2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gözleri doldu. yarın alışverişe çıkacaz beraber. ben de aldıklarımı yavaş yavaş resimleriyle koyacam buraya. hepimiz ördüklerimizi aldıklarımızı paylaşalaım fikir olur birbirimize

Resimleri nasıl ekliceğimi öğretirsen hepsini koyarım birlrikte yorum yaparız olurmu ? Bide ben netteki modelleri mesela yapıorum hani onun modelini dahi resmini koymayı öğretirsen yine yeter canım:)

Ayrıca ben bebek odası yapmayı düşünüyorum nasıl yapıcam karar veremedim sen nasıl yapıcaksın ?

ben kızıma yapmıştım. çilekten prenses odası yapmıştım. şimdi ikizlerime cinsiyetleri belli olunca yapacam

ya ben de kızımda da olmamıştı çok kiloya rağmen şimdiden göbeğim çıktı ama selülit falan yok

Ya varya amut tipli vucudum yüzüne bunlar eski güzelliğimi kaybedicem havuzda kadınların bayıldığı bakanın bi daha baktığı zeynep gitti yerine şişman selülitli çatlaklı zeynep geldi doğum sonrası beni çok iş beklio bunları düzeltmem en az iki yıl alır of of of

phytolastil kullan çatlamazsın ve selülitlere de iyi geliyormuş. ben kullanıyorum kızımda da kullanmıştım

Okey ben ateş elementi koç burcuyum bencil olmamdan belli olmuo mu güzelliğimi düşünüorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…