- 30 Aralık 2008
- 5.603
- 0
canımbenim ki 6+4 haftalık sat. 27 kasımcanım senin nekadarlık şimdi son adet tarihin kaç
:CüvCüv: senin ki ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımbenim ki 6+4 haftalık sat. 27 kasımcanım senin nekadarlık şimdi son adet tarihin kaç
hoşgeldin canım aramıza tabiki seni aramıza alırız Şenizkızlar benide aranıza alırmısınız bende bugün hamile old öğrendim
hesaplarıma göre bende EYLÜL annesiyim...:))
haşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin kendine ve bebeğine ii bak :CüvCüv:kızlar benide aranıza alırmısınız bende bugün hamile old öğrendim
özlettin kendini nihalcim nerelerdesin ? uykumu benim göbek edım oldu :)kızlarrr mrb.. nasılsınız.. yoktum 2 gündür.. dün misafirlerim geldi.. giremedim nete.. nasıl geçio anneliğin ilk ayları.. benim hala bulantılarım başlamadı.. hala çok uykum var.. yarın dr a gidiorum kalp atışlarını duymaya..
canımsın sen benim dilekcimmmm Şeniz
selem en güzel eylül anneleri yalnız önce maşallah demek istiyorum dün ve ondan önceki gün bütün gün burdaydım bir allahın kulu yoktu ama şimdi 25 sayfa birden ilerlemiş şaşırdım doğrusu hemde şahika gibi :) neyse bugun doktora gittim kalp atışını gördük minicik bişiydi o kadar tatlıydıki anlatamam dünyanın en güzel şeyi bu herhalde allah isteyen herkese nasip etsin yalnız progestan verdi nedeni anlayamadım doktor destekleyici dedi ama siz bu konuda ne düşünüosunuz herhangi bi düşük tehlikem yok allaha çok şükür ama bilemiorum içime bi sıkıntı düşmedi değil bu yüzden
koparmayı bırak biz bırakmayız seni bi kere bize takılan zaten kolay kolay bırakamaz senin gibi güzel bi anneyi ben bırakırmıyım
Şeniz
kızlar ben 4-5 gündür midem konusunda karışığım bulanıyo gibi oluyor ama ara ara yanma gibi oluyor akşamları ve sabah erken saatlerde özellikle aç olduğum zamanlar böyle benim gibi olan varmı???
kızlar benide aranıza alırmısınız bende bugün hamile old öğrendim
slm kızlar benim sat 15 aralık 4 haftalık hamileyim kasık ağrılarım oluyor sizlerdede oluyormu paylaşırsanız sevinirim
selem en güzel eylül anneleri yalnız önce maşallah demek istiyorum dün ve ondan önceki gün bütün gün burdaydım bir allahın kulu yoktu ama şimdi 25 sayfa birden ilerlemiş şaşırdım doğrusu hemde şahika gibi :) neyse bugun doktora gittim kalp atışını gördük minicik bişiydi o kadar tatlıydıki anlatamam dünyanın en güzel şeyi bu herhalde allah isteyen herkese nasip etsin yalnız progestan verdi nedeni anlayamadım doktor destekleyici dedi ama siz bu konuda ne düşünüosunuz herhangi bi düşük tehlikem yok allaha çok şükür ama bilemiorum içime bi sıkıntı düşmedi değil bu yüzden
merhaba arkadaslar gıremedım bayadır.ne cok sayfa olmus.yenı gırenlere hosgeldınız hayırlı olsun dıyorum.bugun gıttım dr.a keseyı gorduk hersey normal masallah.4+3 gunlukmus daha 10 gun sonra kalp atısı ınsallah.
kızlar ben 4-5 gündür midem konusunda karışığım bulanıyo gibi oluyor ama ara ara yanma gibi oluyor akşamları ve sabah erken saatlerde özellikle aç olduğum zamanlar böyle benim gibi olan varmı???
Sana da günaydın canım.
Dün gecen niye kötü geçti , kabus falan mı gördün?
Eğer öyleyse takma kafana sakın. Çoğumuz bunu yaşıyoruz.
evet tatlım ya. Önce uyumak için yatağa yattım. Birden kan boşaldı burnumdan. Çok korktum. Direk bebeğime birşey olmasın Allahım diye yalvardım. Ne alakaysa işte kafamçokkarıştı ondan sonrada bütün gece kabus gördüm. Saçma sapan. Çok kötüydü gerçekten :çok üzgünüm: Sen nasılsın canım?
kızlar ya bi liste oluştursak nasıl olur
kızlar ya bi liste oluştursak nasıl olur
Canım benim yaa..Bir de gerçekten insan o an yaşıyormuş gibi hissediyor yaa sanırım en kötüsü de o. Böyle şeyler bende görüyorum bazen. Sanırım hamilelik psikolojisinden kaynaklanıyor. Ben iyi olmaya çalışıyorum, işyerindeyim. Ama pek te iyi olduğum söylenemez bu bulantıdan. Şimdi zorla kahvaltı yapıcam. Senin durumun nasıl?