Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette canım o da ne demek. Hoşgeldin sefa geldina.s.
neden kii.. en garantisi ...
bende 2 gün geçtü evde test yaptım silik çıktı..
bugünde gittim kan verdim orda pozitif çıktı...
git bence ve gelincede
yaz sonucu tamam:))))
özgecim aramıza hoşgeldin bebişin hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah. landl senin durumun biraz karmaşık canım heralde bence en iyisini doktor bilir. bir doktora görünsen ve durumunu anlatsan iyi olur. bu arada bebişin hayırlı olsun
cok saol canım ama 2 kere dr a gıttım hemde farklı farklı ama ıkısıde bısey demedı.bu cuma yıne gıtcem inşallah kalp atısını görürüm cok merak ediyorum
inşallah hayırlı haberler getirirsin bize. burdaki tüm güzel eylül annelerinden beklediğimiz bu. Allah inşallah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip eder. gerçi ben eylülde doğum yapamıcam ama eylül annesiyim. hep burdayım kızlar kimse biryere kaybolmasın. önemli olan son doğum tarihi:lepi:
canım merhaba sonuda dr gıttım gordum keseyı mınıcık icım huzurlu oldu ama kalp atışinı 22sınde dedı senın sat27 benım gıbı ama sen kalplerını duydun ben nıye duyamadım vajınadan baktı kalp atşidamı ordan duyuluyor yoksa başka bır aletmı varsen tecrubelısın
selem en güzel eylül anneleri yalnız önce maşallah demek istiyorum dün ve ondan önceki gün bütün gün burdaydım bir allahın kulu yoktu ama şimdi 25 sayfa birden ilerlemiş şaşırdım doğrusu hemde şahika gibi :) neyse bugun doktora gittim kalp atışını gördük minicik bişiydi o kadar tatlıydıki anlatamam dünyanın en güzel şeyi bu herhalde allah isteyen herkese nasip etsin yalnız progestan verdi nedeni anlayamadım doktor destekleyici dedi ama siz bu konuda ne düşünüosunuz herhangi bi düşük tehlikem yok allaha çok şükür ama bilemiorum içime bi sıkıntı düşmedi değil bu yüzden
oluyor cnm dqha da artarak olacak rahim büyor sonuçta
teşekkür eerim canım senin ikiz gebelikmiydi benmi yanlış okudum acaba
teşekkür ederim canım sağol sen nasılsın ikizler nasıl :) senin belirtilerin iki katıldır muhtemelen nasıl hissediosun kendini mide bulantın varmı :)
evet canım benim ikiz allah nasip ederse:Saruboceq: