2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel olur canım ya... ayy inşallah bebişlerde tanışırlar, o zamn inşşallah büyümüşte olurlar biraz...ne güzel olur dimi canım ya..

Arkadaşlar yaa bu kahverengi akıntı diyorlar nasıl birşey?
Yani bende de akıntı oluyor renginin çok açık olduğunu da söyleyemem.
Ama çok koyuda değil. Kafama takıldı bir anda.

ne güzel olur canım ya... ayy inşallah bebişlerde tanışırlar, o zamn inşşallah büyümüşte olurlar biraz...ne güzel olur dimi canım ya..

Olmazmı cnm süper olurrrrrrrrrrrrr :teytey:

Cnm istersen doktoruna bir danış renginde biraz koyuluk varsa. Ama kıpkırmızı olmadığı sürece bir sorun yok. Yerleşme kanaması diyorlar ona.

kahverengi akıntı,.ilk başta kana benzeyen ama kan olmadığı sonra anlaşılan.koyu kahverengi rengi olan akıntı..kopkoyu oluyo

canım korkacak bişey yok ama çok olmadığı sürece, ben de de oldu özellikle 5. haftada....çok korkmuştum ama çok , doktorumu aradım, kaç kez gittim, farklı dr lara da sordum hepsi aynı şeyi söylüyor, kahverengi akıntı önceden oluşan yanı muhtmelen yerleşme sırasında kılcal damarların kopmasıyla olusan az bi kanamanın sonrasında oluşan ve rahimde kalan eski kanın akmasıymış, taze yani yeni bi kanama değilmiş, ama eğer kırmızı parlak bi kan ise gelen o yeni bi kanama demekmiş, kırmızı bile olsa adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun değilmişCADIARZU

Olmazmı cnm süper olurrrrrrrrrrrrr :teytey:

Cnm istersen doktoruna bir danış renginde biraz koyuluk varsa. Ama kıpkırmızı olmadığı sürece bir sorun yok. Yerleşme kanaması diyorlar ona.

Canım şimdi iyice kuşkulandım ve bakmak için lavaboya gittim:)
Biraz kötü bir benzetme olacak ama rengi bol sütlü nescafe kıvamında:kahve:
Sizce bir sorun teşkil ediyor mudur?

bende artık lavaboya giderken dua ederek giriyorum.,nasıl kurtulacam bu psikolojiden..offff:nazar::nazar:

korkma canım ya aynı sıkıntı bende de oldu, hemde bayağı bi yoğundu aöma çok şükür 3 gündür yok, aralıklı bi ka.ç gün arayla olacak ama benim yaptığım gibi panik ypma, ben çok korkmuştum ama gerek yokmuş

Kızlar büyük ihtimalle Ağustos annesi olacağım ya bugün bir ara oraya da takıldım.
Ama yok bizim burası gibisi yok:)) Valla ağustos annesi olsam bile hep sizinleyim.
Hiç bir güç koparamaz beni burdan:))

canım benim de 2 eylül diyo ama dolu dolu beklerse bebiş ama hiç sanmıyorum benim de muhtamelen 20 ağustos civarı olacak...

Kızlar büyük ihtimalle Ağustos annesi olacağım ya bugün bir ara oraya da takıldım.
Ama yok bizim burası gibisi yok:)) Valla ağustos annesi olsam bile hep sizinleyim.

benim muhtemel doğum tarihim 29 ağustos..,ama hem oraya hemde buraya takılıyorum iştee:lepi::eek:

canımsın sen benim dilekcimmmm Şeniz

Korkma dilekcim. bu normal birşeymiş bak shekercimde yaşadı bunu.

o zamn senle konuşmuştuk hatırlarsın belki canık ne panik yapmıştım.... çok şükür bi kaç gündür yok ama dr ara ara olursa korkma normal yerleşme süresinde önceden oluşan kanın atılması diyolaelaelaelaelae

birde en erken hamilelik belirtileri olan topice bakıyorum,.nede olsa geldiğim topiği unutmamam lazım,.daha önce ordaydımsırnaşık şeysırnaşık şey

X