2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar benim sat 15 aralık 4 haftalık hamileyim kasık ağrılarım oluyor sizlerdede oluyormu paylaşırsanız sevinirim
ultlar canım kafana takma böle şeyleri ara sıra kasık ağrılarının olması karnının ağrıması gayet normal içinde bi canlı büyüyo ona göre bebek için vucuttta ye açılıo bi yerde okumuştum hamilelik te organların hepsi 8 kat küçülürmüş düşünebilomusun ne hikmet mevlam nelere kadir o yüzden kafana takma :) kendine ve bebeşine ii bak :CüvCüv:

yok canım bulantım yok ama karnımda ve kasıklarımda ağrı var. uzun süre oturamıyorum arada yarım saat uzanmama gerekiyor karnım sıkışıyor bakalım ilerleyen zamanlarda neolcak. doğuma kadar yandım:uhm:
işin zor canm alah yar ve yardımcın olsun sen herşeyi bizden daha fazla yaşıcaksın bide yazın çok zor oluo diolar hamilelik napıcaz bilemiorum :)

ultlar canım kafana takma böle şeyleri ara sıra kasık ağrılarının olması karnının ağrıması gayet normal içinde bi canlı büyüyo ona göre bebek için vucuttta ye açılıo bi yerde okumuştum hamilelik te organların hepsi 8 kat küçülürmüş düşünebilomusun ne hikmet mevlam nelere kadir o yüzden kafana takma :) kendine ve bebeşine ii bak :CüvCüv:

teşekkür ederim canım yarın doktora gideceğim kısmetse artık yarın gelişmeleri yazarım nasıl olsa artık burdayız

işin zor canm alah yar ve yardımcın olsun sen herşeyi bizden daha fazla yaşıcaksın bide yazın çok zor oluo diolar hamilelik napıcaz bilemiorum :)

öyleymiş ama mecbur bebişlerimiz için katlanacağız ama benimkiler muhtemelen çok durmazlar içerde. kızım bile 37. haftada gelmişti. şimdi ikizleri düşünemiyorum:uhm:

canım tek yumurta ikizimi tedaviyle falanmı oldun yoksa çift yumurta ikizimi herşekilde rabbim tamamına erdirsin

saol canım tek kesede tek yumurta ikizi. normal yollla oldu canım ben çift yumurtluyorum o yüzden olduğunu düşünüyoruz. üstelik doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldımdelikafadulden

öyleymiş ama mecbur bebişlerimiz için katlanacağız ama benimkiler muhtemelen çok durmazlar içerde. kızım bile 37. haftada gelmişti. şimdi ikizleri düşünemiyorum:uhm:
seninkiler erkenciymiş :) özlemcim doktora gittiğinde vajinal bakıo ya hani o monitörde kalp atışını görüyosun ya haika bişi pıt pıt atıo çok güzel yaaaaa:sm_cool:

seninkiler erkenciymiş :) özlemcim doktora gittiğinde vajinal bakıo ya hani o monitörde kalp atışını görüyosun ya haika bişi pıt pıt atıo çok güzel yaaaaa:sm_cool:

o monitörden daha neler neler göreceksin. parmağını emecek gülümseyecek. çiş yapacak ya da çişini içecek. zamanla neler neler göreceksin.

saol canım tek kesede tek yumurta ikizi. normal yollla oldu canım ben çift yumurtluyorum o yüzden olduğunu düşünüyoruz. üstelik doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldımdelikafadulden

tekrar tekrar hayırlı olsun diyorum canım rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar verir inş ben şimdiden bebişimin cinsiyetini merak ediyorum tabiki öncelikle sağlığı

Selam kızlar, ben komşunuzum, ağustos annelerinden geliyorum. Bizim sayfa çok ölü bu aralar, ben de size bir uğrayayım, hem belki "burkocuğumu görürüm" buralarda dedim. Ama göremedim. Bir kaç şey takıldı gözüme, onları bilgim dahilinde cevaplayayım.

tesekkür ederim kızlar vermiş oldugunuz cevaplar için tek değilmişim bunu öğrenmek güsel ..bulantıları olmayanlar varmı peki benim gibicokacimcoook

canım benim bulantım 1 haftadır, akşamları, önce yanma ile başlayıp, sonra bulantıya dönüşerek ortaya çıkıyor. gçen hafta 1-2 gün olmuştu, bu hafta da 2 gündür var. bunu dışında bulantım yok..

benim testte siliklik hiç olmadı başında biraz oldu hemen koyulaştı renk.açıkçası kuzenim bebeğini dr hatası yüzünden kaybetti.vajinal ultrasona almış ve bebege zarar vermişti.o da düşük yaptı bunu yaşamak istemiyorum sadece kan olsa korkmam canım.diyorum ki 1 aylık fln olsun öyle gitsem..

