selam kızlar..
dün 19,09-cumaresi 12,00 de oğlumu kucağıma aldım...normal doğum yaptım ve çok rahatım hiç dikişim yok maşallah...
sadece göğüs uçlarım çok fena yara napcam ben....
ємєℓ;9213209 .!.:canım ne guzel almıssın yavrunu sende kucagına Allah analı babalı buyutsun :)
goguslerine emzirmeden sonra kendi sutunu surup kurumasını bekle canım ben uçları çok sızladıgı için lansınoh kullanıyorum iyi geliyo
selam kızlar..
dün 19,09-cumaresi 12,00 de oğlumu kucağıma aldım...normal doğum yaptım ve çok rahatım hiç dikişim yok maşallah...
slm kızlar...almina prensesimize kavuştuk:) dün akşam çıktık kızımız 2900 gr doğdu.. resim eklerim bnde gayet iyiim spinal anestezi oldum çok memnun kaldım.. çok güzel bi duyguymuş:)) tekrar yazarım hepinizi çok öpüyorum:)
selam kızlar..
kızlar benim bugun 3.günüm ama hala tam anlamıyla sütüm yokne zmana gelcek bu süt..ilave olarak mamada veriyorum
merhaba arkadaşlar bende oğlumu ali doğan'ımı 14.09.09 da sezeryan ile dünyaya getirdim allahım bu duyguyu herkese yaşatsın çok mutluyum. 4.450 gr doğdu oğlum iyiki sezeryana karar vermişim ilk üç gün ağrılarım oldu ama şimdi iyiyim. tek sorunumuz meme yi emmiyor oğlum sağıp veriyorum aranızda böyle olan varmı ek mama veriyorum bide sma gold ismi... doymuyor yoksa napıcam bilmiyorm.
herkesi tebrik ediyorum buarada... oğlumun resmi ekte maşallah demeyi unutmayın :)
merhaba arkadaşlar bende oğlumu ali doğan'ımı 14.09.09 da sezeryan ile dünyaya getirdim allahım bu duyguyu herkese yaşatsın çok mutluyum. 4.450 gr doğdu oğlum iyiki sezeryana karar vermişim ilk üç gün ağrılarım oldu ama şimdi iyiyim. tek sorunumuz meme yi emmiyor oğlum sağıp veriyorum aranızda böyle olan varmı ek mama veriyorum bide sma gold ismi... doymuyor yoksa napıcam bilmiyorm.
herkesi tebrik ediyorum buarada... oğlumun resmi ekte maşallah demeyi unutmayın :)
maşallah annesi tosun gibi oğluşun gözün aydın...merhaba arkadaşlar bende oğlumu ali doğan'ımı 14.09.09 da sezeryan ile dünyaya getirdim allahım bu duyguyu herkese yaşatsın çok mutluyum. 4.450 gr doğdu oğlum iyiki sezeryana karar vermişim ilk üç gün ağrılarım oldu ama şimdi iyiyim. tek sorunumuz meme yi emmiyor oğlum sağıp veriyorum aranızda böyle olan varmı ek mama veriyorum bide sma gold ismi... doymuyor yoksa napıcam bilmiyorm.
sivaslı bebeğin çok tatlı maşallah 41 kere ben hala bekliyorum
CANIM DÜN YAPTIM İLK BANYOMU BUGUN BİRA DAHA İYİ GİBİ SÜTÜM.AMA Bİ GÖGSÜMÜN UCU ÇOK KÜÇÜK ONU EMMEYİ HİÇ İSTEMİYOR KIZIM ZORLA ZAR ZOR VERİYORUM AGZINA...svaslı sütün gelmediğini yazmışşın. banyo yaptın mı canım. ilk banyoyu yapana kadar dogru duzgun sut gelmıyor. rezene çayı iç ve bol bol su iç