- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
iyi uykular canım. bizim yerimizede uyu :)
KEŞKE BEN DE EVDE OLSAM DA ŞÖYLE PİKEMİ ATIP ÜZERİME TV KARŞISINDA UYUKLASAM... :çok üzgünüm:
sen de yoğunmusun bu aralar, ben çok yoğunum, sınav haftası, son yazılıyı yapıcam, sonra kağıtların okunması, not girişleri, ortalamaların verilmesi, karne hazırlama falan derken fena sıkıştık neyseki 2 hafta sonra tatile giricez, 15 gün evdeyim...
evet cnm bende 2009 sezonunun fiyatlarını hazırlıyorum. Yoğunum yani. Neyseki senin tatilin varmış bak ne güzel. Gerçi benim patronum saolsun çok yardımcı oluyor bana. Hiç dert etmiyor erkenden çıksamda, bana sorma diyor sen kendi işini bilirsin ne zaman çıkarsan çık. Allah razı olsun ondan a.s.
ben 5 gibi çıkıyorum zaten... antalya nın neresindesin, ben antalya ya aşık biriyim...:asigim:
lara yı çok seviyorum, kuzenim orda yaşamoştı 2 yıl, etv de çalışmıştı, o zaman sık sık geliyordum, muhteşem bi yer, en son 2 yıl önce tatil için gelmiştim, kurban bayramıydı kıştı ama çok güzel bir hava vardı, sezen aksu nun konseri vardı bi otelde o uüzden hem tatil hem eğlence yani..