günaydın kızlarr nasılsınız.
eylül ayı hamile adaylarımız çoğalmış maşallahh.
kılzar üçüzüm olacağı kesinleşti. kalp atışlarınıda duydum çok şükür. sizlerde ne var ne yok.
şu an 6.4 hamileyim.ama hiç bulantım yok benimde..birkere bile midem kötü olmadıı..aslında bulantı çok iyiymiş,.düşük riskini azaltıyomuş diye duydum..
ben dün doktora gittim bamna 15 gün sonra gel dedi daha kese bile oluşmamış allah kısmet ederse 2 hafta sonra tekrar gideceğim göğüslerim çok şişti sendede varmı şişkinlik
son listemiz boyle kızlar epey olduk ne guzel :teytey:
Durun bide ben varım daha dün öğrendim hamiş olduğumu bugünde kan testi ile kesinleşti. Sat 11 aralık,17 eylül doğum gözüküyo allahım herkese nasip etsin sağlıkla sıhatle kucağımızada alsaydık bi :))))))))))
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım ismim esra bende inşlh hamıleyımdr 3 gun gecıkıyo reglm ayın 13. de olmm gerkıyodu en son ama hala olmadım inşlh hiç olmam
teşkr edrm.dogru soluyosnzda işki onu bekleyebılmekte.ben adet sokucu ilaç kullanıyodum yanı olması gerektı en son ayın 13.de acaba kan tahlılınde çıkar mı.ben 1.5 seneden berı istıyorum bı bebişim olsun ama olmadı bu ay dr. klomen dıye bı ılac verdı yumurtlama ılacı bıde adet sokucu verdı normalde ayın 11. de olamm gerktı en son ayın 13.uydu ama umutlanmakta istemıyorum çunku bunu çok kez yasadım çok hayal kırıklığına uğradım inşlh hamıleyımdr sz hamılesınz sanırm nolur bana dua edın bebeğinizin yuzu hurmetıne inşlh banada verır rabbim