2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar bende eylül annesı olacaktım malesef 4. Bebegımıde kaybettım allahım sıın bebeklerı korusun.....

Kızlar ben bugün ilk kontrole gittim. Şimdilik herşey yolunda:)) Bebeğin kesesini ve kalp atışlarını gördük.
Ama sanırım kalp atışını duymak için daha erkenmiş , doktor öyle söyledi. Ayrıca muhtemelen ben aranızadan ayrılmak zorunda kalıcam çünkü muhtemel doğum tarihi 27 Ağustosmuş. Şimdilik 7 haftalık. Ama yine de sizi sık sık takip edicem tabii eğer bizi kabul ederseniz:))
Bu arada vajinal baktı. O ne biçim şey öyle yaaa..Öncesinde smear testi için bir miktar akıntı aldı. Sanırım o sıradaydı canım çok yandı. Sizde de böyle bir durum oldu mu arkadaşlar? Hepimiz için hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar. Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde bize bağışlar..

Özelden yazmıştım ama buradan da şöyle kocaman bir hihoyyytHOŞGELDİİİİİİİNhihoyyytdiyeyima.s.
kızlaaar ben geldim: sonuç: kalp atımlarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizlerim oluyorrrrrrr

canım sanırım benim üçüzüm olucak. keseleri gördük ama bu pzt kalp atışı için gidicez. çok değişik bir duyguu.

Hay maşallah! Ne bereketli bir topik açmışım bea:sm_cool:Şenlikli olacak burası desenize. MAŞALLAH kızlar. Allah sağ salim büyüyüp doğmayı nasip etsin. 5i bir yerde vallakaydirigubbakcemile3

Canım bu inançların bazıları hakkaten mantıklı da, saç kestirmenin zarardan çok yarar getireceğini düşünenlerdenim ben. Çünkü saçı besleyen temel madde protein ve saç ne kadar uzunsa o kadar çok proteine gerek duyar vücudun. E bebişe de bol protein lazım, hem saçlar da daha çok dökülür hamilelikte. Saçlarımı kaybedeceğime kestirmeyi tercih ederim ben. Doktorlar da onu tavsiye ediyor zaten. Yalnız dikkat et, saçına sprey vb. kimyasal sıkmasın

Ne aramızdan ayrılması! Duymamış olayımklava:Benim de en muhtemel doğum tarihim şu an için 31 Ağustos, ben gideceğim diyor muyum hiç. Belli olmaz canım. Bebişin tez canlıdır, Ağustosta gelir, ağır kanlıdır Eylülde gelir. Onun minik paşacık gönlü bilir. Sen yine de takıl buralara:1hug:

Tamam canım sağol. Her iki tarafa da takılırım artık.. haklısın şimdiden belli olmaz:)))
muhtemel doğum tarihi 27 ağustos. Sezeryan olmak istersem 1 hafta öncesi oluyormuş.
Yani 20 Ağustos ve benim doğum günüm:)))hihoyyyt

ofya one testı nıye yapıldı anlamadım .bu arada hayırlı olsun

slm kızlar allah kısmet ederse bende eylülü annesi olacağım daha dün öğrendim hamile olduğumu sonadetim 15 aralıktı rabbim hapimizin hamileliğini tamamına erdirsi artık bende burdayım

aramıza yeni katılan eylül annelerine merhaba aramıza hoşgeldiniz. umut-sevgim arkadaşım çok üzüldüm. inşallah Allah sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder. hamiş haberlerini bekliyor olacağız. dilekcim benimkiler de ikiz bırakeylülü belki ağustosu bile bulamayız biz ama ben eylül annesiyim. bir yere gitmek yok. burda aile gibi olduk bile.

kızlar ben salı günü dra gideceğim kese falan oluşmuşmudur sizce bilginiz varmı son adet tarihim 15 aralık adet döngüm 26 gün

benim 27 kasımdı canım. ben kalp atışlarını da keseyi de gördüm çok şükür darısı başına

Slm kızlar bende eylül annesı olacaktım malesef 4. Bebegımıde kaybettım allahım sıın bebeklerı korusun.....

Çok üzüldüm cnm. Ama herşeyde vardır bir hayır derler. Çok üzme kendini:1hug:

Cnm çok sevindim. Sonunda sende gördün minik meleğini :ecrin_bebek: Buarada smear testimi nedir? ben şimdiden tırstım sen anlatınca. Bizede yapıcaklarmı acaba :1shok: Ayrıca hiçbiyere gitmek yok. Burda kal olurmu;?

slm kızlar allah kısmet ederse bende eylülü annesi olacağım daha dün öğrendim hamile olduğumu sonadetim 15 aralıktı rabbim hapimizin hamileliğini tamamına erdirsi artık bende burdayım

Tebrik ederim cnm. Hoşgeldin aramızaa.s.

Herkese merhaba. Ben sürekli pc başında değilim o nedenle çok takip edemiyorum sizleri ama iyi dileklerim herzaman sizilerle.. Bir bakıyorum forum 20 sayfa birden büyüyüvermiş.O nedenle herkes için bişeyler yazmayı uygun gördüm. İkizlerii ve üçüzleri olacak annelerimiz: Sizleri çok tebrik ediyorum. Sizin sorumluluklarınız bizlerden fazla olacak galiba. Bebeği ile ilgili problemleri olan annelerimiz: Dualarım sizlerle olacak. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin.Veee benim gibi meleklerinin keselerini görenler ve kalp atışlarını duyanlar: Umarım herşey yolunda gider. Ben bir nebze olsun rahatladım. Çok merak ediyordum bebişimi. Şu anda 8 mm miş.İnanamadım ne mucizevi birşey yaşıyoruz. Doktor üç hafat sonra tekrara gel dedi. Kalp atışlarını nkesin ölçümünü yapacak. Henüz çok minik olduğu için sağlıklı sonuç vermiyor. Bir de vajinal ultrason ile baktı. 12. haftaya kadar bakılabilirmiş. Yeni hamileliklerini öğrenenlere tavsiyem doktorunuza sormadan cinsel ilişkiye girmeyin. Mesela bendeki myom nedeniyle ilk 3 ay ilişki yasak. Böyle özel bir durum görülmüyorsa zaten serbest olacaktır. Bir de biton tahlil istedi doktor. Kan, idrar, hepatit, toksoplazma...vs. Bu özel hastaneler kocaman ağızlarını açıp insanları yemek istiyorlar galiba. 750 milyon tutar çıkardılar. Sanırım başka yerde yaptıracağım.Herkese sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…