- 25 Aralık 2008
- 373
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
phytolastil diye bir krem ilk hamileliğimde de kullanmıştım hem karnıma hem belime hem kalçama hem basenlerime hem de göğüslerime şimdi de başladım. bence erken değil.
canım aralık 9 son adet tarihim
kızlar kan yapması için hagi pekmeden yemeliyiz. dutmu, üzümmü,
ben kendime dut pekmezi aldım hergün bir kaşık yiyicem. ıvvv hiç sevmem ama mecbur
ii yapmışın bulmaklada.. burda aile gibiyiz.. (gördüğün gibi) bi derdin sıkıntın falan olursa paylaş hepimiz gibi.. bu arada en çok merak edilen şeyi ben sorıyım :) bulantın varmı??
ya krem için erken değil mi daha kızlar ...bu arada yağ kullanmak kkıllanmayı artırıyormuş aklınızda bulunsun..
benim drum ilk hamileliğimde de hamile kalır kalmaz başlatmıştı beni. valla iyiki de öyle olmuş. beni gören hiçkimse doğum yaptığımı anlamıyor. yazın bikinilerle salındım kumsallarda:sm_cool: şimdi de hemen başladım. sonrasında bu çatlakları yok etmek pek mümkün olmuyormuş. benim iç karnım çok dar o yüzden 2. ayda karnım çıkıveriyor ama buna rağmen hiç çatlak leke ya da sarkma olmadı. hepinize bu kremi öneririm kızlar:lepi:
doğumdan sonra da bütün kilolarımı verene kadar devam ettim 6 ay kadar. hani vücut toparlanırken yardımcı oluyor ve büzüşme sarkma falan olmuyor
madlenciğim benimkide 7 aralık dr um 26 ocak a randevu verdi :))) ve 2 kere beta hcg baktırdım bu arada...
canım bende beta hcg baktırdım kadın doğum merkezinde 115 çıktı hamilesin dediler
yakın çevrem dr gitme erken dediler ama bende sancı çok yarın 3 randevu aldım valla gidip baktırıcam sorun varmı yokmu
canım bende beta hcg baktırdım kadın doğum merkezinde 115 çıktı hamilesin dediler
yakın çevrem dr gitme erken dediler ama bende sancı çok yarın 3 randevu aldım valla gidip baktırıcam sorun varmı yokmu
cnm karında kasıkta hemen hemen tüm hamilelerde ağrı oluyor. rahim büyüyor sonuçta doktora git tabiki ama içini rahat tut bişiyciğin yoktur.kaydirigubbakcemile5
canım 48 satte bir katlaması lazım değerinin ben onun için 2 kere baktırdım..çok sancın varsa git tabiki yarın en azından stres yapmazsın...aklında soru işaretleri kalmaz , hayırlı haberlerle gel arkadaşım.....