- 25 Aralık 2008
- 373
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende yeni hamile oldugum haberini aldım hemde bugün :) ilk düşük tecrübem oldugu için bunu hemen söylemek istemiyorum kimseye.ancak içim kalp atısını duyunca rahatlıycak...görüşelim olurmu..sağol canım ya üzerimde acayip bi stres var şu an pazartesi nasıl olcak bilemiyorum daha kimseye söyleyemedim hamile olduğumu daha önce bir düşük tecrübem olduğu için bunda da çok korkuyorum
inşallah hepimizin hamilelliği sorunsuz geçer bende pazartesi kısmetse görürüm o zaman
canım senin ilk kan degerin kaç çıkmıştı ?
slm kızlaar...bende bugün aranıza katılanlardanım. 1.5 senedir bu günü bekliyordum:sm_cool: bugün kan testi yaptırdım ve gebe oldugumu ögrendim o kadar garip bi duyguki.o an gözlerim doldu kalakaldım :) rabbim herkese bu duyguyu nasip eder insallah.ama bi 10 gün sonra kalp atısına bakarız dedi doktorum.ancak o zaman anne olabilecegimi anlarım sanırım.AYYY ÇOK MUTLUYUM hihoyyyt darısı tüm isteyenlere bu arada şimdilik 13 eylül annesi adayıyım.ARANIZA BENİDE ALIIINNNN kaydirigubbakcemile5
slm kızlaar...bende bugün aranıza katılanlardanım. 1.5 senedir bu günü bekliyordum:sm_cool: bugün kan testi yaptırdım ve gebe oldugumu ögrendim o kadar garip bi duyguki.o an gözlerim doldu kalakaldım :) rabbim herkese bu duyguyu nasip eder insallah.ama bi 10 gün sonra kalp atısına bakarız dedi doktorum.ancak o zaman anne olabilecegimi anlarım sanırım.AYYY ÇOK MUTLUYUM hihoyyyt darısı tüm isteyenlere bu arada şimdilik 13 eylül annesi adayıyım.ARANIZA BENİDE ALIIINNNN kaydirigubbakcemile5
Günaydın hepinize eylül anne adayları....akşam arabadan indim kampüste sebze kızartması kokuyor buram buram...tabiki ne yaptık :))) hemen yapıp yedik...
Güzel Eylül Anneleri hepiize günaydınlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
OFFFFFFfffff, sabah sabah olsada yesek şöyle bol domates soslu Hıııımmmmmmmmmmcokacimcoook
Günaydınlar 2009 Eylül Anneleri..
Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum ve inş,zamanı geldiğinde sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inş..
Şimdi Dağ Çiçeğim'de nerden çıktı demeyim..yerimseniben
ben Yasemin 66'nın dostu ,kardeşi, kankası ,ablasıyım:1hug:.. ne sayarsanız..
Yasemin'cim seni çok seviyorum bunu biliyorsun:1hug:..Bir kezde buradan seni ve eşini tebrik ediyorum ,yavrunuz sağlıkla yuvanıza gelsin mutluluk katsın.:ecrin_bebek:inan burada olmak beni çok heyecanladırıyor.biliyorsun benim kız kardeşim yok ,sen benim kardeşim oldun..senin hamileliğini inş hep birlikte buradan takip edeceğiz..tabiki fırsat buldukça, biliyorsun ben çok faal bir hatunum..:roflol:seni çok çok öpüyorum ,kızlar hepiniz Allaha emanet olun..diliyorum sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.. a.s.
ay kızlar çok çok utandım keşke yazmasaydım .... aklıma gelmedi canınızın isteyeceği hemen siliyorum..acemilik kusura bakmayın emi :))))
ay kızlar çok çok utandım keşke yazmasaydım .... aklıma gelmedi canınızın isteyeceği hemen siliyorum..acemilik kusura bakmayın emi :))))
Günaydınlar 2009 Eylül Anneleri..
Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum ve inş,zamanı geldiğinde sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inş..
Şimdi Dağ Çiçeğim'de nerden çıktı demeyim..yerimseniben
ben Yasemin 66'nın dostu ,kardeşi, kankası ,ablasıyım:1hug:.. ne sayarsanız..
Yasemin'cim seni çok seviyorum bunu biliyorsun:1hug:..Bir kezde buradan seni ve eşini tebrik ediyorum ,yavrunuz sağlıkla yuvanıza gelsin mutluluk katsın.:ecrin_bebek:inan burada olmak beni çok heyecanladırıyor.biliyorsun benim kız kardeşim yok ,sen benim kardeşim oldun..senin hamileliğini inş hep birlikte buradan takip edeceğiz..tabiki fırsat buldukça, biliyorsun ben çok faal bir hatunum..:roflol:seni çok çok öpüyorum ,kızlar hepiniz Allaha emanet olun..diliyorum sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.. a.s.