2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr mrb.. nasılsınız.. yoktum 2 gündür.. dün misafirlerim geldi.. giremedim nete.. nasıl geçio anneliğin ilk ayları.. benim hala bulantılarım başlamadı.. hala çok uykum var.. yarın dr a gidiorum kalp atışlarını duymaya..
özlettin kendini nihalcim nerelerdesin ? uykumu benim göbek edım oldu :)

merhaba arkadaslar gıremedım bayadır.ne cok sayfa olmus.yenı gırenlere hosgeldınız hayırlı olsun dıyorum.bugun gıttım dr.a keseyı gorduk hersey normal masallah.4+3 gunlukmus daha 10 gun sonra kalp atısı ınsallah.

Allah bebişlerinizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin kızlar .)

selem en güzel eylül anneleri yalnız önce maşallah demek istiyorum dün ve ondan önceki gün bütün gün burdaydım bir allahın kulu yoktu ama şimdi 25 sayfa birden ilerlemiş şaşırdım doğrusu hemde şahika gibi :) neyse bugun doktora gittim kalp atışını gördük minicik bişiydi o kadar tatlıydıki anlatamam dünyanın en güzel şeyi bu herhalde allah isteyen herkese nasip etsin yalnız progestan verdi nedeni anlayamadım doktor destekleyici dedi ama siz bu konuda ne düşünüosunuz herhangi bi düşük tehlikem yok allaha çok şükür ama bilemiorum içime bi sıkıntı düşmedi değil bu yüzden :KK43:

Ohhh çok sevindim canım. Böyle güzel haberler almak insanı çok keyiflendiriyor.
Bu topic'te neşemiz , mutluluğumuz hep bol olsun inşallah. :teytey::teytey:

kızlar ben 4-5 gündür midem konusunda karışığım bulanıyo gibi oluyor ama ara ara yanma gibi oluyor akşamları ve sabah erken saatlerde özellikle aç olduğum zamanlar böyle benim gibi olan varmı???

koparmayı bırak biz bırakmayız seni bi kere bize takılan zaten kolay kolay bırakamaz senin gibi güzel bi anneyi ben bırakırmıyım
Şeniz

Canlarım benim çok teşekkür ederim destekleriniz için. Hiç bir yere gitmeye niyetim yok zaten artıkhihoyyyt
Sonuna kadar inşallah hep birlikte olacağız burda...

kızlar ben 4-5 gündür midem konusunda karışığım bulanıyo gibi oluyor ama ara ara yanma gibi oluyor akşamları ve sabah erken saatlerde özellikle aç olduğum zamanlar böyle benim gibi olan varmı???

Evet canım aynı durum bende de sözkonusuydu ve benimki her gün artarak devam etti.
Umarım seninki artmaz. Şu an bulantı ve mide konusunda çok dertliyim. Şu günlerin bir an önce hayırlısıyla son bulmasını iple çekiyorum.:1no2::1no2:

Günaydın 2009 eylül ayının en muhteşem anneleriiiiiii a.s. nasılsınız fıstıklar?

Benim gecem çok kötü geçti, sabah olsunda bian önce uyanmak istedimkafamçokkarıştı

kızlar benide aranıza alırmısınız bende bugün hamile old öğrendim
hesaplarıma göre bende EYLÜL annesiyim...:))

Hoşgeldin cnm tebrik ederiz.

slm kızlar benim sat 15 aralık 4 haftalık hamileyim kasık ağrılarım oluyor sizlerdede oluyormu paylaşırsanız sevinirim

Selam canım. Aynı ağrılar hepimizde var bunlar normal. Çünkü rahmin bebek için yer açıyor :ecrin_bebek:
selem en güzel eylül anneleri yalnız önce maşallah demek istiyorum dün ve ondan önceki gün bütün gün burdaydım bir allahın kulu yoktu ama şimdi 25 sayfa birden ilerlemiş şaşırdım doğrusu hemde şahika gibi :) neyse bugun doktora gittim kalp atışını gördük minicik bişiydi o kadar tatlıydıki anlatamam dünyanın en güzel şeyi bu herhalde allah isteyen herkese nasip etsin yalnız progestan verdi nedeni anlayamadım doktor destekleyici dedi ama siz bu konuda ne düşünüosunuz herhangi bi düşük tehlikem yok allaha çok şükür ama bilemiorum içime bi sıkıntı düşmedi değil bu yüzden :KK43:

