de de oluyodu ama bi süre sonra geçiyo, ne kadarlık senin bebişinCADIARZU

sıkıntı yapma sakın ben de de oluyodu ama bi süre sonra geçiyo, ne kadarlık senin bebişinCADIARZU

6 haftam bitti canım.. ya dün vajinal ultrasonla baktı sonkez geçen baktığındada gelmişti hafif.. ama bu kez biraz fazla geldi.. korkmaya başladım...

mozijiku ve dilek arkadaşım çok sağolun inşallah benimde azalır ben 1 haftadır böleyim 2 gündür de yemek istemiyorum aklıma gelince bile midem bulanıyo yani:bbo: ama kendimi zorluyorum bu sefer midem daha kötü oluyo umarım hepimizinki en kısa sürede geçeryerimseniben
ultlar arkadaşım hiç öle deme geçen haftaya kadar bende hamile diilmişim gibi hissediyodum hiç midem bulanmıyo diyodum saatine denk geldi galiba 1-2 gün snr başladıkaydirigubbakcemile3

6 haftam bitti canım.. ya dün vajinal ultrasonla baktı sonkez geçen baktığındada gelmişti hafif.. ama bu kez biraz fazla geldi.. korkmaya başladım...

ultrasondan değildir, ben de sürekli vajinalultrason ile muayene oluyorum, benim de bugün tam 7 bitti, geçen hafta ben dede olmuştu ayni şekilde kahverengi lekelenme acayipte panik yapmıştım, dr umu da aramıştım defalarca, dr her defasında aynı şeyi söyledi, yerleşme esnasında oluşan ufak kanama rahim içinde kalmış onu atıyo vücüdün, zaten kırmızı olmadığı için rengi yeni bi kanama değil, eskiden olmuş ve şu an devam etmeyen bi kanama demekmiş, normal yani:1no2:

canım inş en kısa zamanda atlatırsın bu durumu doğru söylüyorsun benim için daha erken ama insan hemen başlıcak sanıyor sende inş en kısa zamnda atlatırsın bebişinide sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın canım

şu an 6.4 hamileyim.ama hiç bulantım yok benimde..birkere bile midem kötü olmadıı..aslında bulantı çok iyiymiş,.düşük riskini azaltıyomuş diye duydum..

çok sağol biraz rahatladım... ama hala devam ederse gidicem dr a..

canım geçmiş olsun doktor dbana kahverengi akıntı gelebilir korkmana gerek yok demişti akıntı kırmızı olursa o zaman tehlikeli oluyor rabbim hamileliğiin tanmamına erdirsin canım

canım geçmiş olsun doktor dbana kahverengi akıntı gelebilir korkmana gerek yok demişti akıntı kırmızı olursa o zaman tehlikeli oluyor rabbim hamileliğiin tanmamına erdirsin canım

sağol canım seninde.. bu arada telaştan unuttum. aramıza hoşgeldin.... allah ım kucağına almayıda nasip eder inşallah..

şu an 6.4 hamileyim.ama hiç bulantım yok benimde..birkere bile midem kötü olmadıı..aslında bulantı çok iyiymiş,.düşük riskini azaltıyomuş diye duydum..
yok canım ya, düşük olacaksa bunun engellenmesi mümkün değil, çünkü eğer ilk hftalarda düşük olmuş ise sebebi kromozom bozukluğu yada genetik bi takım problemmiş, yani ne kullanırsan kullan fayda etmiyo, bebek tutunduktan yani yerleştikten sonra annenin hareketi vs belki etkili olur ama şu dönemde değilyerimseniben

amin canım hepimiz inşallah sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

nihalcim bebişinin kalp atışını duydun hayırlısı olsun canım çok başka bi duygu dimi
darısı başımıza bisde duysak bi an önce:çok üzgünüm:

Evet canım onu bende duydum.Doktorum söyledi aynı senin dediğin gibi.
Ama endişelenenler olabilir diye yazmamıştım...

çok sağol biraz rahatladım... ama hala devam ederse gidicem dr a..

RENGİ KIRMIZI VE ÇOK FAZLA GELMEDİĞİ SÜRECE SORUN YOK CANIM, İÇİNİ RAHAT TUT, ÇÜNKÜ BEN BU YÜZDEN 6. HAFTAMDA NELER YAŞADIM BOŞYERE, SIKINTI YAPTIM YERSİZ YEREklava: SEN YAPMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…