öncelikle çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifa versin :) ıhlamurun bi yan etkisi olucağını sanmıorum ama çok fazla kaçırma benim eltim hamileyken iyi üşütmüştü berbat bi durumdaydı ıhlamurla filan düzeldi :) adaçayı düşük riskini arttırıo aslında bi çok bitki çayı daGunaydin arkadaslar. Oncelikle yeni katilan annelerimizi tebrik ediyorum. Acelyacim seninki ayri bir heyecan olsa gerek. Bu ilk gebeligin mi? Oyle ise bir defada kurtuldun demektir:))))) Durdurulamayan mide agrilarimin ve yanmasinin bir sebebi daha oldugu ortaya cikti. O kadar dikkat etmeme ragmen malesef usutmusum. Oksuruyorum biraz. Acayip bir halsizlik var heryerim agriyo sanki. Evde yalniz kadim bana bakacak kimsede yok(((( muhu muhu Zaten gebeligin ilk donemlerinde bagisiklik sistemimiz zayifliyormus. Sizlere onerim daha dikkatli olun ve yakininizda hasta olan arkadaslarinizdan uzak durun. Ben saglik ocagina gitmistim sanirim ordan kaptim bidolu hasta insan vardi. Artik ilacsiz atlatmanin yollarina bakacagim. Adacayi onerilmiyor netten de bakmistim ihlamur ile ilgili bisi bulamadim. Ihlamurun bir zarari olmaz degil mi? Herkese hastaliksiz bir hamilelik diliyorum arkadaslar.
günaydın kızlarr nasılsınız.
eylül ayı hamile adaylarımız çoğalmış maşallahh.
kılzar üçüzüm olacağı kesinleşti. kalp atışlarınıda duydum çok şükür. sizlerde ne var ne yok.
dilekçim günaydın dr um istediği testler
açlık kan şekeri
tam idrar tetkiki
TSH
serbest T3
serbest T4
hemogram
HBs-Ag
Anti HBs
ANTİ-hcv
texoplazma
rubella
bu arada bende hiç mide bulantısı falan yok bazen hamile değilmişim gibi geliyo benim gibi olan var mı?
Rica ederiz canım güle güle kullan takvimini. Ama o bebek ne tatlı maşallah.
İnşallah sahibine benzer
Gunaydin arkadaslar. Oncelikle yeni katilan annelerimizi tebrik ediyorum. Acelyacim seninki ayri bir heyecan olsa gerek. Bu ilk gebeligin mi? Oyle ise bir defada kurtuldun demektir:))))) Durdurulamayan mide agrilarimin ve yanmasinin bir sebebi daha oldugu ortaya cikti. O kadar dikkat etmeme ragmen malesef usutmusum. Oksuruyorum biraz. Acayip bir halsizlik var heryerim agriyo sanki. Evde yalniz kadim bana bakacak kimsede yok(((( muhu muhu Zaten gebeligin ilk donemlerinde bagisiklik sistemimiz zayifliyormus. Sizlere onerim daha dikkatli olun ve yakininizda hasta olan arkadaslarinizdan uzak durun. Ben saglik ocagina gitmistim sanirim ordan kaptim bidolu hasta insan vardi. Artik ilacsiz atlatmanin yollarina bakacagim. Adacayi onerilmiyor netten de bakmistim ihlamur ile ilgili bisi bulamadim. Ihlamurun bir zarari olmaz degil mi? Herkese hastaliksiz bir hamilelik diliyorum arkadaslar.
inşallah canım eminim benim bebeğm o bebktenn daha tatlı olur eee ne derler bilirsin kirpiye yavrusu pamuk gelirmiş :) benimkide o hesap hihoyyyt
amin canım hepimiz bebeklerimizi allah sağlıklı dünyaya getirmak nasip etsinAmin canım allah gönlüne göre versin. Ama öncelikle tatlılıktan da öte sağlık versin...
hoşgeldin canım aramıza allah taamına erdirsin inşallh :)slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum bende eylül annesiyim inş ilk bebeğimmmm
bildiğim kadarıyla chat odası var anlık mesjlaşma için onun dışında bilmiyorum :1closedeyes:bu sitede başka sohbet etme şekilleri varmı yoksa sadece burasımı cevap yazarsanız sevinirim
slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum bende eylül annesiyim inş ilk bebeğimmmm
fıstık dedinde üstüme alındım gerçi yedi ay sonra fıstık mı olurum domatesmi onu allah bilir :) iyiyz canım bebiş te iyi teyzesi ama annesi bulantılarla uğraşıoidare ediyoruz sen naposun :)
slm arkadaşlar bebeişlerinizi sağlıkla dünyaya gtirmeyi nasip etsin rabbim
Dilekcim ve pushing iyi dileklerinizden dolayi tesekkur ederim. Umarim cabucak iyilesirim. Birde su mide yanmasi nedeniyle portakal suyu vs de tuketemiyorum. Iki gundur haslamis tavuk patates yagsiz peynir. Nerdeyse sutu bile zorla icer oldum. Meyvelerden ayva ve elma midemi bulandirmiyo sadece. Birde doktorum mide problemim icin bi surup vermisti onu da kulandim iyi geldi sanirim. Kategorisi A grubu bu nedenle gebelerde rahatlikla kullanilabiliyor.