2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim de 2 eylül diyo ama dolu dolu beklerse bebiş ama hiç sanmıyorum benim de muhtamelen 20 ağustos civarı olacak...

İyi o zaman yanlız değilmişim:teselli:
Muhtemelen benimde 20 Ağustos civarı olacak.Yani benim doğumgünüm belki bebişimin de doğum günü olacak.:dance: Zaten normal doğumu kesinlikle düşünmediğim için bir hafta önce sezeryan olmam gerekecek tabii Allah o günü bana gösterirse hayırlısıyla..

o zamn senle konuşmuştuk hatırlarsın belki canık ne panik yapmıştım.... çok şükür bi kaç gündür yok ama dr ara ara olursa korkma normal yerleşme süresinde önceden oluşan kanın atılması diyolaelaelaelaelae

evet canım hatırlıyorum o günleri. Şükür bitti :Saruboceq:

birde en erken hamilelik belirtileri olan topice bakıyorum,.nede olsa geldiğim topiği unutmamam lazım,.daha önce ordaydımsırnaşık şeysırnaşık şey

Evet bende bakıyorum oraya arada. Hamişler bile çıkmış bugün :CüvCüv:

birde en erken hamilelik belirtileri olan topice bakıyorum,.nede olsa geldiğim topiği unutmamam lazım,.daha önce ordaydımsırnaşık şeysırnaşık şey

biz de ordan geldik canım ya.. neydi am dimi regl olacakmıyım, olmayacakmıyım, karnım ağrıyo acaba m ıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben yavaştan toparlanıp çıkıcam. Hepinize iyiakşamlar. Öpüyorum kocaman sizi yarın görüşürüz Şeniza.s.

biz de ordan geldik canım ya.. neydi am dimi regl olacakmıyım, olmayacakmıyım, karnım ağrıyo acaba m ıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ne günlerdi,..gerçektende.bi hamilelik belirtisi yazsalar diye hep o sayfalara bakardım,.acaba tutcakmı,.son adet tarihi ,.falan..:1shok::1shok:

ayy ne günlerdi,..gerçektende.bi hamilelik belirtisi yazsalar diye hep o sayfalara bakardım,.acaba tutcakmı,.son adet tarihi ,.falan..:1shok::1shok:

hamile kaldığımı öğrendikten sonrada deam ettim orda, şimdide burdayız işte, orada ayrı bi süreç yaşadık, burada ayrı yaşayacağız inşallah..kaydirigubbakcemile5

slm kızlar sizlere bi sorum var benim sat tarihine göre hesapladıgım zaman 6 hafta 5 günlük gebelik cıkıyor ama ultrasonda 5 hafta 5 gün cıkıyor bunun uyuşmaması normalmi sizdede oldumu ayrıca hiç sabahları yada gün içinde midem bulanmıyor halsizde olmasam hamile değilim sanıcam herkesde bulantı oluyormu ?:emir_bebek:

slm kızlar sizlere bi sorum var benim sat tarihine göre hesapladıgım zaman 6 hafta 5 günlük gebelik cıkıyor ama ultrasonda 5 hafta 5 gün cıkıyor bunun uyuşmaması normalmi sizdede oldumu ayrıca hiç sabahları yada gün içinde midem bulanmıyor halsizde olmasam hamile değilim sanıcam herkesde bulantı oluyormu ?:emir_bebek:

bende de aynısı canım oldu, sat e göre 6 hafta 5 gün bugun ama ultrası-onda 10 gün ez ufak çıkıyo,biz adet tarihine göre hesaplıyoruz ki tıp dilindede öyleymişl ama o gün gebe kalmıyoruz ki gebelik daha sonra oluyo o yüzden 10 gün en az daha küçükler aslında ama dr lar kesin döllenme tarihini bilemeselerde kesenin çapını ölçerek sonrada bebişin boyuna bakarak kesin olarak belirleyebi,liyo:kahve:

ben de çıkıyorum arkadaşlar, kendinize ve de bebişlerinize iyi bakın öpüyorum sizleri... yarın sabah görüşürüz inşallah...

aynı sendeki durum bendede var arkadaşım,.ben kendimi hep 7.2 diye biliyodum,.doktora gittiğim zamn,.bana bi hafta öncesini söyledi.,yani şu an 6 hafta 2 günlük hamileyim.son adet tarihim 22 kasım

tesekkür ederim kızlar vermiş oldugunuz cevaplar için tek değilmişim bunu öğrenmek güsel ..bulantıları olmayanlar varmı peki benim gibicokacimcoook

kızlarrr mrb.. nasılsınız.. yoktum 2 gündür.. dün misafirlerim geldi.. giremedim nete.. nasıl geçio anneliğin ilk ayları.. benim hala bulantılarım başlamadı.. hala çok uykum var.. yarın dr a gidiorum kalp atışlarını duymaya..

kızlar benide aranıza alırmısınız bende bugün hamile old öğrendim
hesaplarıma göre bende EYLÜL annesiyim...:))

kızlar benide aranıza alırmısınız bende bugün hamile old öğrendim
hesaplarıma göre bende EYLÜL annesiyim...:))

aramıza hoşgeldin canım benimle aynı gün öğrendin,bugün hala şoku atamadım üzerimden... :emir_bebek: inşallah 9 ay boyunca hemen hergün gelişmeleri paylaşacagız...

bende hala şoktayım:)))))))
senin kaç gün geçmişti cnm??
ve değerin nee??
benim 5 gün geçti 93,3 çıktı......

canım benim günüm bugündü :KK70: geçmemişti ama öncesinde aşırı bulantım sürekli uyuma halim vs... ben hastayım zannediyordum ama değilmiş,bebişmiş.sabah test yaptık pozitif çıktı kısmetse yarında kan vercem ama açıkçası hastaneye gitmeye korkuyorum :)

X