- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
canım benim de 2 eylül diyo ama dolu dolu beklerse bebiş ama hiç sanmıyorum benim de muhtamelen 20 ağustos civarı olacak...
o zamn senle konuşmuştuk hatırlarsın belki canık ne panik yapmıştım.... çok şükür bi kaç gündür yok ama dr ara ara olursa korkma normal yerleşme süresinde önceden oluşan kanın atılması diyolaelaelaelaelae
birde en erken hamilelik belirtileri olan topice bakıyorum,.nede olsa geldiğim topiği unutmamam lazım,.daha önce ordaydımsırnaşık şeysırnaşık şey
birde en erken hamilelik belirtileri olan topice bakıyorum,.nede olsa geldiğim topiği unutmamam lazım,.daha önce ordaydımsırnaşık şeysırnaşık şey
evet canım hatırlıyorum o günleri. Şükür bitti :Saruboceq:
evet canım ya çok korkmuştum.... senin hamileliğini öğrendiğin günü de hatırlıyorum, benimki gibi olmutu sendede, kesin hamilesin demiştim....hihoyyyt
Kızlar ben yavaştan toparlanıp çıkıcam. Hepinize iyiakşamlar. Öpüyorum kocaman sizi yarın görüşürüz Şeniza.s.
biz de ordan geldik canım ya.. neydi am dimi regl olacakmıyım, olmayacakmıyım, karnım ağrıyo acaba m ıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy ne günlerdi,..gerçektende.bi hamilelik belirtisi yazsalar diye hep o sayfalara bakardım,.acaba tutcakmı,.son adet tarihi ,.falan..:1shok::1shok:
slm kızlar sizlere bi sorum var benim sat tarihine göre hesapladıgım zaman 6 hafta 5 günlük gebelik cıkıyor ama ultrasonda 5 hafta 5 gün cıkıyor bunun uyuşmaması normalmi sizdede oldumu ayrıca hiç sabahları yada gün içinde midem bulanmıyor halsizde olmasam hamile değilim sanıcam herkesde bulantı oluyormu ?
slm kızlar sizlere bi sorum var benim sat tarihine göre hesapladıgım zaman 6 hafta 5 günlük gebelik cıkıyor ama ultrasonda 5 hafta 5 gün cıkıyor bunun uyuşmaması normalmi sizdede oldumu ayrıca hiç sabahları yada gün içinde midem bulanmıyor halsizde olmasam hamile değilim sanıcam herkesde bulantı oluyormu ?
Kızlar ben yavaştan toparlanıp çıkıcam. Hepinize iyiakşamlar. Öpüyorum kocaman sizi yarın görüşürüz Şeniza.s.
kızlar benide aranıza alırmısınız bende bugün hamile old öğrendim
hesaplarıma göre bende EYLÜL annesiyim...:))
kızlar benide aranıza alırmısınız bende bugün hamile old öğrendim
hesaplarıma göre bende EYLÜL annesiyim...:))