masllah oglusuma benimm..
maşallahhhh oğluşuna senin hayatımmm Allah nazarlardan saklasın
bu arada çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez zamanda
evlatlarımızla gecırdıgımız ılk bayram
allah daha nıce bayramlar gecırmeyı nasıp etsın hepımıze ıns..
aminnnnnnnnnnn tatlımmm
slm kızlar...almina prensesimize kavuştuk:) dün akşam çıktık kızımız 2900 gr doğdu.. resim eklerim bnde gayet iyiim spinal anestezi oldum çok memnun kaldım.. çok güzel bi duyguymuş:)) tekrar yazarım hepinizi çok öpüyorum:)
canımcım gözün aydın Allah ım analı babalı büyütsün ve uzun ömürler versin minik prensese inşallahh
Allahım ne güzel bir saadetmiş anne oolmak hepimiz çok şükür mutluyuz...sivaslı ve karanfil bebekleriniz maaşallah çok tatlı ayy yerim onları ben...kızlar ben kafayı yedim galiba bebeğime kimse dokunsun kucağına alsın istemiyorumm.. valla tavuk gibiyimm bebğimin başından kalkmıyorumm.. tabi bana vaaz veren verene...:)
haklısın anne olmak bambaşka bir duyguymuş Allah a binlerce kez şükürler olsun canım
yok canım sen kafayı yememişsin merak etme :))))
bende aynıyım deliriyorum birileri gelince kızımı kucagına alacak falan diye
eşim bile aldığı zaman aşkım ellerini yıkadınmı dişlerini fırçalandınmı diyorum (eşim sıgara içiyorda )
zaten kızım ayrı odada yatak odama aldım beşiği özerllikle kimse oraya giremez diye
giremiyorlarda malum yatak odası yaa :))
gelen bi iki dk bakıp çıkıyor odadan biz evde yanlız olunca oturma odasına alıyorum kızımı
zil falan çalsa hemen alıp yatak odasına gidiyorum :)))
yaptıgımız abartı gibi görünsede bebeklerimiz daha çok küçükler Allah korusun onları
dışardan gelen ve buram buram parfüm yada sıgara kokan birinin kucagına vermem kızımı