2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eşime takılıyorum şimdiden bir tane vinç bul beni doğuma götürmek için diye. balkondan alsın beni hastanenin doğumhane katına bıraksın :)))

keşke benim de iştahım kapansa. nasıl olsa bebğim için yemek zorunda olduklarımı kendimi zorlayarak yerim. ama böyle giderse ilk doğumda 25 kilo almıştım bunda 50 kilo alcam heralde

offffffffff bende çok korkuyorum şu kilo olayından. Zaten 6 kilo fazlam varmış. Doktor 10 kiloyla bitirirsen mucizde olur dedi :eek: ama hiç sanmıyorum en az 25 alırım sanırım delikafadulden

offffffffff bende çok korkuyorum şu kilo olayından. Zaten 6 kilo fazlam varmış. Doktor 10 kiloyla bitirirsen mucizde olur dedi :eek: ama hiç sanmıyorum en az 25 alırım sanırım delikafadulden

Valla aslında bende çok korkuyorum fazla kilo almaktan. 12 kilo hedefliyorum tüm hamileliğim boyunca. 54 kiloyum şu an. Sonunda 66 kilo olursam ve 6 kilosu doğumda giderse 60 kiloya düşerim. Hedefim bu ama bakalım görcez artık:uhm:

ilk hamileliğimde 47 kiloyla hamile kalmıştım boyum 176 25 kilo almıştım ama çok belli olmuyordu. bu sefer 45 kiloyla hamile kaldım ama sanırım 90 fln olurum :KK70:

Valla aslında bende çok korkuyorum fazla kilo almaktan. 12 kilo hedefliyorum tüm hamileliğim boyunca. 54 kiloyum şu an. Sonunda 66 kilo olursam ve 6 kilosu doğumda giderse 60 kiloya düşerim. Hedefim bu ama bakalım görcez artık:uhm:

ilk hamileliğimde 47 kiloyla hamile kalmıştım boyum 176 25 kilo almıştım ama çok belli olmuyordu. bu sefer 45 kiloyla hamile kaldım ama sanırım 90 fln olurum :KK70:

off siz zayıfsınız kızlar ben şuan 66 kiloyum yanmışım ben duba gibi olcam :1no2:

ama benim ki daha zor kilo almak. çünkü benim ayak bileklerim çok aşırı ince ve ne kadar kilo alırsam alayım bileklerim almıyor. dolayısıyla beni taşımıyor. çok ağrıyor ilerleyen zamanlarda

off siz zayıfsınız kızlar ben şuan 66 kiloyum yanmışım ben duba gibi olcam :1no2:

Canım yediklerine dikkat edersen fazla almazsın merak etme. Tatlı , çikolata , börek , kek , pasta türünden şeyleri hiç yememeye çalış . Onları zaten çıkarsan hayatından fazla kilo almazsın...

Canım yediklerine dikkat edersen fazla almazsın merak etme. Tatlı , çikolata , börek , kek , pasta türünden şeyleri hiç yememeye çalış . Onları zaten çıkarsan hayatından fazla kilo almazsın...

canım senin için demesi kolay iştahın yokmuş. o tatlılar börekler nasıl bağırıyor biliyor musun? ye beniii ye beniii diye cokacimcoookdelikafadulden

zaten tatlı hiç istemiyor cnm. Hatta tiksinme bile var ama turşu falan acaip cnm istiyor. İnş. en az kiloyla bitiririm. Yoksa tosuncuk olmayı istemiyorum.

Ben ayrıca ayva yiyorum bebeğim gamzeli olsun diye:)))
Babasınında gamzesi var. Acaba onda da olur mu?

zaten tatlı hiç istemiyor cnm. Hatta tiksinme bile var ama turşu falan acaip cnm istiyor. İnş. en az kiloyla bitiririm. Yoksa tosuncuk olmayı istemiyorum.

Ama dikkat et. Turşu da en fazla kilo aldıranlar arasında. Zaten hamileliğimden önce de kilo aldırıyor diye yemezdim ben...

ben de var kzımda da var inş. şimdi bebişimde de olur ben de kızımda çok ayva yemiştim. olur inş. çok tatlı oluyo

kızlar kan yapması için hagi pekmeden yemeliyiz. dutmu, üzümmü,
ben kendime dut pekmezi aldım hergün bir kaşık yiyicem. ıvvv hiç sevmem ama mecbur

ben kzıma da dut pekmezi yediriyorum kendim de dut pekmezi yiyorum anneannem hiç şekersiz yaptı. hergün birer tatlı kaşığı yiyoruz kızımla

ben kzıma da dut pekmezi yediriyorum kendim de dut pekmezi yiyorum anneannem hiç şekersiz yaptı. hergün birer tatlı kaşığı yiyoruz kızımla

Ne güzel ya şekersiz ve doğal seninki.
ben koskanınkini aldım denemek için küçük bi tane. ama çok tatlı. tatlıyı sevmiyorum pek. hemde doğal değil kan yapsın diye yiyeyim derken sağlığımdan olmayayım. bilemiyorum nasıl yapsam.

ya bi büyüğün yok mu onlar anlar bu işten ya da çverende komşu falan yapıversinler. çok zor birşey değil. ben de tatlı olayını pek sevmiyorum kızımda acayip yiyordum ama şimdi tuzlu seviyorum o yüzden şekersiz mayhoş iyi oluyor.

X