Çok sevindim canım. Allah bizede o pıt pıt ı görmeyi ve duymayı nasip etsin :CüvCüv:

merhaba arkadaslar gıremedım bayadır.ne cok sayfa olmus.yenı gırenlere hosgeldınız hayırlı olsun dıyorum.bugun gıttım dr.a keseyı gorduk hersey normal masallah.4+3 gunlukmus daha 10 gun sonra kalp atısı ınsallah.

Merhaba canım. Hayırlı olsun tebrik ederim.

Evet canım bendede aynı sorun var .

Sana da günaydın canım.
Dün gecen niye kötü geçti , kabus falan mı gördün?
Eğer öyleyse takma kafana sakın. Çoğumuz bunu yaşıyoruz.

Sana da günaydın canım.
Dün gecen niye kötü geçti , kabus falan mı gördün?
Eğer öyleyse takma kafana sakın. Çoğumuz bunu yaşıyoruz.

evet tatlım ya. Önce uyumak için yatağa yattım. Birden kan boşaldı burnumdan. Çok korktum. Direk bebeğime birşey olmasın Allahım diye yalvardım. Ne alakaysa işte kafamçokkarıştı ondan sonrada bütün gece kabus gördüm. Saçma sapan. Çok kötüydü gerçekten :çok üzgünüm: Sen nasılsın canım?

evet tatlım ya. Önce uyumak için yatağa yattım. Birden kan boşaldı burnumdan. Çok korktum. Direk bebeğime birşey olmasın Allahım diye yalvardım. Ne alakaysa işte kafamçokkarıştı ondan sonrada bütün gece kabus gördüm. Saçma sapan. Çok kötüydü gerçekten :çok üzgünüm: Sen nasılsın canım?

Canım benim yaa..Bir de gerçekten insan o an yaşıyormuş gibi hissediyor yaa sanırım en kötüsü de o. Böyle şeyler bende görüyorum bazen. Sanırım hamilelik psikolojisinden kaynaklanıyor. Ben iyi olmaya çalışıyorum, işyerindeyim. Ama pek te iyi olduğum söylenemez bu bulantıdan. Şimdi zorla kahvaltı yapıcam. Senin durumun nasıl?

kızlar ya bi liste oluştursak nasıl olur

Nasıl bir liste yapıcaz canım?

Canım benim yaa..Bir de gerçekten insan o an yaşıyormuş gibi hissediyor yaa sanırım en kötüsü de o. Böyle şeyler bende görüyorum bazen. Sanırım hamilelik psikolojisinden kaynaklanıyor. Ben iyi olmaya çalışıyorum, işyerindeyim. Ama pek te iyi olduğum söylenemez bu bulantıdan. Şimdi zorla kahvaltı yapıcam. Senin durumun nasıl?

Bende dün bulantı gibi bişi vardı. Ama bugün yok anlamadım valla. Yani aklıma şuda gelde sonradan. Kabızlık yaşıyorum sonuçta. Ve 2 gündür bende tık yoktu. Tabi yediklerim birikti içimdekaydirigubbakcemile3 ondanda bulantı olmuş olabilir. Sen kahvaltını et canım. Çokta zorlama bence kendini. Yiyebildiğin kadarını yemeye çalış.

GÜNAYDIN arkadaşlar,.direkt konuya geçmek istiyorum,.akşam çok kötü kabus gördüm:bbo::bbo:ama çok etkilendim,.benim ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı,.rüyamdada cin gördüm,.insan kılığında,.bana dediki ilk bebeğini aldım,.ikinci bebeğinide alacam sendensenağlamasenağlamaöyle kısa bi göründü..sonrasında uyandım,.heyecanla,.offf.rüyamda gördüğüm cin sübyenciymiş..öyle dedi.senağlamasenağlama.

X