2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum bekleyen arkadaşlar Allah sabırlar versin. Son günlerinizi bol bol uyuyarak geçirirn:)))
Herkesin bayramı kutlu olsun.

m u t l u b a y r a m l a r r r r r r r r r***********************
biz pansumanımızı yaptırdık geldik..ok şükür her işimiz halloldu bayram öncesi....darısı bekleyenlerin başına sorunsuzca doğumlar olsun inş.

m u t l u b a y r a m l a r r r r r r r r r***********************
biz pansumanımızı yaptırdık geldik..ok şükür her işimiz halloldu bayram öncesi....darısı bekleyenlerin başına sorunsuzca doğumlar olsun inş.

merhabalar.
biz hala beklemedeyiz kızlar.
herkesin şimdiden bayramı mübarek olsun.
yeni bebeklerimize allah sağlık versin inşallah.

herkesin bayramı kutlu olsun.. bayram şekerlerimiz aldık kucaklarımıza darsıs bekleyenlere olsun.. bütün melekleri öpüyorum..

kızlar herkese iyi bayramlar. hihoyyyt
gerçek anlamda bayram bizim eve gelmedi ama esas bayram minik kuzularımız

herkese iyi bayramlar, hepimiz kuzucuklarimiz ve sevdiklerimizle hic ayrilmadan hep guzel bayramlar yasayalim insallah. allah bizlere hep onlarin mutlulugunu yasatsin.
hepinizi cok opuyorum

canım kardeşlerim bayramınızın bayram havasında geçmesini dilerim. ağız tadıyla geçecek bir bayram olsun hepimize inşallah.

iyi akşamlar herkese
bizde hala beklemede olan kişilerdeniz....
canım arkadaşların hepinizin bayramı mübarek olsun allah yavrularınızla ve tüm sevdıklerınızle tekrarları nasip etsin bizim ogluşta gelırse bizde de asıl ozaman bayram havası esecek
öpüyorum sizleri ve süt kokulu yavrularınızı

ıyı aksamlar herkese
herkesın bayramı sımdıden kutlu olsun
hyrlara vesıle olsun ıns
saglık getrsın
bebelerımızle getrecegımız nıce saglıklı bayramlara

Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, dügünler, eglence ve tatlı süprizler olsun..
Tatlılar olsun , kazandibi, tarçınli kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler. Buluşmak için telefonlaşmalar olsun.. Buluşmalar olsun,kavuşmalar olsun..
Kayıplar, afetler , depremler olmasın.Kırgınlıklar,
anlaşmazlıklar,ayrılıklar, yalanlar olmasın.
"Biz" olsun; "Ben" olmasin
Mutluluk parayla , eğlence zoraki olmasin, En önemlisi sevgi olsun...
...Aşkolsun... daha n'oolsun..
Bayraminiz Kutlu Olsunnn

herkese ii bayramlar arkadaslar.... bayram şekerlerimizi aldık.... doyasıyaa yiyin onları:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…