2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba. Ben sürekli pc başında değilim o nedenle çok takip edemiyorum sizleri ama iyi dileklerim herzaman sizilerle.. Bir bakıyorum forum 20 sayfa birden büyüyüvermiş.O nedenle herkes için bişeyler yazmayı uygun gördüm. İkizlerii ve üçüzleri olacak annelerimiz: Sizleri çok tebrik ediyorum. Sizin sorumluluklarınız bizlerden fazla olacak galiba. Bebeği ile ilgili problemleri olan annelerimiz: Dualarım sizlerle olacak. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin.Veee benim gibi meleklerinin keselerini görenler ve kalp atışlarını duyanlar: Umarım herşey yolunda gider. Ben bir nebze olsun rahatladım. Çok merak ediyordum bebişimi. Şu anda 8 mm miş.İnanamadım ne mucizevi birşey yaşıyoruz. Doktor üç hafat sonra tekrara gel dedi. Kalp atışlarını nkesin ölçümünü yapacak. Henüz çok minik olduğu için sağlıklı sonuç vermiyor. Bir de vajinal ultrason ile baktı. 12. haftaya kadar bakılabilirmiş. Yeni hamileliklerini öğrenenlere tavsiyem doktorunuza sormadan cinsel ilişkiye girmeyin. Mesela bendeki myom nedeniyle ilk 3 ay ilişki yasak. Böyle özel bir durum görülmüyorsa zaten serbest olacaktır. Bir de biton tahlil istedi doktor. Kan, idrar, hepatit, toksoplazma...vs. Bu özel hastaneler kocaman ağızlarını açıp insanları yemek istiyorlar galiba. 750 milyon tutar çıkardılar. Sanırım başka yerde yaptıracağım.Herkese sevgiler...

Bunlar tüm hamilelerden ve hamilelik planlayanlardan istenen testler canım. Ben hepsini Hıfzıssıhha'da yaptırıyorum, 5 kuruş ödemiyorum. Tavsiye ederim

herkese iyi pazarlar çalışan anne adyları bugun sizin gününüz güzelce dinlenin :) eeeee ne var ne yok ben aslında çok heyecanlıyım yarın doktora gididcem kalp atışını duymak için benim için dua edin :)

ya kızlar benımde bugün tam 8. haftaya girdim ama öle çok bi mide bulantısı yok.ama herkes bulantı olması lazım diyor acaba bende bir sorun mu var diye düşünüyorum.daha kalp atışını da duymadık cuma günü gidecem inşallah bır sorun yoktur bulantım sadace 1 kere oldu o da yarım saat kadar.illa bulantı olması lazım mı lütfen beni gibi olanlar var mı

canım enim bildiğim sen % 10 luk dilimin içindesin illa bulantı olması şart değil hatta senin için daha iyi daha rahat beslenebilirsin genelde hamile kadınların % 90nın bulantısı olur takma kafana için ferah tut bi problem teşkil etmez merak etme benim mesela çok yok çok az sabahları oluo o kadar :)

cok sağol canım inş dediğin gibidir.cuma dr a gitmeden içim rahat etmeyecek galiba rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin

nasılsınnız eylul annelerı bendede yok denılecek kadar az bulantı yarın gıdecem dr hayırlısı inşaallah bakalım rahımden sıvı alınmış arkadaşimızdan herkezden alındımı agrılımı cok korktum valla.....bırde bede aşirı sınır var sızdede varmı

iyiyz canım sen nasılsın ? sinir olması normalmiş banada gerginsin diolar :) bakalım bende yarın doktora gidicem smear testi ne daha var herhalde acıtıyo dediler ama bende hiç acımamıştı önceden yaptırmıştım bide zaten her kadının senede bir kere yaptırması lazım rağim ağzı kanseri için

Son düzenleme:
arkadaslar bende yrn keseyi görmeye gidicem.insallah guzel haberlerle donerım.bende hıc belirti yok bazen sık ıdrar oluyo okadar..

bende bazen hamile olduğumu unututorum belirti olmuo dediğin gibi sık idrar dışında :) adaşız ya birbirimize benzioruz :) senin sat kaçtı zeynepcim

ya kızlar benımde bugün tam 8. haftaya girdim ama öle çok bi mide bulantısı yok.ama herkes bulantı olması lazım diyor acaba bende bir sorun mu var diye düşünüyorum.daha kalp atışını da duymadık cuma günü gidecem inşallah bır sorun yoktur bulantım sadace 1 kere oldu o da yarım saat kadar.illa bulantı olması lazım mı lütfen beni gibi olanlar var mı

land merhaba bende 6.haftama gircem benim 5.haftada başladı bulantılarkafamçokkarıştı
bi sorun yoktur aklına öle şeyler getirme herkesde bulantı olması gerekmiyomuş canını sıkma öle beişe de kendinede dikkat et canım benimyerimseniben

bel ağrısı olan varmı belim çoook ağrıyo bide sürekli bişiler yemezsem midem bulanıo yani anlıcanız mideyi boş bırakmamak lazım ne yapmalıyım

arkadaşlar bende hesabıma göre 5 haflaık hamileyim..
bende de hiç bulantı yok Allaha şükür her hamile buşantı kusma yaşarmı??
ama benim halamlarında hiç olmamış bulantısı çok rahat hamilelik geçirmişler acaba
d,yorum onlaramı benzedim yoksa durum anormal mi?

arkadaşlar bende hesabıma göre 5 haflaık hamileyim..
bende de hiç bulantı yok Allaha şükür her hamile buşantı kusma yaşarmı??
ama benim halamlarında hiç olmamış bulantısı çok rahat hamilelik geçirmişler acaba
d,yorum onlaramı benzedim yoksa durum anormal mi?
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin :) bulantı olmaması normal bence en iyisi benimde az var benzemiş olabilirsin :)
:CüvCüv: senin sat kaçtı canım

land merhaba bende 6.haftama gircem benim 5.haftada başladı bulantılarkafamçokkarıştı
bi sorun yoktur aklına öle şeyler getirme herkesde bulantı olması gerekmiyomuş canını sıkma öle beişe de kendinede dikkat et canım benimyerimseniben

canım şöyle bir bakayım dedim ben 2008 eylül annelerindenim benim hiç doğru düzgün bulantım olmadı sadece 10-15 gün sabahları hiç birşey yiyemez öğlene kadar uyurdum su bile içemezdim canım istemezdi ama toplasan bütün hamileliğim boyunca 2-3 kere kusmuşumdur düşün yani bunlarda hep gece olmuştur mutlaka sevmediğim bir koku vs birşey duymuşumdur o yüzden kafana takma bulantı olmayabilirde bünyeye göre değişiyor

X