2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben çıkıyorum eylül ayının güzel anne adayları iyi akşamlar hepinize..sabah görüşmek ümidiyle...öpüyorum hepinizi :)))

evet insanın içi içine sığmıyor gerçi sen tecrübelisin kızın çok tatlı maşallah ,

teşekkürler cnm darısı ikinciye ve sizlerin başına. ben evden netten çalıştığım için bi tarfta bu sayfa açık arada bi bakıyorum

anladım canım bende işteyim.geçmişe bakıyordum 25 kilo alıp nasıl verdin hayret ettim.maşallah,gnelde gebelik kiloları yapışıp kalır.

hiç bir şey yapmadım aslında ben kilo çabuk alıyorum hamileliklerimde ama hemen de veriyorum. metabolizmamla ilgili birşey. emzirirken kendiliğinden gitti. 3kilom kalmıştı o da kızım ayaklanınca 5 kilo olarak gitti. yoksa ben asla rejim falan yapamam

ben 73 kiloyum daha şimdiden, napcam bilmem .doktor yemeklerin yanında 1 dilim ekmekten fazlasını yasakladı ama iştağım var sıkıyorum ama aşıyor çoğu zaman,özendin valla sana,yaşın kaş yaşlada ilgili olabilir

24 yaşındayım cnm hayatımın hiç bir alanında hamilelik hariç kilolu olmadım ama benim annem teyzem anneannem bile kilolu değildir. biraz da genetik heralde

bize hemen haber vermeyi unutma. dualarımız seninle canım. bu arada kızlar bana dua edin yarın doktora gitcem kalp sesleri için umarım duyarım nolur dua edin çok heyecanlıyım. bir de ikiz olma ihtimali vardı yarın kesinleşir heralde bakalım ne olcak. şimdi yarın da olmaz valla:KK43:(

Canım dualarımız seninle ve bebeğinle.... Allah gönlüne göre versin inşallah.

kızımda da öyleydi. sonuçta çalışmalıyız değilmi? kızım 21 aylık ama bilgisayarı açıp kapatmayı tuşlara basmayı öğrendi.:))

kızlar ben çok halsizleşiom gitgide ve çok aşırı uykulu geziom ortalıklarda.... bu hep bölemi olcak yaaaa...

bilmiyorum ki cnm ya sonuçta herkesin hamilelikte yaşadıkları farklı. mesela benim de hiç uykum gelmiyor. hep aktifim.

kızlar ben çok halsizleşiom gitgide ve çok aşırı uykulu geziom ortalıklarda.... bu hep bölemi olcak yaaaa...

Canım bende aynıyım. Saatlerce uyusamda uykuya doyamıyorum. Bence hep böyle olmaz. İlk üç ay vücudumuz yeni bir yapıya alışmaya çalışıyor , bu şekilde tepkiler vermesi çok normal yani. 3. aydan sonra daha ii oluruz bence....

X