2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayrıca kızlar yaa siz çatlaklar için vücudunuzu yağlamaya veya nemlendirmeye başladınız mı?
Ben dün gece başladım... Bilmiyorum erken mi?

phytolastil diye bir krem ilk hamileliğimde de kullanmıştım hem karnıma hem belime hem kalçama hem basenlerime hem de göğüslerime şimdi de başladım. bence erken değil.

phytolastil diye bir krem ilk hamileliğimde de kullanmıştım hem karnıma hem belime hem kalçama hem basenlerime hem de göğüslerime şimdi de başladım. bence erken değil.

İyi gelmiş miydi ilk hamileliğinde ? Ayrıca nerden almıştın ? Doktora mı yazdırmıştın?

doktorum önermişti cnm devlet karşılamıyor. eczanelerde ya da büyük kozmetik marketlerde satılıyor. ilk hamileliğimde hiç çatlağım ve sarkmam olmadı

ya krem için erken değil mi daha kızlar ...bu arada yağ kullanmak kkıllanmayı artırıyormuş aklınızda bulunsun..

ii yapmışın bulmaklada.. burda aile gibiyiz.. (gördüğün gibi) bi derdin sıkıntın falan olursa paylaş hepimiz gibi.. bu arada en çok merak edilen şeyi ben sorıyım :) bulantın varmı??

ay kusura bakmayın arkadaşlar burda elektrikler kesildi daha yeni geldi nefret ediyorum burdan yaa:mymeka:

canım benim benim dün başladı bulantılarım belki olmaz diyodum ama oldukafamçokkarıştı
senin başladı mı bulantılarınfisfisfis

ya krem için erken değil mi daha kızlar ...bu arada yağ kullanmak kkıllanmayı artırıyormuş aklınızda bulunsun..

benim drum ilk hamileliğimde de hamile kalır kalmaz başlatmıştı beni. valla iyiki de öyle olmuş. beni gören hiçkimse doğum yaptığımı anlamıyor. yazın bikinilerle salındım kumsallarda:sm_cool: şimdi de hemen başladım. sonrasında bu çatlakları yok etmek pek mümkün olmuyormuş. benim iç karnım çok dar o yüzden 2. ayda karnım çıkıveriyor ama buna rağmen hiç çatlak leke ya da sarkma olmadı. hepinize bu kremi öneririm kızlar:lepi:

benim drum ilk hamileliğimde de hamile kalır kalmaz başlatmıştı beni. valla iyiki de öyle olmuş. beni gören hiçkimse doğum yaptığımı anlamıyor. yazın bikinilerle salındım kumsallarda:sm_cool: şimdi de hemen başladım. sonrasında bu çatlakları yok etmek pek mümkün olmuyormuş. benim iç karnım çok dar o yüzden 2. ayda karnım çıkıveriyor ama buna rağmen hiç çatlak leke ya da sarkma olmadı. hepinize bu kremi öneririm kızlar:lepi:

harika ozaman kalp sesini duyalım kullanmaya başlayalım :)))

doğumdan sonra da bütün kilolarımı verene kadar devam ettim 6 ay kadar. hani vücut toparlanırken yardımcı oluyor ve büzüşme sarkma falan olmuyor

doğumdan sonra da bütün kilolarımı verene kadar devam ettim 6 ay kadar. hani vücut toparlanırken yardımcı oluyor ve büzüşme sarkma falan olmuyor

bende 17 ocakta kalp ayışlarını duycam allahın izniyle bende kullanayım bariikaydirigubbakcemile3 inşallah burda bulablirim:eek:

madlenciğim benimkide 7 aralık dr um 26 ocak a randevu verdi :))) ve 2 kere beta hcg baktırdım bu arada...

canım bende beta hcg baktırdım kadın doğum merkezinde 115 çıktı hamilesin dediler
yakın çevrem dr gitme erken dediler ama bende sancı çok yarın 3 randevu aldım valla gidip baktırıcam sorun varmı yokmu

canım bende beta hcg baktırdım kadın doğum merkezinde 115 çıktı hamilesin dediler
yakın çevrem dr gitme erken dediler ama bende sancı çok yarın 3 randevu aldım valla gidip baktırıcam sorun varmı yokmu

cnm karında kasıkta hemen hemen tüm hamilelerde ağrı oluyor. rahim büyüyor sonuçta doktora git tabiki ama içini rahat tut bişiyciğin yoktur.kaydirigubbakcemile5

canım 48 satte bir katlaması lazım değerinin ben onun için 2 kere baktırdım..çok sancın varsa git tabiki yarın en azından stres yapmazsın...aklında soru işaretleri kalmaz , hayırlı haberlerle gel arkadaşım.....

canım 48 satte bir katlaması lazım değerinin ben onun için 2 kere baktırdım..çok sancın varsa git tabiki yarın en azından stres yapmazsın...aklında soru işaretleri kalmaz , hayırlı haberlerle gel arkadaşım.....

canım senin ilk kan degerin kaç çıkmıştı ?

bize hemen haber vermeyi unutma. dualarımız seninle canım. bu arada kızlar bana dua edin yarın doktora gitcem kalp sesleri için umarım duyarım nolur dua edin çok heyecanlıyım. bir de ikiz olma ihtimali vardı yarın kesinleşir heralde bakalım ne olcak. şimdi yarın da olmaz valla:KK43:(

X