2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya hala doğuramayanlardan biri de benim...

yarın doktora gidicem bakalım ne durumdayız...

son 6 günüm...İnş.normal doğurucam...

canım senle aynıyızz.... bende yarın doktora gidcem ya bayram bide doktor falan olmaz... bilmedigim insanların eline kalmıyım diyorum olmazsa suni sancı isticem napalım....

Selam herkese. En son buraya 11-09-09 sabah 9 da girmiştim az az suyum geldiğini ve ne yapmam gerektiğini sormak için fakat fazla cevapları okuyamadan hastaneye gittik ve beni doğuma aldılar az az suyum geldiği için dopum başlangıcı dediler ben heyecandan ölüyodum dogumhaneye indim korku heyecan stres hepsi bi andan normal dogum dediler fakat 1cm açılmam vardı sonra suni sancı verdiler 15-30 a kadar sancı çektim toplam 5 saatde 3cm açıldı zaman gecmiyordu açılma olmuyordu ve daanamadım beni sezeryana alın dedim ve hemen eşimde onayladı ve sezeryana alındım bayılma anı kabus gibi hala aklımdan gitmiyor kendimden geçişim ve sonra uyanışım yavaş yavaş kendime gelişim ve ilk söylediğim söz bebeğim nasıl dedim çok iyi dediler odama geldim ve bana bebeğimiz biricik oğlumun resimlerini gösterdiler ben hala baygın gibi olsamda oğlumu gördüğümde o anki duygularımı tarif edemem çok tatlı bişey bu benimmi dedim ve sonra getirdiler yanıma ve işte kavuştuk çok güzel bir duygu Allahım herkese yaşatsın.. aminn

11-09-09 günü saat 16-30 da dünyaya gözlerini açtı şuan anneme geldim 1 hafta annemle kalıcam sonra inş. kendi yuvamıza gidicez oğlum ben babası:)))

canım senle aynıyızz.... bende yarın doktora gidcem ya bayram bide doktor falan olmaz... bilmedigim insanların eline kalmıyım diyorum olmazsa suni sancı isticem napalım....

haklısın bende p.tesinden beri sancı var ve vajinamda açılma olduğunu hissediyorum yarın bakıcam bakalım...

kızlar benimde bugun belim agrıyor...karnımda taş gibi...dogrucakmıyım ne..

selam kızlar

dogum yapan anneleri tebrik ediyorum. tüm bebekleri allah analı babalı ve saglıkla büyütsün inşallah. darısı bekleyenlerin başına

tecrübeli annelerden acil yardım rica ediyorum

Tubacım şu an topikdesin galiba.
şu göğüs ucu kalkanı sendeki ne markaydı?
çok canım yanıyor acaba yardımı olurmu?
ben de chicco var ama ucu acayip büyük işe pek yaramıyor
boyle ucu kucuk olarak ne marka var acaba?
yardımcı olursan çok sevinirim canım

bir de gaz yapan ve yapmayan yiyecekler neler?

int.den baktım bir kısmını biliyorum ama sanırım daha detaylı bilmem lazım
her yedigimden korkar oldum mafoldumben

canım bende wee marka var.. olur bence bi dene.. birde şu göğüs petleri fena kurutuyor.. onları takmamaya dikkat et pamuklu bi body giy onu sık sık değiştir.. yaralar daha hızla kapanıyo nefes alınca ben bıraktım göğüs pedlerini... çok geçmiş olsun canım.

saol tubacım

bir de wee alayım. gogus pedi kullanıyorum kurutuyor mu?
lansinoh falan sürüyorum hep aslında yumusak kalması lazım??? offofff

slm kıslar bende sancının s si bile hala yok ...o kadar kötü son 1 hafta geçirdim ki.her günüm ağlıyarak geçiyo... sizler iiki varsınız bana tek destek olan sizlersiniz ve de eşim...eşimin ve bnm ailemde ya kızım gel şunu yapalım ama sezeryan ama normal doğum önemli olan sen ve bebeğin sağlığı diyebilecek bi destekçim olmadı...9 aydırmafoldumben....Tamam normal doğumu kendim istedim ama sadece bi istekti bu ...son kontrolden beri içim çok huzursuz ama kimse ne fark eder mühim olan sağlıklı doğumun deyip sezeryan a da sıcak bakmadı...çok zormuş yanlız beklemek,zor kararları yanlız vermek ve en önemlisi en kıymetlini kucağına almak için kalabalıkta iki kişi yanlız çırpınmak...yarın nasipse dr umuza gidip durumumuz netleştirmek istiyorum hayırlısıyla...benim için dua eden ve arayan arkadaşlarım Allah sizden razı olsun hakkınızı helal edin...inş. sizinde herşey gönlünüzce olur..:Saruboceq:..ıYıKı SıZLERı TANIDIM VE ıYıKı VARSINIZ

bir de gaz yapan ve yapmayan yiyecekler neler?

int.den baktım bir kısmını biliyorum ama sanırım daha detaylı bilmem lazım
her yedigimden korkar oldum mafoldumben

tubacım ben bi not almıstım yazıyorum hemen

Emziren Anne Hangi Gıdalardan Kaçınmalı?

Lahana, karnabahar, Brüksel lahanası, brokoli, kuru baklagiller, inek sütü ve süt ürünleri, soğan, sarımsak, baharatlı gıdalar, kahve, çay, çikolata gibi besinler annenin diyetinden çıkarılıp bebeğin rahatlayıp rahatlamadığı gözlenebilir.​

tubacım kaza atlatmışsın bugün cnm dikkat et çokkkkk geçmiş olsun Allah ım seni ailene bağışlamış.çok şükür

tülaycım allah kurtarsın bu arada canım benim
ben dogurana kadar etrafımda ailemde sezeryanı destekleyen kimse yoktu
kendi yapanlar dahil
ama ben kendimi bu şekilde daha rahat hissedecegim için kararlı davrandim
iyiki de oyle yaptım
ayrıca neler yasayacagını bilerek girmek doguma en guzeli
korkmamak lazım
yani okumayın izlemeyin kısımlarına katılmıyorum cunku bunlar seni hazırlıklı kılıyor
en iyi karar senin kararın
hiç takma kafana eşin ve sen sezeryan istiyorsanız artık kararınızı o yonde degistirebilirsiniz

ayrıca dogumdan sonra sezeryan ile doguranlar dondüler
yanii aslında tabi en rahatı
normalde de dikiş var
yok benim bilmem kim tanıdıgım normal yaptı soyle sorun yasadı falan seklinde yorumlar...
ikisi de zor bana gore.. allah kolaylık versin, bir an once kavuş yavruna

Son düzenleme:
Tulaycım üzme kendini nolur bak son günlerin hamiş olarak tadını çıkar bence. Doktorun sezeryanın gerekli oldugunu düşünse zaten şu zamana kadar sana soylerdi.Ben de başta normal dogum diyordum ama benimki tup bebek olunca doktorum pek sıcak bakmadı. Bence sende doktoruna güven ve içini ferah tut. hem sezeryan bile her doktordan doktora degişiyoo kardeşim 38+1 de yaptı ben 38+4te yapcam inşallah. Hem merak etme en son ben doguracam anacım kafaya koydum!!!!
Ebrudan haberim yok canım doktora gitmişti ama dogum yaptımıı bilmiyorum galiba gulay aramış ama cevap yok yazmıştı galiba sancı devam ediyor diye bir mesaj yazmıştı siteye. Bende merak ediyorum ama geç oldu mesaj yazmak için yarın ararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…