2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben cumartesi günü doktoruma sordum ilk üç ay kaç kilo almam lazım diye.
O da bana hiç almazsan ii olur dedi. Bence dikkat edelim yediklerimize. Zaten ben bu bulantılar yüzünden pek birşey de yiyemiyorum.Bu gidişle herhalde bu bulantılar geçene kadar kilo bile vericem:KK43:(

bana kilo demeyin 72 kiloyum.üç ayı bir atlatayım diyetisyene gitmek istiyorum.kontrollü kilo almam şart,

62 ile hamile kaldım şu an 64 üm, allahtan boydan kurtarıyorum ,175 boyum ama fazla kilom yine, sonrasında alacaklarımı düşününce ....

yozgatta yaşıyorum :)
bende light ekmek fln almıştım diyete başlıyodum bu sabah :KK70:hayatım komedi gibi önce kilo verecektim sonra bebeş olacaktı,sigara içmeyecektim vs...
yaklaşık 2000 kalori almak lazım bol protein...

valla şekercim bende boyda yok 165 :KK43: buyur burdan yak :) diyetisyen yolu göründü..

kilo birçok sorunuda beraberinde getiriyor o yüzden dikkat etmek gerek.biraz sıkıcaz artık dişimizi napalım,

en güzeli diyetisyen, kafamız meşgul olmaz en azından az mı yedim çok mu yedim diye,

ben kaçtım güzel anne adayları.az yatmam lazım uykum geliyo ..anneliğimi öğrendiğim ilk günümde yanımda oldugunuz için sağolun..

sen de yoğunmusun bu aralar, ben çok yoğunum, sınav haftası, son yazılıyı yapıcam, sonra kağıtların okunması, not girişleri, ortalamaların verilmesi, karne hazırlama falan derken fena sıkıştık neyseki 2 hafta sonra tatile giricez, 15 gün evdeyim...

sen de yoğunmusun bu aralar, ben çok yoğunum, sınav haftası, son yazılıyı yapıcam, sonra kağıtların okunması, not girişleri, ortalamaların verilmesi, karne hazırlama falan derken fena sıkıştık neyseki 2 hafta sonra tatile giricez, 15 gün evdeyim...

evet cnm bende 2009 sezonunun fiyatlarını hazırlıyorum. Yoğunum yani. Neyseki senin tatilin varmış bak ne güzel. Gerçi benim patronum saolsun çok yardımcı oluyor bana. Hiç dert etmiyor erkenden çıksamda, bana sorma diyor sen kendi işini bilirsin ne zaman çıkarsan çık. Allah razı olsun ondan a.s.

evet cnm bende 2009 sezonunun fiyatlarını hazırlıyorum. Yoğunum yani. Neyseki senin tatilin varmış bak ne güzel. Gerçi benim patronum saolsun çok yardımcı oluyor bana. Hiç dert etmiyor erkenden çıksamda, bana sorma diyor sen kendi işini bilirsin ne zaman çıkarsan çık. Allah razı olsun ondan a.s.

ben 5 gibi çıkıyorum zaten... antalya nın neresindesin, ben antalya ya aşık biriyim...:asigim:

lara yı çok seviyorum, kuzenim orda yaşamoştı 2 yıl, etv de çalışmıştı, o zaman sık sık geliyordum, muhteşem bi yer, en son 2 yıl önce tatil için gelmiştim, kurban bayramıydı kıştı ama çok güzel bir hava vardı, sezen aksu nun konseri vardı bi otelde o uüzden hem tatil hem eğlence yani..

lara yı çok seviyorum, kuzenim orda yaşamoştı 2 yıl, etv de çalışmıştı, o zaman sık sık geliyordum, muhteşem bi yer, en son 2 yıl önce tatil için gelmiştim, kurban bayramıydı kıştı ama çok güzel bir hava vardı, sezen aksu nun konseri vardı bi otelde o uüzden hem tatil hem eğlence yani..

oo süpermiş. İnşallah 2010 yazında bebişinle gelirsiniz buralara tatile kaydirigubbakcemile5

X