- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
hmm anladım cnm ama yemek zorundasın . Çok birşey yemesen bile bol bol protein almaya bak. Bebeğini düşün.
Tabii canım haklıısın. Dikkat ediyorum zaten...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm anladım cnm ama yemek zorundasın . Çok birşey yemesen bile bol bol protein almaya bak. Bebeğini düşün.
keşke benim de iştahım kapansa. nasıl olsa bebğim için yemek zorunda olduklarımı kendimi zorlayarak yerim. ama böyle giderse ilk doğumda 25 kilo almıştım bunda 50 kilo alcam heralde
eşime takılıyorum şimdiden bir tane vinç bul beni doğuma götürmek için diye. balkondan alsın beni hastanenin doğumhane katına bıraksın :)))
offffffffff bende çok korkuyorum şu kilo olayından. Zaten 6 kilo fazlam varmış. Doktor 10 kiloyla bitirirsen mucizde olur dedi ama hiç sanmıyorum en az 25 alırım sanırım delikafadulden
Valla aslında bende çok korkuyorum fazla kilo almaktan. 12 kilo hedefliyorum tüm hamileliğim boyunca. 54 kiloyum şu an. Sonunda 66 kilo olursam ve 6 kilosu doğumda giderse 60 kiloya düşerim. Hedefim bu ama bakalım görcez artık:uhm:
ilk hamileliğimde 47 kiloyla hamile kalmıştım boyum 176 25 kilo almıştım ama çok belli olmuyordu. bu sefer 45 kiloyla hamile kaldım ama sanırım 90 fln olurum
off siz zayıfsınız kızlar ben şuan 66 kiloyum yanmışım ben duba gibi olcam :1no2:
Canım yediklerine dikkat edersen fazla almazsın merak etme. Tatlı , çikolata , börek , kek , pasta türünden şeyleri hiç yememeye çalış . Onları zaten çıkarsan hayatından fazla kilo almazsın...
Canım yediklerine dikkat edersen fazla almazsın merak etme. Tatlı , çikolata , börek , kek , pasta türünden şeyleri hiç yememeye çalış . Onları zaten çıkarsan hayatından fazla kilo almazsın...
zaten tatlı hiç istemiyor cnm. Hatta tiksinme bile var ama turşu falan acaip cnm istiyor. İnş. en az kiloyla bitiririm. Yoksa tosuncuk olmayı istemiyorum.
Ben ayrıca ayva yiyorum bebeğim gamzeli olsun diye:)))
Babasınında gamzesi var. Acaba onda da olur mu?
ben kzıma da dut pekmezi yediriyorum kendim de dut pekmezi yiyorum anneannem hiç şekersiz yaptı. hergün birer tatlı kaşığı yiyoruz kızımla
kızlar kan yapması için hagi pekmeden yemeliyiz. dutmu, üzümmü,
ben kendime dut pekmezi aldım hergün bir kaşık yiyicem. ıvvv hiç sevmem ama mecbur