2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..

dün 19,09-cumaresi 12,00 de oğlumu kucağıma aldım...normal doğum yaptım ve çok rahatım hiç dikişim yok maşallah...

sadece göğüs uçlarım çok fena yara napcam ben....

canım ne guzel almıssın yavrunu sende kucagına Allah analı babalı buyutsun :)

goguslerine emzirmeden sonra kendi sutunu surup kurumasını bekle canım ben uçları çok sızladıgı için lansınoh kullanıyorum iyi geliyo

ben de lansinoh aldım bi kaç kez sürdüm ama sık sık emzirince krem daha kurumamıs oluo oglum da emmek istemıo o zaman.siliyorum yıne de almıo agzına senın de öle bi sorun oluyor mu??

selam kızlar..

dün 19,09-cumaresi 12,00 de oğlumu kucağıma aldım...normal doğum yaptım ve çok rahatım hiç dikişim yok maşallah...

Feyza & Deniz gözünüz aydın ne güzel sizde anneler kervanına katıldınız, Allah yawrularınızı nazarlardan korusun Darısı şunun şurasında 3-5 kişi dogumu bekleyen bizlerin başına..

kızlar benim bugun 3.günüm ama hala tam anlamıyla sütüm yok ne zmana gelcek bu süt..ilave olarak mamada veriyorum

selam kızlar..

tebrikler cnm ne güzel istediğin gibi olmuş...yavrunu güle güle büyüt cnmcım

kızlar benim bugun 3.günüm ama hala tam anlamıyla sütüm yok ne zmana gelcek bu süt..ilave olarak mamada veriyorum

ancak cnm sezeryanda 4 gündede gele biliyormuş stres yapma ama emi daha da gelmez

merhaba arkadaşlar bende oğlumu ali doğan'ımı 14.09.09 da sezeryan ile dünyaya getirdim allahım bu duyguyu herkese yaşatsın çok mutluyum. 4.450 gr doğdu oğlum iyiki sezeryana karar vermişim ilk üç gün ağrılarım oldu ama şimdi iyiyim. tek sorunumuz meme yi emmiyor oğlum sağıp veriyorum aranızda böyle olan varmı ek mama veriyorum bide sma gold ismi... doymuyor yoksa napıcam bilmiyorm.
herkesi tebrik ediyorum buarada... oğlumun resmi ekte maşallah demeyi unutmayın :)

Eklentiler

• $Görüntü002.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 108
feyzacım allah analı babalı büyütsün sende aldın demek bayram şekerini ben hala beklemedeyim

maşallah allah analı babalı büyütsün... benimde kızım emmiyo ne yaptıysam alıştıramadım memeye.. bende ek mama veriyorum sütüm yetmiyo.. aptamil1 kullanıyoruz doktorumuz tavsiye etti.. moralini bozma boşuna emmiyosa yapacak birşey yok.. sağıp vermeye devam

maşallah bebişine cnm benimde göğüs ucum yok bebişim ememiyor her yolu denedik biraz beklicez 25 günlükken alır diyolar çene kasları dahada güçlenirmiş ben manuel pompayla hiç süt çıkaramama rağmen elektrikli süt pompasından maşallah bayağı memnun kaldım markası medela medikal malzeme satan yerlerde var ilk 3 gün bende aptamil 1 vermek zorunda kaldım sarılık olmasın diye süt çıkmıyodu çünkü şimdi rahatım tek sorun 2.5 saatte bir süt sağıyorum işe de başlıcam napcam bilmiyorum :sinifsinif: neyse elektrikli pompayı denemediysen bide onu dene derim

maşallah annesi tosun gibi oğluşun gözün aydın...
sivaslı bebeğin çok tatlı maşallah 41 kere ben hala bekliyorum

canım çok saol darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına....hihoyyyt

slm bende 18 inde doğum yaptım oğlum dünyaya gözlerini açtı genel diye girdim sezeryana spinal oldum ama çok memnunum

svaslı sütün gelmediğini yazmışşın. banyo yaptın mı canım. ilk banyoyu yapana kadar dogru duzgun sut gelmıyor. rezene çayı iç ve bol bol su iç

sivaslı katılıyorum meryeme
veeeeeeeeeee işte buda benim paşammmmmmm bakın teyzeleri ama maaşallah de deyin paşamaaaa

svaslı sütün gelmediğini yazmışşın. banyo yaptın mı canım. ilk banyoyu yapana kadar dogru duzgun sut gelmıyor. rezene çayı iç ve bol bol su iç
CANIM DÜN YAPTIM İLK BANYOMU BUGUN BİRA DAHA İYİ GİBİ SÜTÜM.AMA Bİ GÖGSÜMÜN UCU ÇOK KÜÇÜK ONU EMMEYİ HİÇ İSTEMİYOR KIZIM ZORLA ZAR ZOR VERİYORUM AGZINA...
sivaslı katılıyorum meryeme
veeeeeeeeeee işte buda benim paşammmmmmm bakın teyzeleri ama maaşallah de deyin paşamaaaa

MAŞALLAH PAŞANA ANNESİ...

kızlarrrr herkese merhabaa nereye gittiniz yaa Ayşe topikteyiz dedi koştum geldim ama yoksunuz sizi çok özledim ben yaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…