peki arkadaşlar ne yiyip ne içiyosunuz nelere dikkat ediyosunuz ilk bebeğimde acemiyim o yüzden
neler faydalı neler sakıncalı pek bilmiyorum
mehaba kızlar banim göğüslerim çok şişti sizlerdede varmı yoksa bendemi oluyor
Dilekcim ve pushing iyi dileklerinizden dolayi tesekkur ederim. Umarim cabucak iyilesirim. Birde su mide yanmasi nedeniyle portakal suyu vs de tuketemiyorum. Iki gundur haslamis tavuk patates yagsiz peynir. Nerdeyse sutu bile zorla icer oldum. Meyvelerden ayva ve elma midemi bulandirmiyo sadece. Birde doktorum mide problemim icin bi surup vermisti onu da kulandim iyi geldi sanirim. Kategorisi A grubu bu nedenle gebelerde rahatlikla kullanilabiliyor.
Bende öyle yaa sütü nedense çok zor içiyorum . Çünkü midemde ağrıya yol açıyor
ve bunun yanında gaz yapıyor... Bugün bulantı konusunda biraz daha rahatım, yine var ama çok şiddetli değil...
Sanırım iyice berbat bir duruma gelen ve tüm gün sürmeye başlayan bulantılarım
yavaş yavaş azalmaya başlayacak.:dance::dance:
Arkadaşlar herkese mrb :) ben aranıza yeni katıldım , bi süredir mesajları takip ediyordum , herkesin birbirine desteği çok hoşuma gitti ,neden olmasın dedim ve bende buradayım .
Nasipse eylül annesi olacağım bende :))
teşekkürederim , çok yeni 4+3 hafta , ilk gebeliğimde 8. hafta kalp atışlarını duyamamıştıko yüzden biraz stresliyim , allah kimseye yaşatmasın
inşallah azalır ve yokolur canım, kurtulursun bulantılarından:1hug:
Arkadaşlar herkese mrb :) ben aranıza yeni katıldım , bi süredir mesajları takip ediyordum , herkesin birbirine desteği çok hoşuma gitti ,neden olmasın dedim ve bende buradayım .
Nasipse eylül annesi olacağım bende :))
evt canım gerçekten öyle allah hepsni hepimizi korusun herkesin bebekini , telşlanma nadir olan bi durum inşallah sorunsuz geçirirsin :)) kaç haftalık hamilesin bu arada
kızlar sizin hamilelik hallerinizi okuyunca hamileğim aklıma geldi :teytey:sabah bulantılarım kilo almam inanın hepsi okadar güzel duygular ki hiç kendinizi strese sokmayınn...annelik duygusu bam başka kelimelerle anlatılmaz ben eylül annesiyim ve bebişim bugün tam 4 aylık rabbim kucağınıza almayıda
nasip etsinonun için bi alışveriş yapmak;ve ilerleyen zamanlarda onun kıpırtısı hissetmek insana huzur veriyo ewliliğiniz pekişiyo ve daha neler neler...herşeyi unutturuyo...doğum korkusuydu falan dı filandı...ooo :1closedeyes:hepsi eline alınca unutuluyo acıda kalmıyo dertte..veren rabbim acısınıda unutturuyo allahım sağlıklı ewlatlar nasip etsinn...hayırlı doğumlar dilerimm tadını çıkarın her anın sevgilera.s.
kızlar sizin hamilelik hallerinizi okuyunca hamileğim aklıma geldi :teytey:sabah bulantılarım kilo almam inanın hepsi okadar güzel duygular ki hiç kendinizi strese sokmayınn...annelik duygusu bam başka kelimelerle anlatılmaz ben eylül annesiyim ve bebişim bugün tam 4 aylık rabbim kucağınıza almayıda
nasip etsinonun için bi alışveriş yapmak;ve ilerleyen zamanlarda onun kıpırtısı hissetmek insana huzur veriyo ewliliğiniz pekişiyo ve daha neler neler...herşeyi unutturuyo...doğum korkusuydu falan dı filandı...ooo :1closedeyes:hepsi eline alınca unutuluyo acıda kalmıyo dertte..veren rabbim acısınıda unutturuyo allahım sağlıklı ewlatlar nasip etsinn...hayırlı doğumlar dilerimm tadını çıkarın her anın sevgilera.s.
teşekkürederim cnm , amin . bişi merak ediyorum arkadaşlar kalp atışları kaçıncı hafta duyuluyor, nette çok araştırdım kimi 8-10. hafta kimi 5. hafta diyor ,
5 hafta 3.günde dr. gidicem acaba duyarmıyım ? diğer gebeliğimde 8. hafta gitmiştik ve duyamamıştık