Vajinal usg -bilinenin aksine- bebeğe hiç bir zarar vermez. Hemen hemen tüm doktorlar ilk 7-8 haftaya kadar bu yöntemle tanı koyuyorlar. Bebek sağlıklı kromozomlara sahip değilse, bir dokunmayla bile düşebilir. bu yöntemi kullanan sadece sizin doktorunuz değil ki, neredeyse hepimizin doktoru vajinal usg kullanıyor. Fakat düşük yapılınca sebebin bu olduğu sanılıyor. Böyle bir etkisi olsa bütün doktorlar kullanır mı? Ayrıca aynı mantıkla tüm erken gebelere ilişki yasağı konur, ama ilişki sadece düşük riski taşıyanlara yasaktır.

Ayrıca vajinal usg ile çok daha ayrıntılı ve erkenden bilgi alma şansına sahibiz. Rahmimiz ayna gibi görünüyor. Miyom mu var, kist mi ya da karından 7. haftada alınan kalp atışı vajinal usg ile 6. haftada alınıyor. Benim doktorum kanamalı hastalara bile "daha net teşhis konulabilmesi için" vajinal usg ile bakıldığını söylemişti.

selem en güzel eylül anneleri yalnız önce maşallah demek istiyorum dün ve ondan önceki gün bütün gün burdaydım bir allahın kulu yoktu ama şimdi 25 sayfa birden ilerlemiş şaşırdım doğrusu hemde şahika gibi :) neyse bugun doktora gittim kalp atışını gördük minicik bişiydi o kadar tatlıydıki anlatamam dünyanın en güzel şeyi bu herhalde allah isteyen herkese nasip etsin yalnız progestan verdi nedeni anlayamadım doktor destekleyici dedi ama siz bu konuda ne düşünüosunuz herhangi bi düşük tehlikem yok allaha çok şükür ama bilemiorum içime bi sıkıntı düşmedi değil bu yüzden :KK43:

Progestan kesenin rahme tutunmasını sağlar. Benim1 düşüğüm olduğu için, bu sefer de lekelemöelerim olduğu için hemen progestan başladı doktorum. 3. kutuyu bitiricem yakında. Lekelerim geçti, her hafta kontrole gidiyorum, allaha şükür bebşim de iyi gelişiyor..

tekrar tekrar hayırlı olsun diyorum canım rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar verir inş ben şimdiden bebişimin cinsiyetini merak ediyorum tabiki öncelikle sağlığı

evet öncelikle allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. ben de çok merak ediyorum cinsiyetlerini bir kızım var yanına erkek kardeş nasip ederse rabbim harşka olur. allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

kızlar ben biraz uzanıcam artık yarın görüşürüz. bebişlerinize iyi bakın. hepinize iyi geceler tatlı rüyalar öpüldünüz

o monitörden daha neler neler göreceksin. parmağını emecek gülümseyecek. çiş yapacak ya da çişini içecek. zamanla neler neler göreceksin.
inşallah canım burdaki herkes görür :) bu arada benim bulantılaım var ama nasıl şöle diyelim yemek yiyorum 2 saat sonra acaip acıkıorum sanki hiç yemek yememişim gibi yemezsem midem bulanıo ama böle gidese çok kilo alıcağımdan korkuorum sence napmalıyım ? :)

evet öncelikle allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. ben de çok merak ediyorum cinsiyetlerini bir kızım var yanına erkek kardeş nasip ederse rabbim harşka olur. allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

inş canım tek yumurta ikizleri genelde aynı cinsiyete sahip oluyorlar inş hayırlısıyla iki oğluşun olura.:1hug:

inşallah canım burdaki herkes görür :) bu arada benim bulantılaım var ama nasıl şöle diyelim yemek yiyorum 2 saat sonra acaip acıkıorum sanki hiç yemek yememişim gibi yemezsem midem bulanıo ama böle gidese çok kilo alıcağımdan korkuorum sence napmalıyım ? :)

canım senin nekadarlık şimdi son adet tarihin kaç

Kızlar büyük ihtimalle Ağustos annesi olacağım ya bugün bir ara oraya da takıldım.
Ama yok bizim burası gibisi yok:)) Valla ağustos annesi olsam bile hep sizinleyim.
Hiç bir güç koparamaz beni burdan:))

koparmayı bırak biz bırakmayız seni bi kere bize takılan zaten kolay kolay bırakamaz senin gibi güzel bi anneyi ben bırakırmıyım
Şeniz

slm kızlar sizlere bi sorum var benim sat tarihine göre hesapladıgım zaman 6 hafta 5 günlük gebelik cıkıyor ama ultrasonda 5 hafta 5 gün cıkıyor bunun uyuşmaması normalmi sizdede oldumu ayrıca hiç sabahları yada gün içinde midem bulanmıyor halsizde olmasam hamile değilim sanıcam herkesde bulantı oluyormu ?:emir_bebek:
benim bildiğm kdarıyla böle bir durumun olamsı normal bebek geriden gelio olabilr yada geç döllenmişde olabilirsin ama sen bunu yinede bi doktoruna sor
ne olu ne olmaz mide bulantılarına gelince olmaması olması kadar normal canım herkesde bulantı olucak diye bi şart yok ayrıca benim var ma aç kalırsam olu süekli bişiler yemem gerekio tuhaf doğuma vinçle gidicem galiba :)

X