2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi bayramlar,
bebişleri gelenlere Allah böyle mutlu meşgul bayramlar versin hep
benim gibi hala bekleyenlere de sabırlar ve bol şanslar :)

sevgiler

Herkese iyi bayramlar , uzun bir aradan sonra kısa bir süre de olsa aranızdayım :))) Canım oğlumu koklaya koklaya 2 haftayı doldurdum ....Geçmişe bakma fırsatım olmadı sanırım çoğu arkadaşımız teker teker anne oldu :)

Herkese iyi bayramlar , uzun bir aradan sonra kısa bir süre de olsa aranızdayım :))) Canım oğlumu koklaya koklaya 2 haftayı doldurdum ....Geçmişe bakma fırsatım olmadı sanırım çoğu arkadaşımız teker teker anne oldu :)

tebrik ederim cnm bizde 6 günlük olduk hayırlısıylaa....5 arkadaşımız kaldı sanırım anniş olmayan...

aynen cnm bnmde apor topar oldu ama ii oldu...herşeyde bi hayır vardır...nasıl oğluşun?

Çok şükür çok iyi sıpa , erken gelince tedirgin olduk ama ultrasonda 2800 grm falandı 3 kilo üzeri doğdu , ilk 2 gün küvezde olduğu için yanıma geldiğinde huzursuzluk yaşadık ama şimdi ç.ok iyiyiz bende toparladım hem de alıştım gibi , ama bizim ki geceleri uyanık kalmayı çok seviyor ... Bir de biraz gazlı o yüzden yediğime içtiğime dikkat ediyorum 15 günde 13 kilo verdim :)) geriye kaldı 10 kilom... Zaten gözüm ondan başkasını görmüyor yemeyi içmeyi de görmüyor ...Mutluyum huzurluyum yani ...senin kuzu nasıl ?

iyi bayramlar arkadaslar..ben pek giripde yazamadim cünkü yine hastanedeyim malesef.safra kesemde tas cikti.sanciyla acilen hastaneye kaldirildim.hamileliklerde oluyomus.daha hastanedeyim ne zaman cikicagim belli degil.yeni sezeryan oldugum icin hemen amelyat etmek istemiyolar.bakalim ne zaman bi daha amelyat geciricem.emzirdigim icinde istemiyorum hemen ameliyat olmak ama bakalim.hayirlisi..
batu nun fotosunu yükliycem simdi.

iyi bayramlar arkadaslar..ben pek giripde yazamadim cünkü yine hastanedeyim malesef.safra kesemde tas cikti.sanciyla acilen hastaneye kaldirildim.hamileliklerde oluyomus.daha hastanedeyim ne zaman cikicagim belli degil.yeni sezeryan oldugum icin hemen amelyat etmek istemiyolar.bakalim ne zaman bi daha amelyat geciricem.emzirdigim icinde istemiyorum hemen ameliyat olmak ama bakalim.hayirlisi..
batu nun fotosunu yükliycem simdi.

:nazar::nazar: masllah oglusuma benimm..

Eklentiler

• $100_0745.jpg
    $100_0745.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 79
Çok şükür çok iyi sıpa , erken gelince tedirgin olduk ama ultrasonda 2800 grm falandı 3 kilo üzeri doğdu , ilk 2 gün küvezde olduğu için yanıma geldiğinde huzursuzluk yaşadık ama şimdi ç.ok iyiyiz bende toparladım hem de alıştım gibi , ama bizim ki geceleri uyanık kalmayı çok seviyor ... Bir de biraz gazlı o yüzden yediğime içtiğime dikkat ediyorum 15 günde 13 kilo verdim :)) geriye kaldı 10 kilom... Zaten gözüm ondan başkasını görmüyor yemeyi içmeyi de görmüyor ...Mutluyum huzurluyum yani ...senin kuzu nasıl ?

ooo süper yaaaa benim sadece 6 kg gitti korkuyom tartıya çıkmaya....tmm cnm grşrzzz

maaşallah cnm bebişine Allah nazardan saklasın

doğum yapmış anneler bebekleriniz ne kadar tatlı bayıldımm maşallah ikisine de.
darısı en kısa zamanda bizim başımıza inşallah biz de kavuşuruz yavrularımıza.

evlatlarımızla gecırdıgımız ılk bayram
allah daha nıce bayramlar gecırmeyı nasıp etsın hepımıze ıns..

slm kızlar...almina prensesimize kavuştuk:) dün akşam çıktık kızımız 2900 gr doğdu.. resim eklerim bnde gayet iyiim spinal anestezi oldum çok memnun kaldım.. çok güzel bi duyguymuş:)) tekrar yazarım hepinizi çok öpüyorum:)

ya kızlar bnm hala kocaman bi göbüşüm var sezeryan oldugum için mi böle oldu yoksa herkeste var mı?en az 6 aylık hamile gibiyim gören hamile misn die soruyor cok moralim bozuluyor yha??

Allahım ne güzel bir saadetmiş anne oolmak hepimiz çok şükür mutluyuz...sivaslı ve karanfil bebekleriniz maaşallah çok tatlı ayy yerim onları ben...kızlar ben kafayı yedim galiba bebeğime kimse dokunsun kucağına alsın istemiyorumm.. valla tavuk gibiyimm bebğimin başından kalkmıyorumm.. tabi bana vaaz veren verene...:)

maşallahhhh oğluşuna senin hayatımmm Allah nazarlardan saklasın
bu arada çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez zamanda

aminnnnnnnnnnn tatlımmm

slm kızlar...almina prensesimize kavuştuk:) dün akşam çıktık kızımız 2900 gr doğdu.. resim eklerim bnde gayet iyiim spinal anestezi oldum çok memnun kaldım.. çok güzel bi duyguymuş:)) tekrar yazarım hepinizi çok öpüyorum:)

canımcım gözün aydın Allah ım analı babalı büyütsün ve uzun ömürler versin minik prensese inşallahh

Allahım ne güzel bir saadetmiş anne oolmak hepimiz çok şükür mutluyuz...sivaslı ve karanfil bebekleriniz maaşallah çok tatlı ayy yerim onları ben...kızlar ben kafayı yedim galiba bebeğime kimse dokunsun kucağına alsın istemiyorumm.. valla tavuk gibiyimm bebğimin başından kalkmıyorumm.. tabi bana vaaz veren verene...:)

haklısın anne olmak bambaşka bir duyguymuş Allah a binlerce kez şükürler olsun canım
yok canım sen kafayı yememişsin merak etme :))))
bende aynıyım deliriyorum birileri gelince kızımı kucagına alacak falan diye
eşim bile aldığı zaman aşkım ellerini yıkadınmı dişlerini fırçalandınmı diyorum (eşim sıgara içiyorda )
zaten kızım ayrı odada yatak odama aldım beşiği özerllikle kimse oraya giremez diye
giremiyorlarda malum yatak odası yaa :))
gelen bi iki dk bakıp çıkıyor odadan biz evde yanlız olunca oturma odasına alıyorum kızımı
zil falan çalsa hemen alıp yatak odasına gidiyorum :)))
yaptıgımız abartı gibi görünsede bebeklerimiz daha çok küçükler Allah korusun onları
dışardan gelen ve buram buram parfüm yada sıgara kokan birinin kucagına vermem kızımı

amiiinnn cnm inş.

tebrik ederim cnmmmmm....ii olmanada çok sevindim...güle güle büyüt prensesiniii

ya kızlar bnm hala kocaman bi göbüşüm var sezeryan oldugum için mi böle oldu yoksa herkeste var mı?en az 6 aylık hamile gibiyim gören hamile misn die soruyor cok moralim bozuluyor yha??

aynen cnmcım bide şişlik var bende hal dr um normal dedi...boşver bebişlerimiz ii yaa...gerisi boş

selam kızlar..

dün 19,09-cumaresi 12,00 de oğlumu kucağıma aldım...normal doğum yaptım ve çok rahatım hiç dikişim yok maşallah...

sadece göğüs uçlarım çok fena yara napcam ben....

aynen cnmcım bide şişlik var bende hal dr um normal dedi...boşver bebişlerimiz ii yaa...gerisi boş

haklısın cnm yha ama eşim annem falan dalga gecıolar bebğin birini içerde unutmus dr die :)yerimseniben napalım göbüüşlü falan anne olduk yha cok şükür aldık kucagımıza mis gibi öpe koklaya büyütmek nasip etsin inşallah Rabbim:Saruboceq:

selam kızlar..

dün 19,09-cumaresi 12,00 de oğlumu kucağıma aldım...normal doğum yaptım ve çok rahatım hiç dikişim yok maşallah...

sadece göğüs uçlarım çok fena yara napcam ben....
[/QUOTe

tebrik ederim cnm güle güle büyüt meleğini.maşallah normal dogum yapmıssın ne güsel..bnm de gögüs uclarım biraz yara oldu ben sık sık yıkıyorum ılık suyla birde emzirdikten sonra kuruyana acıkta bırakmak gerekıomus şimdi biraz daha ii ama hala acıyor emerken

X